Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρωματα ακομα δεν παραδιδουν σε μας ε? Γμτ, και βρισκω ενα που θελω σε τρομερα συμφερουσα τιμη, (με πωλητη Amazon) και προχωρησα το checkout, και μου λεει πως δεν μπορει να αποσταλλει στην διευθυνση. Κριμα ρε γμτ. Δεν μπορουμε για αυτο να κανουμε κατι?

Για αρώματα δες στο frangrancex. Έχει δωρεάν μεταφορικά για όλο τον κόσμο.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο που εχει εδρα? Κατα κυριο λογο δλδ, ποσο καιρο κανει να στα φερει?

Αυτη που θελω εχει 20 ευρω Αμαζον, 24 frangrancex και 38 Ελλαδα. Οποτε και παλι με συμφερει. Και υποστηριζει και PayPal, οποτε κομπλε.

Δημοσ.

Εισαι σιγούρος για τα δωρεάν μεταφορικά? Γιατι στο site τους διαβάζω:

Worldwide Standard Shipping (We ship to 220 countries, see details)

Ships via USPS International Express for $14.95 + $0.99 per item

Arrives in 7 - 12 business days and will likely not have tracking.

Please note, you may be subject to import duties and taxes once a shipment reaches your country. We are not responsible and have no control over these fees.

International orders must be shipped to the cardholders address.

Δημοσ.

Please note, you may be subject to import duties and taxes once a shipment reaches your country. We are not responsible and have no control over these fees.

Ωχ, eBay θυμιζει η κατασταση, την πατησαμε. Και ουτε καν μπορεις να τους πεις να το δηλωσουν σαν gift.

Δημοσ.

Δύο φορές έχω αγοράσει, 15 και 30 ευρώ, με ταχυδρομείο ήρθαν, δωρεάν μεταφορικά, βάζεις το κουπόνι free.

Για να μη συνεχίσουμε spamaroume το θέμα, υπάρχει αντίστοιχη συζήτηση εδώ site για κολόνιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτιση αν το πάρω με Express θα μου έρθει με Courier? (DHL, UPS)

Ναί

Δωρεάν μεταφορικά έχει το αγγλικό Amazon.co.uk για το αμερικάνικο στο οποίο αναφέρεσε δεν γνωρίζω αν ισχύει το ίδιο σύν ότι απο Αμερική έχεις και το τελωνείο συνήθως..και ύπάρχει περίπτωση κάποιο προιόν που σου φαίνετε φθηνό αρχικά να σου βγεί στην τελική σε πολύ αλμυρή τιμή.

Επεξ/σία από soso75
Δημοσ.

ρε παιδια στο αγγλικο αμαζον θελω να παραγγειλω δυο προιοντα συνολικης αξιας 135€.Οταν παω να κανω την παραγγελια και επιλεγω το free shipping μου λεει οτι υποχρεωτικα πρεπει να επιλεξω το "Group my items into as few deliveries as possible. " Αυτο σημαινει οτι μπορει να ερθουν σε δυο διαφορετικα πακετα η σε τρια πχ?Α με την επιλογη για δωρεαν μεταφορα ερχεται me ups σωστα?

Δημοσ.

ρε παιδια στο αγγλικο αμαζον θελω να παραγγειλω δυο προιοντα συνολικης αξιας 135€.Οταν παω να κανω την παραγγελια και επιλεγω το free shipping μου λεει οτι υποχρεωτικα πρεπει να επιλεξω το "Group my items into as few deliveries as possible. " Αυτο σημαινει οτι μπορει να ερθουν σε δυο διαφορετικα πακετα η σε τρια πχ?

Είναι απο διαφορετικούς πωλητές/μαγαζιά; Αν ναι, τότε αναγκαστικά θα έρθουν με 2+ παραγγελίες.

Α με την επιλογη για δωρεαν μεταφορα ερχεται me ups σωστα?

Πιθανότητες

95% έρχεται με royal mail/ΕΛΤΑ και 5% με ups.

Δημοσ.

και τελευαταιο.Αν ερθει με ups λογικα θα μου στειλουν tracking number με email.Aν ερθει με royal mail τοτε δεν μου στελνουν τιποτα σωστα?

Δημοσ.

Και στις δύο περιπτώσεις θα σου στείλουν e-mail όταν γίνει η αποστολή αλλά μόνο με ups θα έχει tracking.

Μπορείς να το βρεις και μέσα απο το amazon, your account-> your orders όπου δεξιά πάνω στην παραγγελία αφού σταλεί θα έχει αυτό No tracking information ή track package ανάλογα την περίπτωση.

Δημοσ.

@ Padarofe

Με δωρεάν μεταφορικά είναι με royal mail απλό ταχυδρομείο και δεν έχει tracking number (5-7 εργάσιμες μέρες παραλαβή) με UPS δεν είναι ποτέ δωρεάν πληρώνεις αρκετά μεταφορικά γιατί είναι courier και ασφαλώς έχει tracking number (1-2 εργάσιμες ημέρες παραλαβή).

(Το tracking number το βλέπεις απο το Account - Your Orders)

Τα προιόντα που αγόρασες την ημέρα που τα στέλνουν σε ενημερώνουν μέσω e-mail.

Τώρα αν οι αγορές σου απο τα προιόντα υπάγοντε σε διαφορετικούς τρίτους μεταπωλητές μέσω του amazon uk τότε θα σου έρθουν σίγουρα ξεχωριστά δέματα και ίσως όχι και την ίδια ημέρα, αν είναι απο το amazon uk απ' ευθείας τότε φυσιολογικά θα σου έρθουν όλα μαζί σε ένα πακέτο αν και εφόσον σε όλα τα προιόντα που αγόρασες υπάρχει αποθεματικό (In stock).

Αυτά! Ούφ τα κάλυψα όλα πιστεύω! :rolleyes: :-D

Δημοσ.

ρε παιδια στο αγγλικο αμαζον θελω να παραγγειλω δυο προιοντα συνολικης αξιας 135€.Οταν παω να κανω την παραγγελια και επιλεγω το free shipping μου λεει οτι υποχρεωτικα πρεπει να επιλεξω το "Group my items into as few deliveries as possible. " Αυτο σημαινει οτι μπορει να ερθουν σε δυο διαφορετικα πακετα η σε τρια πχ?Α με την επιλογη για δωρεαν μεταφορα ερχεται me ups σωστα?

Εμένα και σε τέτοια περίπτωση μου ήρθε μέσω ΕΛΤΑ. Το ένα έλεγε μεγάλο δέμα(στην ειδοποίηση) και το άλλο μου το εφερε στο σπίτι ο ταχυδρόμος...

Δημοσ.

Εμένα και σε τέτοια περίπτωση μου ήρθε μέσω ΕΛΤΑ. Το ένα έλεγε μεγάλο δέμα(στην ειδοποίηση) και το άλλο μου το εφερε στο σπίτι ο ταχυδρόμος...

Με απλό ταχυδρομείο αν ειναί μικρό το δέμα στο φέρνει ο ταχυδρόμος αν είναι μεγάλο σου έρχετε ειδοπίοιση για παραλαβή απο το ταχυδρομείο.

Με courier σου έρχετε στο σπίτι ανεξαρτήτος μεγέθους.

Κανόνας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...