Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει ενα σκληρο δισκο απο 1/5.Μου λεει οτι σταλθηκε 3/5 και το delivery estimate είναι 11/5 αλλα ακόμα δεν εχει ερθει τιποτα!Να τους στειλω e-mail; αλλες 2 φορες που ειχα παραγγειλει ειχε έρθει πριν την ημερομηνια του delivery estimate!

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια βοηθηστε γιατι μαλλλον εμπλεξα με το amazon.de εστειλα e-mail στον πωλητη απο τον οποιο παρηγγειλα ενα galaxy s II και τον ρωτησα ποτε θα το εχει διαθεσιμο μου απαντησε στα γερμανικα και απο αυτα ππου καταλαβα απο το google translate μου ειπε ειπε οτι ισως ακυρωθει η παραγγελεια μου απο το amazon θα ακυρωθει γιατι δεν θα προλαβουν να μου το στειλουν εντος 30 ημερων το amazon εχει δεσμευσει το ποσο απο την καρτα μου και δεν μπορω να ακυρωσω την παραγγελεια μου απο το amazon γιατι λεει μαζεουν τακ ομματια της παραγγελειας οριστε το e-mail που μου στειλανε Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre E-Mail.

leider müssen wir ihnen mitteilen, dass Ihre Bestellung von Amazon storniert werden kann.

Auf Grund der AGB’s von Amazon sind Verkäufe leider nur zulässig, wenn

die Lieferung innerhalb von 30 Tagen erfolgt. Bei dem Samsung Galaxy

SII i9100 handelt es sich leider um einen Vorverkaufsartikel, der erst

nach dem offiziellen Verkaufsstart, Ende Mai ausgeliefert werden kann

und wir aus diesem Grund nicht innerhalb von 30 Tagen liefern können.

Derzeit ist Ihre Bestellung noch aktiv.

Wir hoffen, dass Amazon diese erst einmal nicht storniert, damit wir Ihnen das Gerät

zukommen lassen können, sobald wir dies auf Lager haben.

Δημοσ.

Παιδιά ποια pre-paid κάρτα μου προτείνετε για συναλλαγές με amazon; Ψήνομαι να παραγγείλω κάτι βιβλία...

Δημοσ.

Παιδιά ποια pre-paid κάρτα μου προτείνετε για συναλλαγές με amazon; Ψήνομαι να παραγγείλω κάτι βιβλία...

http://lostinmarket.gr/community/?p=833

εδω θα βρεις συγκεντρωμενα τα χαρακτηριστικα ολων των προπληρωμενων καρτων που κυκλοφορουν στην αγορα. με τις χρεωσεις και τις προμηθειες τους (πανω κατω ιδιες σε ολες). ολες δουλευουν στο amazon. προτεινω τη webuy γιατι ειναι αυλη και αποκλειεται να τη χασεις αρα και ασφαλης. επισης η online πλατφορμα της winbank που την υποστηριζει ειναι αψογη και οτι βαλεις στη καρτα απο το λογαριασμο σου ειναι αμεσα στη προπληρωμενη. αλλες προπληρωμενες ισως εχουν μια μικρη καθυστερηση. απο εκει και περα ολες ιδιες ειναι. βγαλε οπου τυχαινει να εχεις λογαριασμο στην αντιστοιχη τραπεζα

Δημοσ.

http://lostinmarket.gr/community/?p=833

εδω θα βρεις συγκεντρωμενα τα χαρακτηριστικα ολων των προπληρωμενων καρτων που κυκλοφορουν στην αγορα. με τις χρεωσεις και τις προμηθειες τους (πανω κατω ιδιες σε ολες). ολες δουλευουν στο amazon. προτεινω τη webuy γιατι ειναι αυλη και αποκλειεται να τη χασεις αρα και ασφαλης. επισης η online πλατφορμα της winbank που την υποστηριζει ειναι αψογη και οτι βαλεις στη καρτα απο το λογαριασμο σου ειναι αμεσα στη προπληρωμενη. αλλες προπληρωμενες ισως εχουν μια μικρη καθυστερηση. απο εκει και περα ολες ιδιες ειναι. βγαλε οπου τυχαινει να εχεις λογαριασμο στην αντιστοιχη τραπεζα

Thanks. Το link το είχα βρει από το thread του paypal αλλά η προσωπική σου εμπειρία είναι αυτή που μετράει περισσότερο.

Αν κάποιος άλλος θέλει να προτείνει κάτι άλλο, είναι ευπρόσδεκτος.

Δημοσ.

Φαίνεται πως το Royal Mail έχει "μπουκώσει" για τα καλά προς την Ελλάδα ... :D :D :D

Εμένα κάνουν 15 μέρες να φτάσουν πράγματα στο σπίτι μου από το Amazon.co.uk ...

Την ίδια μέρα παρήγγειλα ένα πραγματάκι από Hοng Kong από ebay και κάτι από το Amazon αγγλίας στις 8/5, ήρθε χθες το κινέζικο, από την Αγγλία τίποτα :)

Έχετε καταλάβει τι στέλνουν με UPS και τι όχι; Μάλλον έχει να κάνει με τον όγκο γιατί εμένα μόνο ένα σακίδιο που πήρα ήρθε με UPS. Ότι άλλο έχω πάρει πήγε στο Royal. Αυτό που θα με ενδιέφερε να δω είναι αν στατιστικά στέλνουν τα electronics με UPS για να δούμε αν αξίζει να πάρεις (π.χ. άμα παραγγείλεις kidle πως θα έρθει?)

Και μια συμβουλή για όσους αγοράζουν βιβλία: Τα βιβλία μπορείτε να τα πάρετε και από το .com από Αμερική. Στέλνονται κανονικά (γιατί όλα τα άλλα δεν στα στέλνουν καν), δεν σταματάνε στο τελωνείο γιατί είναι βιβλία και κερδίζεις σημαντικά στην τιμή και λόγω δολαρίου. Το κόστος του shipping δεν είναι μεγάλο. Μόνο που πρέπει να έχεις την υπομονή να περιμένεις 20 μέρες, άμα το χρειάζεσαι γρήγορα δεν κάνει ... εκεί πας στην "πολιτεία" στο κέντρο που τα έχει φτηνά :)

Δημοσ.

Φαίνεται πως το Royal Mail έχει "μπουκώσει" για τα καλά προς την Ελλάδα ... :D :D :D

Την ίδια μέρα παρήγγειλα ένα πραγματάκι από Hοng Kong από ebay και κάτι από το Amazon αγγλίας στις 8/5, ήρθε χθες το κινέζικο, από την Αγγλία τίποτα :)

Έχετε καταλάβει τι στέλνουν με UPS και τι όχι; Μάλλον έχει να κάνει με τον όγκο γιατί εμένα μόνο ένα σακίδιο που πήρα ήρθε με UPS. Ότι άλλο έχω πάρει πήγε στο Royal. Αυτό που θα με ενδιέφερε να δω είναι αν στατιστικά στέλνουν τα electronics με UPS για να δούμε αν αξίζει να πάρεις (π.χ. άμα παραγγείλεις kidle πως θα έρθει?)

Και μια συμβουλή για όσους αγοράζουν βιβλία: Τα βιβλία μπορείτε να τα πάρετε και από το .com από Αμερική. Στέλνονται κανονικά (γιατί όλα τα άλλα δεν στα στέλνουν καν), δεν σταματάνε στο τελωνείο γιατί είναι βιβλία και κερδίζεις σημαντικά στην τιμή και λόγω δολαρίου. Το κόστος του shipping δεν είναι μεγάλο. Μόνο που πρέπει να έχεις την υπομονή να περιμένεις 20 μέρες, άμα το χρειάζεσαι γρήγορα δεν κάνει ... εκεί πας στην "πολιτεία" στο κέντρο που τα έχει φτηνά :)

Πριν το Αμαζον παντως θυμαμαι που απο eBay με Royal μου ηρθαν πραματα σε 1-2 μερες. Και μια μονο αγορα που μου ηρθε Royal απο Αμαζον στις αρχες παλι τοσο εκανε. Οποτε εχει αραγε οντως μπουκωσει τωρα?

Δημοσ.

Κι εγω περιμενω κατι απο Αγγλια ( αποστολη 9/5 - Ebay) και μαλιστα το βιαζομαι αλλα αυτη την φορα αργησε.

Συνηθως σε μια εβδομαδα ερχονται ολα , τσεκαρισμενο σε 50 αγορες απο Αγγλια μεσω EBAY τον τελευταιο χρονο , σε ποσοστο 99% σε 5 εργασιμες μερες ειναι εδω παντα.

Τωρα για το Αμαζον , εγω εχω κανει 3 αγορες.

Το λαπτοπ ηρθε με UPS , σε 2 μερες απο την παραγγελια.

Ενα σεσουαρ ηρθε με απλο ταχυδρομειο, μου ηρθε ειδοποιητηριο να παω να το παρω, μια εβδομαδα εκανε.

Κι ενας αρτοπαρασκευαστης μου ηρθε μεσω DHL , με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ . Αυτο εκανε 10 μερες περιπου.

Ολα με FREE SUPER SAVER DELIVERY.

Για την στατιστικη σου... :rolleyes:

Δημοσ.

Παρήγγειλα μια φωτογραφική και μια μνήμη (sd). Επειδή η μνήμη ήταν άμεσα διαθέσιμη την έστειλαν ξεχωριστά με UPS.

Την επόμενη μέρα μου ήρθε mail ότι έστειλαν και την φωτογραφική........ με Royal Mail.... :-(

Δημοσ.

Παρήγγειλα μια φωτογραφική και μια μνήμη (sd). Επειδή η μνήμη ήταν άμεσα διαθέσιμη την έστειλαν ξεχωριστά με UPS.

Την επόμενη μέρα μου ήρθε mail ότι έστειλαν και την φωτογραφική........ με Royal Mail.... :-(

Πως γίνεται αυτό?

Είσαι σίγουρος πως και για τα 2 αντικείμενα επέλεξες ως πωλητή το amazon.co.uk και όχι κάποιον τρίτο του marketplace?

Δημοσ.

απόρια για την επιλογη πως θα έρθει το δέμα με το free δωρεαν μεταφορικα κανει 10 μέρες περιπου άμα επιλέξω την επιλογή standard τι ακριβώς κερδίζω? απλως θα έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα όπως επίσης θα έρθει με ελτα ή με κουριερ????

Δημοσ.

Πως γίνεται αυτό?

Είσαι σίγουρος πως και για τα 2 αντικείμενα επέλεξες ως πωλητή το amazon.co.uk και όχι κάποιον τρίτο του marketplace?

Γίνεται. Και εμένα τρία πράγματα σε διαφορετικά δέματα μου ήρθαν ενώ τα είχα βάλει να έρθουν σε μια παραγγελία. Καμιά φορά αν πιστεύουν ότι ένα από τα προϊόντα θα αργήσει τα στέλνουν ξεχωριστά. Free πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...