Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βγώ λίγο offtopic και να ρωτήσω εγω που έχω παραγγείλει 2 πράγματα απο amazon αγγλίας υπάρχει περίπτωση να παίξει καμια κόμπλα με το τελωνείο ? και το ρωτάώ αυτο επειδή ενα απο τα 2 ειναι ενα κούτί για υπολογιστή γύρω στα 13 κιλά.

Δημοσ.

Εγω ειμαι παλι !!!

Αυτο που παρηγγειλα προχτες μου γραφει estimated dispatched 19 Απριλιου ( σημερα ).

Δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση ακομη οτι σταλθηκε .

Την τηρουν την ημερομηνια αποστολης η μπορει ν αλλαξει κι αυτη ?

Ρωταω γιατι προκειται για κατι της γυναικας μου και θα μου τα κανει τσουρεκια αν αργησει :mrgreen:

Να βγώ λίγο offtopic και να ρωτήσω εγω που έχω παραγγείλει 2 πράγματα απο amazon αγγλίας υπάρχει περίπτωση να παίξει καμια κόμπλα με το τελωνείο ? και το ρωτάώ αυτο επειδή ενα απο τα 2 ειναι ενα κούτί για υπολογιστή γύρω στα 13 κιλά.

Απο Αγγλια δεν παιζει τελωνειο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου έρθει ειδοποίηση στο τέλος των εργάσιμων ωρών. Αν είναι πωλητής το αμαζον τηρείται 100% το estimate.

Ναι , το Αμαζον ειναι ο πωλητης , ευχαριστω.

EDIT : Μεχρι τωρα ( 8.30 ) δεν μου εχει ερθει ειδοποιηση παντως...

Επεξ/σία από snapy13
Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί αυτό accelero ενώ έχει free delivery στο τέλος της παραγγελείας μου χρεώνει μεταφορικά? Έχω και άλλα πραγματα κοντά στις 30 λίρες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί αυτό accelero ενώ έχει free delivery στο τέλος της παραγγελείας μου χρεώνει μεταφορικά? Έχω και άλλα πραγματα κοντά στις 30 λίρες.

Free delivery έχει το Amazon uk κι αυτό απ ότι βλέπω είναι απο τρίτο μεταπωλητή (NORDPC) γι' αυτό δεν έχει.

Δημοσ.

Free delivery έχει το Amazon uk κι αυτό απ ότι βλέπω είναι απο τρίτο μεταπωλητή (NORDPC) γι' αυτό δεν έχει.

ναι αλλα λέει and Fulfilled by Amazon.

μήπως τα άλλα πράγματα του βγάζουν τα έξοδα και από ότι βλέπω έχει για Delivery Method: Standard.

Δημοσ.

ναι αλλα λέει and Fulfilled by Amazon.

μήπως τα άλλα πράγματα του βγάζουν τα έξοδα και από ότι βλέπω έχει για Delivery Method: Standard.

Όχι τα άλλα είναι βιβλία στα οποία μου βγάζει free delivery. Σε αυτό έχει μόνο standar αλλά στη σελίδα του προιόντος έχει free delivery. Τι παίζει? Μήπως είναι έτσι όπως το λέει ο soso75?

Δημοσ.

Αν τα αντικείμενα είναι από διαφορετικούς πωλητές, παίζει να συμβεί αυτό που παρατηρείς. Χρεώνεσαι μεταφορικά έστω κι αν το σύνολο είναι >25 λίρες.

Δημοσ.

ασχετο.Παραγγελια απο αμαζον 18-4 ηρθε σημερα 20-4 με UPS.Πραγματικα εχω μεινει με την ταχυτητα τους.Για αλλη μια φορα BRAVO AMAZON.

Δημοσ.

Θα σου έρθει ειδοποίηση στο τέλος των εργάσιμων ωρών. Αν είναι πωλητής το αμαζον τηρείται 100% το estimate.

Εχει περασει μια μερα κι ακομα να μου ερθει ειδοποιηση.

Στην περιπτωση μου δεν ισχυει το 100% ...

Τους εστειλα μυνημα αλλα η απαντηση τους ειναι η τυπικη ( οτι ειναι στην διαδικασια για να αποσταλει μπλα μπλα μπλα)

Ηθελα και χτες να παραγγειλω κατι ακομα , αλλα ξενερωσα ...

Δημοσ.

Εχει περασει μια μερα κι ακομα να μου ερθει ειδοποιηση.

Στην περιπτωση μου δεν ισχυει το 100% ...

Τους εστειλα μυνημα αλλα η απαντηση τους ειναι η τυπικη ( οτι ειναι στην διαδικασια για να αποσταλει μπλα μπλα μπλα)

Ηθελα και χτες να παραγγειλω κατι ακομα , αλλα ξενερωσα ...

Εισαι εξαιρεση. Στην απολυτη πλειοψηφια των περιπτωσεων το estimate τηρειται.

Δημοσ.

Τι θελω ο παλιογκαντεμης κι ασχολουμαι με τετοια...αφου την ξερω την τυχη μου.

Πρωτη αγορα απο αμαζον και να μου παει στραβα, ξερω γω...

Μακαρι να μπορουσα να την ακυρωσω , αλλα ειδα οτι εχουνε τραβηξει τα χρηματα απο την καρτα.

Αν και σημερα δεν το στειλουνε θα φανε μπινελικια.

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα... Κι εμένα έλεγε 19/04 delivery κι ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Εντωμεταξύ στο tracking της DHL φαίνεται ότι είναι Ελλάδα κι οτι χτές με αναζήτησαν αλλά απουσίαζα, πράγμα που δεν ισχύει καθώς έχω δώσει διεύθυνση εργασίας και είμαι ολη μέρα εκεί.

Το αναζήτησα στα ΕΛΤΑ τίποτα, στο τοπικό γραφείο της DHL τίποτα, στο τοπικό γραφείο της ΕΛΤΑ courier τίποτα και μόνο στο 80011... των ΕΛΤΑ μου είπαν οτι φαίνεται να βρίσκεται στο κέντρο διαλογής Χανίων και τίποτα παραπάνω για παράδοση...

Ακόμα και να μην τηρηθεί η ακριβής ημερομηνία παράδοσης (που ήδη έγινε), θα απογοητευτώ πολύ αν δεν το παραλάβω μέχρι την Παρασκευή έστω....

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα... Κι εμένα έλεγε 19/04 delivery κι ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Εντωμεταξύ στο tracking της DHL φαίνεται ότι είναι Ελλάδα κι οτι χτές με αναζήτησαν αλλά απουσίαζα, πράγμα που δεν ισχύει καθώς έχω δώσει διεύθυνση εργασίας και είμαι ολη μέρα εκεί.

Το αναζήτησα στα ΕΛΤΑ τίποτα, στο τοπικό γραφείο της DHL τίποτα, στο τοπικό γραφείο της ΕΛΤΑ courier τίποτα και μόνο στο 80011... των ΕΛΤΑ μου είπαν οτι φαίνεται να βρίσκεται στο κέντρο διαλογής Χανίων και τίποτα παραπάνω για παράδοση...

Ακόμα και να μην τηρηθεί η ακριβής ημερομηνία παράδοσης (που ήδη έγινε), θα απογοητευτώ πολύ αν δεν το παραλάβω μέχρι την Παρασκευή έστω....

Για dispatch estimate μιλάμε. Στο delivery estimate υπόλογος είναι τα ΕΛΤΑ και ιδίως το τοπικό κατάστημα με τους ταχυδρόμους του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...