Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται. Και εμένα τρία πράγματα σε διαφορετικά δέματα μου ήρθαν ενώ τα είχα βάλει να έρθουν σε μια παραγγελία. Καμιά φορά αν πιστεύουν ότι ένα από τα προϊόντα θα αργήσει τα στέλνουν ξεχωριστά. Free πάντα.

Αυτό το ξέρω. Και εμένα μου έχει τύχει. Δεν είναι αυτό που μου κίνησε της περιέργεια ωστόσο. Αυτό που θέλει ξεκαθάρισμα είναι πως, ενώ ο φίλος παραπάνω υποτίθεται πως παρήγγειλε από το amazon.co.uk, καθώς αυτό συζητάμε τώρα, το ένα αντικείμενο της παραγγελίας του ήρθε με ups και το άλλο με royal mail...

Δημοσ.

Αυτό το ξέρω. Και εμένα μου έχει τύχει. Δεν είναι αυτό που μου κίνησε της περιέργεια ωστόσο. Αυτό που θέλει ξεκαθάρισμα είναι πως, ενώ ο φίλος παραπάνω υποτίθεται πως παρήγγειλε από το amazon.co.uk, καθώς αυτό συζητάμε τώρα, το ένα αντικείμενο της παραγγελίας του ήρθε με ups και το άλλο με royal mail...

Ναι ίσως έπρεπε να διευκρινίσω. Και εμένα το ένα αντικείμενο ήρθε με UPS και τα άλλα δυο κανονικό ταχυδρομείο (Royal Mail δηλαδή). Δεν θα βγάλεις σίγουρο συμπέρασμα τι κάνουν και γιατί το κάνουν, πιθανό να έρχονται και από αποθήκες σε διαφορετικές χώρες τα πράγματα οπότε αλλάζει πολύ ο τρόπος αποστολής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ιδιο προβλημα εχω και γω με την τελευταια παραγγελια βιβλιων απο amazon.co.uk

Ενω η παραγγελια αρχικα ελεγε οτι θα γινει με μια αποστολη, τελικα εσπασε σε 2 χωρις λογο

(ολα τα βιβλια ηταν διαθεσιμα Sold by Amazon EU S.a.r.L) και μαλιστα η 1η ελεγε οτι θα ειναι με Deutsche Post DHL (estimated arrival date: May 04, 2011) ενω η 2η αποστολη ελεγε Royal Mail (estimated arrival date: May 06, 2011).

Σημερα εχουμε 19 και δεν εχει ερθει καμια απο αυτες.

Τους εστειλα μηνυμα και μου ζητησαν να περιμενω μεχρι 20 του μηνα, μετα θα με αποζημιωσουν ή αντικαταστησουν οτι παρήγγειλα.

Επεξ/σία από leftys
Δημοσ.

παντως σε εμενα παιδια το bluray player που παρηγγειλα την Παρασκευη 13/5 το βραδυ, εγινε dispatched τη Δευτερα 16/5 με UPS και την επομενη μερα την Τριτη 17/5 δηλαδη μου το εφεραν σπιτι. Επαθα σοκ με την ταχυτητα! :mrgreen:

Δημοσ.

παντως σε εμενα παιδια το bluray player που παρηγγειλα την Παρασκευη 13/5 το βραδυ, εγινε dispatched τη Δευτερα 16/5 με UPS και την επομενη μερα την Τριτη 17/5 δηλαδη μου το εφεραν σπιτι. Επαθα σοκ με την ταχυτητα! :mrgreen:

Μην το ψάχνεις. Εμένα με UPS στις 1 το βράδυ ήταν Γερμανία και 12 το μεσημέρι το έφερε ο τυπάς στην πόρτα. Τα περιμένουν με το τουφέκι τα δέματα στα αεροδρόμια :-)

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατι αυτό δεν μπορεί να σταλεί Ελλάδα?

Other Delivery Restrictions:

Additional delivery restrictions may apply to specific items or sub-categories due to the specific nature of some products. These products might be restricted to delivery within the UK or mainland UK only (excludes Northern Ireland and the UK islands) or to some other countries only.For example large items, such as items that are 30 kg or heavier, or have large boxes e.g. widescreen televisions (larger than 26"),furniture or some fitness equipment can only be delivered to mainland UK. The following items can only be delivered to addresses within the UK:

Children's clothing and nappies, children's shoes, children's car seats.

Blank media items, such as CDs, DVDs and MP3/4 players.

Safety equipment and medicines.

Light bulbs cannot be shipped to Ireland (Republic of).

Μιας και λέει άδεια CD/DVD και MP3 players μήπως υπάρχει πρόβλημα με τις συμφωνίες για το copyright; Δεν ακούγεται λογικό βέβαια μιας και το Apple iPod classic 160GB πάει στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας κανονικά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θέλουμε να γυρίσουμε κάτι πίσω καλύπτουν πλήρως το κόστος;

Στο site λέει πως ναι αλλά δε ξέρω αν ισχύει για Ελλάδα αυτό.

Είναι και 10 κιλά δέμα οπότε θα πέσει βιασμός αν το στείλω και δε το κάνουν πλήρως refund το shipping.Βασικά δεν αξίζει καν να το στείλω πίσω.

Αν τελικά πληρώνουν αυτοί με τι αξίζει να το στείλω;Έχετε να προτείνετε καμιά εταιρία;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μήπως ξέρει κανεις ποτε έχουν εκπτωσεις στην αγγλία και επομενως κανει και το αμαζον?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγαπητοι φίλοι,

Χρειάζομαι την συμβουλή σας και την εμπειρία σας στις παραγγελίες μέσα απο το amazon.uk για το παρακάτω θέμα

Στις 11 Ιουλίου παράγγειλα τα παρακάτω πράγματα τα οποιά όπως βλέπετε είναι μεγάλα αντικείμενα (Product Dimensions: 10.8 x 114.6 x 8.3 cm ; 1.6 Kg)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004HZ1I3W/ref=oss_product

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003I86C8U/ref=oss_product

Προχώρησα στην αγορά με order delivery method: Standard delivery (3-5 μέρες για να παραλάβεις όπως λέει). Πιο γρήγορο τρόπο (express) δεν είχε διαθέσιμο προς επιλογή.

Τα πράγματα έγιναν dispatched στις 12 Ιουλίου (την επόμενη μέρα) με estimated time για να τα πάρω στα χέρια μου 19 - 20 Ιουλίου.

Για κάποιο λόγο που αυτοί γνωρίζουν τα 2 αντικείμενα έγιναν splitted σε 2 αποστολές (η μία μέσω UK Royal Mail και αλλή μέσω DHL German post!!!!)

Εντωμεταξύ περίμενα επειδή τα αντικείμενα είναι ογκώδης να έρθει με courier όπου παραλαμβάνεις σε 2 μέρες (με αυτό τον γνόμωνα προχώρησα σε παραγγελία)

Το προβλημά μου είναι ότι ακόμα (σήμερα 19 Ιουλίου 2011) δεν έχω παραλάβει τίποτα και αρχίζω να ανησυχώ, όυτε κάν χαρτάκι απο το ταχυδρομείο μου.

Θα μου πείς ρε μάστορα εντάξει μην κάνεις έτσι θα έρθουν κάποια στιγμή. Το πρόβλημα είναι το εξής, εγώ την παρασκευή 22 του μηνός φεύγω για διακοπές για 20 μέρες και δεν έχω κανέναν άλλον να παραλάβει οπότε αν δέν έρθει χάρτι μέχρι τις 21 του μηνός για να παραλάβω απο το ταχυδρομείο την επόμενη μέρα, πάει πέταξε το πουλάκι και τα πακέτα ή θα χαθούν η θα γυρίσουν πίσω (και το ένα απο τα δυο αντικείμενα δεν υπάρχει πια διαθέσιμο)

Εντωμεταξύ ούτε tracking number υπάρχει απο απλό ταχυδρομείο ούτε τίποτα για να δώ που βρίσκονται

Για πείτε μου ρε μάγκες λέτε να έχουν έρθει τα πράγματα το αργότερο μέχρι Πέμπτη 21 Ιουλίου έτσι ώστε να παραλάβω το αργότερο απο το ταχυδρομείο την παρασκευή το πρωί πριν παω για δουλεία.

Υπάρχει περίπτωση εάν μου έρθει χαρτί την παρασκευή για να παραλάβω απο δευτέρα (25 ιουλίου) με κάποιο τρόπο την ίδια μέρα (Παρασκευή) να πάω απο τα κεντρικά ταχυδρομεία και να παραλάβω απο κει

Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων

Κάθε γνωμη σας ή συμβουλή σας θα με βοηθήσει πάρα πολύ....

Δημοσ.

ρε παιδια εχει γινει dispatch μια παραγγελια μου απο 9/7. αναμενομενη παραλαβη 18/7. σημερα 19/7 ακομα τιποτα. ειχε free delivery μια τσαντα λαπτοπ ηταν. και σημερα δε παρελαβα τιποτα 10 μερες μετα την μερα αποστολης. τους εστειλα μηνυμα οτι ακομα δεν εχω παραλαβει και οτι φοβαμαι μην εχει παραλαβει κανεις ασχετος την παραγγελια μου που εχω ηδη πληρωσει. ανησυχω. μου απαντησαν αμεσως πολυ φιλικαα οτι δε μπορουν να μου δωσουν καμια πληροφορια για τα δεματα δωρεαν αποστολης και να περιμενω μεχρι +8 μερες απο την αναμενομενη μερα παραλαβης δηλαδη 26/7 (17 μερες μετα την αποστολη...) και αν παλι δε παραλαβω να τους ειδοποιησω αμεσως και θα το ελεγξουν αυτοι και οτι σε καθε περιπτωση αν υπαρξει προβλημα οτι χαθηκε ή κλαπηκε η παραγγελια απο ασχετο που βρηκε το χαρτακι των ελτα και πηγε παρελαβε θα μου στειλουν αλλη τσαντα χωρις καμια χρεωση. βλεπω οτι εσεις παραλαβατε πολυ γρηγορα και ανησυχω. η παραγγελια ηταν απο amazon uk και οχι απο καποιο 3ο seller που φιλοξενειτε στο καταστημα

σας εχει τυχει τετοια αργοπορια?

την ιδια μερα που απεσταλθηκε η τσαντα παρηγγειλα και απο κινα ενα φορτιστη για το λαπτοπ μου που καηκε και ο φορτισης ηρθε εχθες...και απο αγγλια ακομα περιμενω δηλαδη....τι να πω

Δημοσ.

Προχώρησα στην αγορά με order delivery method: Standard delivery (3-5 μέρες για να παραλάβεις όπως λέει). Πιο γρήγορο τρόπο (express) δεν είχε διαθέσιμο προς επιλογή.

Τα πράγματα έγιναν dispatched στις 12 Ιουλίου (την επόμενη μέρα) με estimated time για να τα πάρω στα χέρια μου 19 - 20 Ιουλίου.

Δεν είναι δυνατό να σου απαντήσει κανείς με ακρίβεια. Όσες φορές έχω παραγγείλει από το amazon άλλα πράγματα ήρθαν σε 2 μέρες, άλλα σε 5, το ανώτερο ήταν 7 εργάσιμες! Το χρονικό περιθώριο που δίνουν είναι απολύτως εύλογο. Από τότε που παρήγγειλες έχουν περάσει 4 εργάσιμες, οπότε πιστεύω ότι το πολύ μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες θα τα έχεις στα χέρια σου. Τώρα, αν σου έρθει το χαρτάκι την Παρασκευή, δυστυχώς δεν γνωρίζω αν είναι δυνατόν να το πάρεις αυθημερόν με κάποιο τρόπο. Μην αγχώνεσαι όμως, γιατί να μη δώσεις εξουσιοδότηση σε κάποιον που θα μείνει Αθήνα (κάτι τέτοιο λέει άλλωστε και στο χαρτάκι) για να παραλάβει αυτός;

ρε παιδια εχει γινει dispatch μια παραγγελια μου απο 9/7. αναμενομενη παραλαβη 18/7. σημερα 19/7 ακομα τιποτα.

Από 9/7 έχουν περάσει 7 εργάσιμες, δεν είναι απίθανο να καθυστερήσει τόσο. Αλλά και αν, χτύπα ξύλο, χαθεί, το amazon δεν είναι μπακάλικο, σου επιστρέφει χωρίς πολλά πολλά τα χρήματα ή σου στέλνει ξανά το προϊόν, όπως είδες και εσύ ξηγιούνται καλά.

Δημοσ.

Τα δέματα τα κρατάνε 15 μέρες αν θυμάμαι καλά στο ταχυδρομείο και παρόλο που έχει επικρατήσει η αντίληψη ότι χάνονται κάτι τέτοιο δεν ισχύει μην ανησυχείτε γιαυτό.

Καμιά φορά αργεί η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.Μπορεί να μας έχουν κακομάθει αλλά είναι απλός μια εκτιμώμενη ημερομηνία για την δική μας εξυπηρέτηση.99% δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απλός θα αργήσει 2 μέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι αλήτες στην amazon

Μετά απο 10 μέρες αναμονής τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι μάλλον χάθηκε η παραγγελία και μου έκαναν refund

Τι να το κάνω to refund....... το Lightsaber του Anakin δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο στο site τους, ούτε πουθενά... Έχασα την collective edition που να τους πάρει ο ........

Δεν ξαναψωνίζω ποτέ μου ξανά. Μόλις ακύρωσα και τον λογαριασμό μου στο Amazon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...