Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο γίδια μπορεί να είναι όταν σου λένε σε t-shirt το XL είναι 42-44 inches

107-111 cm και όταν το φοράς είναι για ΧΧL ????ε με τους μ!!#$!# ξενέρωσα.

έτσι μου έρχεται να τους τα στείλω πίσω αλλά τις καβάτζωσε ο αδερφός.

Δημοσ.

Με απλό ταχυδρομείο αν ειναί μικρό το δέμα στο φέρνει ο ταχυδρόμος αν είναι μεγάλο σου έρχετε ειδοπίοιση για παραλαβή απο το ταχυδρομείο.

Με courier σου έρχετε στο σπίτι ανεξαρτήτος μεγέθους.

Κανόνας.

Δεν είναι στάνταρ, εμένα την ίδια συσκευασία την μία φορά μου την έφερε σπίτι και την άλλη την πήρα απτο ταχυδρομείο.

Επίσης παραγγελία 34,5gbp μου την έστειλαν με ups δωρεάν, την επόμενη μέρα ήταν σπίτι μου B)

Δημοσ.

@ Padarofe

Με δωρεάν μεταφορικά είναι με royal mail απλό ταχυδρομείο και δεν έχει tracking number (5-7 εργάσιμες μέρες παραλαβή) με UPS δεν είναι ποτέ δωρεάν πληρώνεις αρκετά μεταφορικά γιατί είναι courier και ασφαλώς έχει tracking number (1-2 εργάσιμες ημέρες παραλαβή).

(Το tracking number το βλέπεις απο το Account - Your Orders)

Τα προιόντα που αγόρασες την ημέρα που τα στέλνουν σε ενημερώνουν μέσω e-mail.

Τώρα αν οι αγορές σου απο τα προιόντα υπάγοντε σε διαφορετικούς τρίτους μεταπωλητές μέσω του amazon uk τότε θα σου έρθουν σίγουρα ξεχωριστά δέματα και ίσως όχι και την ίδια ημέρα, αν είναι απο το amazon uk απ' ευθείας τότε φυσιολογικά θα σου έρθουν όλα μαζί σε ένα πακέτο αν και εφόσον σε όλα τα προιόντα που αγόρασες υπάρχει αποθεματικό (In stock).

Αυτά! Ούφ τα κάλυψα όλα πιστεύω! :rolleyes: :-D

Δηλαδή εγώ που έκανα μια παραγγελία με Free super saver delivery και μου την έχουν στείλει με DHL αυτή δεν είναι κούριερ? Να περιμένω απο το ταχυδρομείο ειδοποίηση δηλαδή?

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που έκανα μια παραγγελία με Free super saver delivery και μου την έχουν στείλει με DHL αυτή δεν είναι κούριερ? Να περιμένω απο το ταχυδρομείο ειδοποίηση δηλαδή?

Στο free super saver το κόστος αποστολής που χρεώνεσε είναι περίπου 1 λίρα αγγλίας απο όσο ξέρω απο προσωπική εμπειρία ,έσυ πόσο χρεώθικες στα μεταφορικά;Το DHL είναι courier και αποκλείεται να πλήρωσες μόνο μια λίρα αγγλίας για να σου το στείλουν με courier.

Μήπως χρεώθικες στο τελικό ποσό (στο Grand Total Order) κάτι παραπάνω και δεν το πρόσεξες;

Δεν είναι στάνταρ, εμένα την ίδια συσκευασία την μία φορά μου την έφερε σπίτι και την άλλη την πήρα απτο ταχυδρομείο.

Επίσης παραγγελία 34,5gbp μου την έστειλαν με ups δωρεάν, την επόμενη μέρα ήταν σπίτι μου B)

Εγώ προσωπικά φίλε μου έχω κάνει δεκάδες παραγγελείες τα τελευταία 7 χρόνια απο το amazon uk και καμιά παραγγελεία δεν μου ήρθε με courier αν δεν το είχα επιλέξη ώς μέθοδο αποστολής, όποτε το επέλεξα είχα και την ανάλογη χρηματική επιβάρυνση.

• Moderators
Δημοσ.

Στο free super saver το κόστος αποστολής που χρεώνεσε είναι περίπου 1 λίρα αγγλίας απο όσο ξέρω απο προσωπική εμπειρία ,έσυ πόσο χρεώθικες στα μεταφορικά;Το DHL είναι courier και αποκλείεται να πλήρωσες μόνο μια λίρα αγγλίας για να σου το στείλουν με courier.

Μήπως χρεώθικες στο τελικό ποσό (στο Grand Total Order) κάτι παραπάνω και δεν το πρόσεξες;

Εγώ προσωπικά φίλε μου έχω κάνει δεκάδες παραγγελείες τα τελευταία 7 χρόνια απο το amazon uk και καμιά παραγγελεία δεν μου ήρθε με courier αν δεν το είχα επιλέξη ώς μέθοδο αποστολής, όποτε το επέλεξα είχα και την ανάλογη χρηματική επιβάρυνση.

Μια χαρα τα λεει ο porg...

Free=Zero, ουτε λεπτο, ουτε penny, δεν πληρωνεις για μεταφορικα (υπαρχει ακομα και στον τιτλο του θεματος πανω πανω η λεξη "δωρεαν") με τιποτα λοιπον η μια λιρα που λες, καπου κανεις λαθος...

3 φορες μου εχει κατσει κουριερ UPS με ΜΗΔΕΝ μεταφορικα (καπου στις 30 παραγγελιες τους τελευταιους 6 μηνες). Παρελαβα την επομενη μερα και τις τρεις αυτες φορες απο την UPS. Αν σου κατσει δεν πληρωνεις μια, αφου εχεις επιλεξει FREE πως θα γινοταν να πληρωσεις. Αν το ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ πληρωνεις φυσικα τσουχτερα μεταφορικα.

ΥΓ. Βεβαια το FSS υπαρχει απο τον Οκτωβριο, οποτε το οτι ψωνιζεις 7 χρονια δεν λεει κατι αφου μεχρι τοτε επελεγες standard - δεν γινοταν να σου μετατραπει σε express(ups) !

Δημοσ.

Μια χαρα τα λεει ο porg...

Free=Zero, ουτε λεπτο, ουτε penny, δεν πληρωνεις για μεταφορικα (υπαρχει ακομα και στον τιτλο του θεματος πανω πανω η λεξη "δωρεαν") με τιποτα λοιπον η μια λιρα που λες, καπου κανεις λαθος...

3 φορες μου εχει κατσει κουριερ UPS με ΜΗΔΕΝ μεταφορικα (καπου στις 30 παραγγελιες τους τελευταιους 6 μηνες). Παρελαβα την επομενη μερα και τις τρεις αυτες φορες απο την UPS. Αν σου κατσει δεν πληρωνεις μια, αφου εχεις επιλεξει FREE πως θα γινοταν να πληρωσεις. Αν το ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ πληρωνεις φυσικα τσουχτερα μεταφορικα.

ΥΓ. Βεβαια το FSS υπαρχει απο τον Οκτωβριο, οποτε το οτι ψωνιζεις 7 χρονια δεν λεει κατι αφου μεχρι τοτε επελεγες standard - δεν γινοταν να σου μετατραπει σε express(ups) !

Λάθος το έγραψα για τη μία λίρα είχα στο μυαλὀ το standard shipping. Οπότε δεν έχω επιλέξη ποτέ τη free μέθοδο έως τώρα.

Για να καταλάβω τι συμαίνει σου έχει κάτσει δηλαδή δεν έχουν συγκεκριμένο τρόπο αποστολής με το Free Saver; (Γιατί λεεί 3-10 ημέρες παράδωση οπότε την εντύπωση που μου δίνει είναι ότι θα είναι και η ποιό αργή μέθοδος αποστολής σε σχέση με τα υπόλοιπες επιλογές). Κάθε φορά είναι διαφορετικός ο τρόπος και τυχαίνει να στο στέλνουν με courier με τα έξοδα δικά τους ;

• Moderators
Δημοσ.

Λάθος το έγραψα για τη μία λίρα είχα στο μυαλὀ το standard shipping. Οπότε δεν έχω επιλέξη ποτέ τη free μέθοδο έως τώρα.

Για να καταλάβω τι συμαίνει σου έχει κάτσει δηλαδή δεν έχουν συγκεκριμένο τρόπο αποστολής; (Γιατί λεεί 3-10 ημέρες οπότε φαντάστικα ότι θα είναι και η ποιό αργή μέθοδος αποστολής). Κάθε φορά είναι διαφορετικός ο τρόπος και τυχαίνει να στο στέλνουν με courier με τα έξοδα δικά τους ;

http://www.insomnia....ost__p__3821592

Πιθανοτητα για ups 5-10%. (ερχεται σπιτι σου ταχυτατα)

Deutsche post με tracking μονο για πακετα μεγαλα - πχ εκτυπωτης κλπ. (ερχεται σπιτι σου σε 7-15 μερες με τις ταχυμεταφορες)

Απλο deutsche post και royal για τα υπολοιπα... [σε 7-15 μερες, στα φερνει ο ταχυδρομος αν δεν βαριεται, αλλιως τρεχεις συνεχως ταχυδρομειο να παραλαμβανεις μεχρι να βαρεθεις. Τα πολυ μικρα πακετακια, τσιχλες, καραμελες, dvd (οχι πολλα εεεε! ) στα φερνει παντα σπιτι και τα πεταει βεβαια οπου βρει...]

Δημοσ.

Πιθανοτητα για ups 5-10%. (ερχεται σπιτι σου)

Deutsche post με tracking μονο για πακετα μεγαλα - πχ εκτυπωτης κλπ. (ερχεται σπιτι σου με τις ταχυμεταφορες)

Απλο deutsche post και royal για τα υπολοιπα... (στα φερνει ο ταχυδρομος αν δεν βαριεται, αλλιως τρεχεις συνεχως ταχυδρομειο να παραλαμβανεις μεχρι να βαρεθεις)

Ωραία ευχαριστώ για τα φώτα σου. wink.gif

Πιθανοτητα για ups 5-10%. (ερχεται σπιτι σου ταχυτατα)

Deutsche post με tracking μονο για πακετα μεγαλα - πχ εκτυπωτης κλπ. (ερχεται σπιτι σου σε 7-15 μερες με τις ταχυμεταφορες)

Απλο deutsche post και royal για τα υπολοιπα... [σε 7-15 μερες, στα φερνει ο ταχυδρομος αν δεν βαριεται, αλλιως τρεχεις συνεχως ταχυδρομειο να παραλαμβανεις μεχρι να βαρεθεις. Τα πολυ μικρα πακετακια, τσιχλες, καραμελες, dvd (οχι πολλα εεεε! ) στα φερνει παντα σπιτι και τα πεταει βεβαια οπου βρει...]

Είχα μια καλή ταχυδρόμο μου τα ανέβαζε στον όροφο μου κι όλας (παράδοση αλα κούριερ), τώρα ο τωρινός τα πετάει κάτω κι όποιος το βρήκε το πήρε! laugh.gif wacko.gif

Δημοσ.

Καλησπερα

Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το αμαζον, μια και δεν εχω ξανααγορασει τιποτα απο εκει .

Σημερα προσπαθησα να κανω την πρωτη μου αγορα , ξηρη τροφη για γατες , αξιας 30 λιρων.

Μου γραφει οτι δεν μπορει να τα στειλει στην διευθυνση που εχω επιλεξει.

Επειτα προσπαθησε και η αδερφη μου απο αλλον λογαριασμο να παραγγειλει καποια πραγματα ( κι αυτη καινουρια στο αμαζον ) και παιρνει το ακολουθο μυνημα.

The following items cannot be shipped to the addresses you selected. (Learn more.) You may either change the shipping addresses or remove the items by clicking Delete.

Ariel Stain Remover and Whitener Gel 1 Litre (Pack of 2) cannot be shipped to the selected address.

Johnson Brillo Pads X 10 cannot be shipped to the selected address.

9 Heavy Duty Dishmatic Green Refill Sponges cannot be shipped to the selected address.

Fairy Power Spray 375 ml (Pack of 4) cannot be shipped to the selected address.

Gas Lighter, assorted bright colours cannot be shipped to the selected address.

Fairy Pre Treatment 2 Soap Bars (Pack of 4) cannot be shipped to the selected address

Μου κανει εντυπωση οτι δεν μπορει να σταλει ουτε ενα αντικειμενο απ οσα ειχε διαλεξει.

Τι μπορει να φταιει ?

Εχει δηλωσει κανονικα την διευθυνση ( Αθηνα ) και εχει βαλει και τα στοιχεια της καρτας.

Ενω με το ebay δεν ειχα ποτε προβλημα , με το αμαζον καπου μπερδευομαι...

Για δωστε τα φωτα σας ρε παιδια.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εάν είναι απο τρίτο μεταπωλητή του amazon uk τότε σου βγάζει αυτό το μήνυμα διότι είναι για ενχόριες-domestic αποστολές, δές για κάποιον άλλον μεταπωλητή στο ίδιο προιόν που να έχει στο info του International & domestic shiping και δε θα έχεις πρόβλημα αποστολής.

Δημοσ.

Εάν είναι απο τρίτο μεταπωλητή του amazon uk τότε σου βγάζει αυτό το μήνυμα διότι είναι για ενχόριες-domestic αποστολές, δές για κάποιον άλλον μεταπωλητή στο ίδιο προιόν που να έχει στο info του International & domestic shiping και δε θα έχεις πρόβλημα αποστολής.

Ευχαριστω για την απαντηση σου soso75

Οι γατοτροφες που προσπαθησα να παραγειλω εγω γραφουν αυτο :

Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available.

Το αμαζον δεν ειναι ο πωλητης ???

Δες το λινκ...

http://www.amazon.co.uk/Country-Value-Complete-Food-1-25/dp/B004H1LYEY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1302983442&sr=1-4

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου soso75

Οι γατοτροφες που προσπαθησα να παραγειλω εγω γραφουν αυτο :

Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available.

Το αμαζον δεν ειναι ο πωλητης ???

Δες το λινκ...

http://www.amazon.co...02983442&sr=1-4

Μπορείς να δώσεις ένα link με τη σελίδα του προιοντός να το check;

Οκ θα το κοιτάξω

Το δοκίμασα και μου λέει

Country Value Complete Dry Cat Food 1.25 kg (Pack of 3)

£7.70 - In stock

Condition: New

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

Απο το Amazon EU S.a.r.L είχα το τελευταίο πακέτο μου και το είχα ψάξει λίγο και έχω την εντύπωση πως είναι ξεχωριστός μεταπωλητής με έδρα το Λουξεμβούργο κι όχι απ ευθείας απο το Amazon uk.

Αυτό γνωρίζω, αν κάνω λάθος ας με διορθώση κάποιος.

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις ένα link με τη σελίδα του προιοντός να το check;

Οκ θα το κοιτάξω

Το δοκίμασα και μου λέει

Country Value Complete Dry Cat Food 1.25 kg (Pack of 3)

£7.70 - In stock

Condition: New

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

Απο το Amazon EU S.a.r.L είχα το τελευταίο πακέτο μου και το είχα ψάξει λίγο και είναι ξεχωριστός μεταπωλητής με έδρα το Λουξεμβούργο κι όχι απ ευθείας απο το Amazon uk.

Αυτό γνωρίζω, αν κάνω λάθος ασ με διορθώση κάποιος.

Αρα δεν εχω κανει εγω καποιο λαθος , ετσι δεν ειναι ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...