lak10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 παιδια γιατι οταν βαλω ενα προιον στο καλαθι ανεβαινει λιγο η τιμη του? λογω διαφορας ΦΠΑ απο δω με αγγλια?
Merdock Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Με το Standard Delivery έρχεται συστημένο; Θέλω να παραγγείλω ένα 3DS αλλά επειδή τα ΕΛΤΑ είναι λίγο ότι να ναι και μου χει τύχει με το Free Super Saver να μου το φέρουν από 3 έως 33 μέρες επειδή θέλω να μου ρθει γρήγορα λέω να το πάρω με το Standard Delivery.Ωστόσο αν πάλι δεν είναι συστημένο δεν έχει νόημα αν φτάσει πχ σε 3 μέρες Ελλάδα γιατί πάλι παίζει να κάθεται κανά 20ημερο στις αποθήκες των ΕΛΤΑ
scullyist Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Με το Standard Delivery έρχεται συστημένο; Oχι. Βρε λες να τριτώσει και το επομενο μου ποστ στο θρεντ να είναι, "Iσως."?
louben Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Με τισ εγγυησεις τι γινεται.Το αμαζον με διαβεβαιωσε οτι ισχυει μονοετης διεθνης εγγυηση για ολα τα προιοντα.Παρολα αυτα επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω ενα προιον της Kenwood σημερα το πρωι που επικοινωνησα με την εταιρεια στην Ελλαδα με διαβεβαιωσε οτι εφοσον το προιον ειναι αγορασμενο στο εξωτερικο (και αρα απο αγγλια) εγγυηση δεν ισχυει.Τελικα τι ισχυει (απο προσωπικη σας εμπειρια).
koystado Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 @koystado τι έγινε με την περίπτωσή σου τελικά; ολα μια χαρα τελικά εκανα την παραγγελια και ηρθε κανονικα την ημερα που μου λεγανε οτι θα ερθει λογικα
lak10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 παιδια παρηγγειλα τωρα το mass effect 2 για ps3 στις 22,53 λιρες και εβαλα ως επιλογη το super saving delivery το δεκτηκε κανοικα και δεν με σταματησε η παραγγελεια καταχωρηθηκε κανονικα πως γινεται αυτο?
Anubis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Σε πολλα αμα εισαι κανα 2 λιρες πιο κατω σε αφηνει με fss
devil-ji Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδια το SSD ισχυει μονο για αντικειμενα απο τον ιδιο σελερ??? Πχ βαζω 2 προιοντα απο αμαζον και μου βγαζει την επιλογη βαζω προιοντα απο 3ους πωλητες που ειναι αμαζον fulfilled και μου βγαζει επιλογη αλλα αμα βαλω συνδυασμο αμαζον + 3ous δεν μου την βγαζει. Ολες οι παραγγελιες ειναι ανω των 25
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Με τισ εγγυησεις τι γινεται.Το αμαζον με διαβεβαιωσε οτι ισχυει μονοετης διεθνης εγγυηση για ολα τα προιοντα.Παρολα αυτα επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω ενα προιον της Kenwood σημερα το πρωι που επικοινωνησα με την εταιρεια στην Ελλαδα με διαβεβαιωσε οτι εφοσον το προιον ειναι αγορασμενο στο εξωτερικο (και αρα απο αγγλια) εγγυηση δεν ισχυει.Τελικα τι ισχυει (απο προσωπικη σας εμπειρια). Δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς με τους ντόπιους απατεωνίσκους. Το amazon σου πληρώνει και τα μεταφορικά να το στείλει αγγλία για αντικατάσταση. Αν θες να "τρέξεις" τους ντόπιους αντιπρόσωπους στείλε ένα email στην ελληνική εταιρεία με κοινοποίηση στην επίσημη kenwood. Μην εντυπωσιαστείς αν (οι ντόπιοι) σου απαντήσουν το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που σου είπαν τηλεφωνικά.
therock Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τα δωρεαν μεταφορικα ειναι αμα η συνολικη παραγγελια ειναι ανωτερη των 25 σωστα? Επειδη θελω τωρα να παρω δυο αντικειμενα με τιμη κοντα στα 20 το ενα... Οποτε λογικα θα εχω free shipping σωστα?
gatoulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αν είναι πωλητής το Amazon είναι τσαμπέ...οι τρίτοι πωλητές χρεώνουν.
antonl Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Επίσης δεν κάνουν stack όλα τα είδη που αναφέρουν "Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery" ώστε να πιάσεις το όριο των 25 λιρών. Το τσεκάρεις στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας.
therock Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αρωματα ακομα δεν παραδιδουν σε μας ε? Γμτ, και βρισκω ενα που θελω σε τρομερα συμφερουσα τιμη, (με πωλητη Amazon) και προχωρησα το checkout, και μου λεει πως δεν μπορει να αποσταλλει στην διευθυνση. Κριμα ρε γμτ. Δεν μπορουμε για αυτο να κανουμε κατι?
basilis222 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μια ερώτιση αν το πάρω με Express θα μου έρθει με Courier? (DHL, UPS)
Προτεινόμενες αναρτήσεις