Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έκανες κάτι λάθος απο ότι βλέπω.

Σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και τη βοηθεια σου.

Να σαι καλα , καλο βραδυ .

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο free super saver το κόστος αποστολής που χρεώνεσε είναι περίπου 1 λίρα αγγλίας απο όσο ξέρω απο προσωπική εμπειρία ,έσυ πόσο χρεώθικες στα μεταφορικά;Το DHL είναι courier και αποκλείεται να πλήρωσες μόνο μια λίρα αγγλίας για να σου το στείλουν με courier.

Μήπως χρεώθικες στο τελικό ποσό (στο Grand Total Order) κάτι παραπάνω και δεν το πρόσεξες;

Όχι δεν χρεώθηκα τίποτα παραπάνω (πέρα από περίπου μια λίρα επιπλέον λόγω διαφορετικού ΦΠΑ προφανώς, οπότε λογικό). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι την παραγγελία την έκανα στο amazon.co.uk αλλά εστάλη σύμφωνα με το mail απο Γερμανία και με DHL οπού μπορώ και το κάνω και track από το site της DHL... Βέβαια από το track and trace παρατηρώ ότι αν και courier τα βήματα παράδοσης εκτελούνται πολύυυυυυ αργά. Θεωρητικά εδώ και δυο μέρες έχει φύγει απο Γερμανία αλλά απο κει και πέρα κανένα άλλο update. Να σημειώσω οτι πρόκειται για ογκώδες αντικείμενο και συγκεκριμμένα μια τιμονιέρα, αν παίζει ρόλο, μήπως λόγω όγκου και βάρους την στέλνουν με courier.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν χρεώθηκα τίποτα παραπάνω (πέρα από περίπου μια λίρα επιπλέον λόγω διαφορετικού ΦΠΑ προφανώς, οπότε λογικό). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι την παραγγελία την έκανα στο amazon.co.uk αλλά εστάλη σύμφωνα με το mail απο Γερμανία και με DHL οπού μπορώ και το κάνω και track από το site της DHL... Βέβαια από το track and trace παρατηρώ ότι αν και courier τα βήματα παράδοσης εκτελούνται πολύυυυυυ αργά. Θεωρητικά εδώ και δυο μέρες έχει φύγει απο Γερμανία αλλά απο κει και πέρα κανένα άλλο update. Να σημειώσω οτι πρόκειται για ογκώδες αντικείμενο και συγκεκριμμένα μια τιμονιέρα, αν παίζει ρόλο, μήπως λόγω όγκου και βάρους την στέλνουν με courier.

Μάλλον αυτό που είπε ο Matrixxx σου συμβαίνει τότε όσον αφορά το Free Super Saver.

"Matrixxx: Πιθανοτητα για ups 5-10%. (ερχεται σπιτι σου ταχυτατα)

Deutsche post με tracking μονο για πακετα μεγαλα - πχ εκτυπωτης κλπ. (ερχεται σπιτι σου σε 7-15 μερες με τις ταχυμεταφορες)

Απλο deutsche post και royal για τα υπολοιπα... [σε 7-15 μερες, στα φερνει ο ταχυδρομος αν δεν βαριεται, αλλιως τρεχεις συνεχως ταχυδρομειο να παραλαμβανεις μεχρι να βαρεθεις. Τα πολυ μικρα πακετακια, τσιχλες, καραμελες, dvd (οχι πολλα εεεε! ) στα φερνει παντα σπιτι και τα πεταει βεβαια οπου βρει...] "

Επεξ/σία από soso75
Δημοσ.

Επανερχομαι και παλι με νεες ερωτησεις !!!

Ρε παιδια δεν μπορω να παραγγειλω τιποτα.

Επικοινωνησα με το αμαζον και μου λενε στο μαιλ οτι μπορει να μην στελνει ο πωλητης Ελλαδα και αν θελω μπορω να επικοινωνησω με τον πωλητη μηπως μου κανει καποια εξαιρεση και μου το στειλει.

Αλλα οταν ο πωλητης ειναι το ιδιο το Αμαζον με ποιον να επικοινωνησω ???

Δεν βγαζω ακρη με δαυτους...

Ας πουμε οτι θελω να παραγγειλω αυτο http://www.amazon.co.uk/Ariel-Stain-Remover-Whitener-Litre/dp/B0044SUPZ4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=grocery&qid=1303032628&sr=8-1

και δεν μπορω , τι πρεπει να κανω ???

HELP !!! :cry:

Δημοσ.

Υγρά, αφροί κτλ δεν αποστέλλονται σε άλλες χώρες λόγω τρομοφοβίας. Έχει συμβεί και σε εμένα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Υγρά, αφροί κτλ δεν αποστέλλονται σε άλλες χώρες λόγω τρομοφοβίας. Έχει συμβεί και σε εμένα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Μαλιστα.

Καποιο λαπτοπ η καποια τηλεοραση μπορω να παραγγειλω αν ειναι πωλητης το Αμαζον , η υπαρχει παλι κατι που δεν γνωριζω ?

Υπαρχει οριο με τα κιλα η κατι αλλο ?

• Moderators
Δημοσ.

Μαλιστα.

Καποιο λαπτοπ η καποια τηλεοραση μπορω να παραγγειλω αν ειναι πωλητης το Αμαζον , η υπαρχει παλι κατι που δεν γνωριζω ?

Υπαρχει οριο με τα κιλα η κατι αλλο ?

Βαζεις στο καλαθι οποιοδηποτε προιον θες να δεις αν το στελνουν, προχωρας μεχρι την τελευταια φαση και βλεπεις αν το στελνουν ή οχι. Μην το φοβαστε, δεν ολοκληρωνεις παραγγελια αν δεν πατησεις "place order".

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι την παραγγελία την έκανα στο amazon.co.uk αλλά εστάλη σύμφωνα με το mail απο Γερμανία και με DHL οπού μπορώ και το κάνω και track από το site της DHL... Βέβαια από το track and trace παρατηρώ ότι αν και courier τα βήματα παράδοσης εκτελούνται πολύυυυυυ αργά. Θεωρητικά εδώ και δυο μέρες έχει φύγει απο Γερμανία αλλά απο κει και πέρα κανένα άλλο update. Να σημειώσω οτι πρόκειται για ογκώδες αντικείμενο και συγκεκριμμένα μια τιμονιέρα, αν παίζει ρόλο, μήπως λόγω όγκου και βάρους την στέλνουν με courier.

Οπως σου ειπε και ο/η soso75 η απαντηση στην απορια σου ειναι ηδη απαντημενη λιγα μηνυματα πριν την ερωτηση σου...

"Deutsche post με tracking μονο για πακετα μεγαλα - πχ εκτυπωτης κλπ. (ερχεται σπιτι σου σε 7-15 μερες με τις ταχυμεταφορες)"

Ισως παραλαβεις μεχρι Μ. Πεμπτη - Παρασκευη.

Δημοσ.

Φιλε matrixxx ευχαριστω .

Πραγματικα εκανα οτι ειπες και ειδα τι μπορω να παραγγειλω και τι οχι.

Και κατι τελευταιο . Εχω βρει να παραγγειλω κατι αξιας 20 λιρων μεσω free super saver delivery.

Βλεπω οτι ειχε αρχικη τιμη 27 λιρες.

Ειμαι στο σημειο να πατησω place order και μου γραφει Free delivery will apply to this order και το order total ειναι 20.50 λιρες.

Ισχυει η προσφορα και για αγορες κατω απο 25 λιρες ? Να υποθεσω οτι επειδη ειχε αρχικη τιμη 27 ?

Καλα τα λεω ?

Αν πατησω place order δεν πιστευω ν αλλαξει τιποτα... :mrgreen: :rolleyes:

EDIT : Οκ , ενταξει , δεν αλλαξε τιποτα , 20.50 λιρες πληρωσα.

Επιτελους , μετα απο 2 μερες καταφερα να κανω παραγγελια στο αμαζον !!!

Δημοσ.

Μου ήρθε πριν λίγο mail ότι έστειλαν το δέμα σήμερα και ότι θα το έχω στις 6 Μαΐου...

Γιατί τόσο αργά; :huh:

Ship Carrier: UPS

Order #: ***********

Dispatch Date: 18 April 2011

Destination: *******, Greece

Estimated Arrival: 6 May 2011

Δημοσ.

Μου ήρθε πριν λίγο mail ότι έστειλαν το δέμα σήμερα και ότι θα το έχω στις 6 Μαΐου...

Γιατί τόσο αργά; :huh:

Ship Carrier: UPS

Order #: ***********

Dispatch Date: 18 April 2011

Destination: *******, Greece

Estimated Arrival: 6 May 2011

Καμιά φορά δίνουν λάθος ημερομινίες αφού είναι με UPS σε μία με δύο μέρες το πολύ θα το έχεις το δέμα σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...