SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Επειδή τα πράγματα που έχω πραγείλει απο amazon δεν εχουν tracking number μπορώ να δω γενικά που βρίσκονται απο το order number η σε αυτην την περίπτωση απλα περιμένω ?
antbyron Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Επειδή τα πράγματα που έχω πραγείλει απο amazon δεν εχουν tracking number μπορώ να δω γενικά που βρίσκονται απο το order number η σε αυτην την περίπτωση απλα περιμένω ? Περιμένεις φίλε μου! Στις γιορτές υπάρχει φόρτος και συνεπώς μεγαλύτερη καθυστέρηση
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Έχω μια χρέωση στην κάρτα μου 1 ευρώ από το amazon. Είναι στις εγκρίσεις από τις 16/4. Η παραγγελία που είχα κάνει εκείνη την μέρα έχει περαστεί κανονικά στις χρεώσεις της κάρτας. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό το 1 ευρώ;
PETROS13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Έχω μια χρέωση στην κάρτα μου 1 ευρώ από το amazon. Είναι στις εγκρίσεις από τις 16/4. Η παραγγελία που είχα κάνει εκείνη την μέρα έχει περαστεί κανονικά στις χρεώσεις της κάρτας. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό το 1 ευρώ; το χω παρατηρήσει κα ιγω αυτό ..συνήθως ένα ευρώ σου εμφανίζει η τράπεζα αλλά όταν ολοκληρωθεί η αποστολή του προιόντος επιστρέφεται πίσω. δεν έχω χρεωθεί κάτι για αυτό δεν το έχω ψάξει.
scarface5323 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 καλησπέρα, και χρόνια πολλά, θέλω να κάνω μια ερώτηση, υπάρχει πρόβλημα αν παραγγείλω απο amazon.com αντί για το αγγλικό?... εφόσον η παραγγελία μου είναι κάτω απο 25pounds? αποτι κατάλαβα το co.uk το χρησιμοποιούμε μόνο όταν είναι για αγορές πάνω των 25 pounds για να γλιτώσουμε μεταφορικά και τελωνείο., σωστά??.., οπότε σκέφτηκα ότι θα συμφέρει για κάτι μνήμες που θέλω απο com επειδή είναι το δολάριο..,κάνω κάπου λάθος? ευχαριστώ εκ των προτέρων
antonl Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τα δωρεάν μεταφορικά και το ότι τα προϊόντα δεν περνάνε απ το τελωνείο ισχύει μόνο για το co.uk.
scarface5323 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τα δωρεάν μεταφορικά και το ότι τα προϊόντα δεν περνάνε απ το τελωνείο ισχύει μόνο για το co.uk. το γνωρίζω αυτό, αυτό ακριβός γράφω.. και προσπαθώ να καταλάβω αν δεν τα θέλουμε αυτά τα 2 αγοράζουμε απο το αμερικάνικο??..
antonl Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, όταν έγραψα το μήνυμα δεν τ ανέφερες αυτά στο post σου. Φυσικά μπορείς να παραγγείλεις απ το .com εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με το ότι θα πληρώσεις μεταφορικά, πιθανόν το προϊόν περάσει από τελωνείο και ο πωλητής στέλνει Ελλάδα.
scarface5323 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, όταν έγραψα το μήνυμα δεν τ ανέφερες αυτά στο post σου. Φυσικά μπορείς να παραγγείλεις απ το .com εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με το ότι θα πληρώσεις μεταφορικά, πιθανόν το προϊόν περάσει από τελωνείο και ο πωλητής στέλνει Ελλάδα. δεν έκανα επεξεργασία το μύνημα φίλε μου.., ευχαριστώ για την απάντηση, έκανα μια αγορά αλλά δεν μου έχουν πάρει ακόμα χρήματα απο την κάρτα.., υπάρχει κάποιο πρόβλημα?? ευχαριστώ και πάλι..
antonl Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Απροσεξία μου τότε Έχουν αποσταλεί αυτά που παρήγγειλες; Απ ό,τι θυμάμαι τα χρήματα δεν αφαιρούνται αμέσως.
scarface5323 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Απροσεξία μου τότε Έχουν αποσταλεί αυτά που παρήγγειλες; Απ ό,τι θυμάμαι τα χρήματα δεν αφαιρούνται αμέσως. δεν έχουν αποσταλεί..., εντάξει θα περιμένω και βλέπουμε.. edit1: στάλθηκε, και τα χρήματα αφαιρέθηκαν...ευχαριστώ
scullyist Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ασχετο-σχετικό: http://www.ups.com/?Site=Corporate&cookie=gr_el_home&setCookie=yes Οι προγραμματισμένοι χρόνοι παράδοσης θα ισχύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 3ης και 5ης Μαΐου Σύμφωνα με τις επικείμενες αργίες, δεν θα παρέχονται υπηρεσίες παραλαβών και παραδόσεων από την UPS στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Παρασκευή 22 Απριλίου, τη Δευτέρα 25 Απριλίου, την Παρασκευή 29 Απριλίου και τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Οπότε γι'αυτές τις μέρες έχετε στα υπόψην μια μικροκαθυστέρηση ακόμη κι αν έχετε την τύχη να σας πέσει UPS.
soso75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Παράγγειλα μία βάση για το ps3 μου μέσω του Amazon απο τρίτο μεταπωλητή το island-express στις 9 του μηνός μου έστειλαν e-mail πως το στείλανε με Royal mail dispatch express και έλεγε παράδωση 14 με 20 και ακόμα δεν έχει έρθει...πήρα και τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ αλλά τίποτα..
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πόλυ χρήσιμη η πληροφορία σου scullyist εχω παραγείλει και εγω 2 πραγματάκια απο το amazon εγίναν Dispatched 14 απριλίου και ακομα ουτε φωνή ουτε ακρόαση. Όπως και να εχει τους έστειλα ενα email σήμερα να δώ που βρίσκονται τα πράγματα
snapy13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλησπερα. Ρε παιδια αντιμετωπιζω κατι παραξενο σε μια αγορα μου απο το Αμαζον. Αυτη ειναι η δευτερη αγορα , με την πρωτη δεν ειχα κανενα προβλημα , παρελαβα και γρηγορα μαλιστα. Λοιπον το παραξενο εχει να κανει με την χρεωση στην προπληρωμενη καρτα της Τραπεζας Πειραιως που χρησιμοποιησα για αυτη την συναλλαγη. Πηγαινοντας στις συναλλαγες λοιπον πριν απο λιγο , βλεπω οτι εχω χρεωθει κανονικα το ποσο ( 45 ευρω ) και μου γραφει ΑΜΑΖΟΝ ΕU. Οκ αυτο. Αλλα βλεπω οτι εχω και αλλη μια χρεωση που εκκρεμει με το ιδιο ακριβως ποσο , αλλα 45 δηλαδη. Φυσικα δεν εχω αγορασει τιποτα αλλο , ουτε απο Αμαζον ουτε απο αλλου. Σκεφτηκα οτι με εχουνε χρεωσει 2 φορες απο το Αμαζον για το ιδιο αντικειμενο. Επικοινωνησα μαζι τους και στην απαντηση τους μου λενε οτι με εχουνε χρεωσει μονο μια φορα . Επσης λενε οτι η τραπεζα παρακραταει αυτο το ποσο για καποιον λογο που δεν καταλαβαινω. Να οριστε τι μου απαντησαν. Please rest assured that you have only been charged only once for this order. Most likely, your bank is holding this extra authorisation on your card. Some banks have been known to hold these authorisations for 7-10 business days, and you will need to contact your bank if you wish to have this authorisation removed. Εχω κανει ρε παιδια 200 αγορες απο ebay , δεν θυμαμαι ποτε η τραπεζα να μου εχει κρατησει καποιο ποσο , μονο στο Αμαζον το κανει ? Εχει καποιος παρομοια εμπειρια γιατι εχω αρχισει και ανησυχω. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις