Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εγω εχω σοβαρο προβλημα με το θεμα της επιστροφης.Αγορασα καποια ειδη απο το αμαζον μεταξυ των οποιων και ενα φωτιστικο οροφης.Δυστυχως ομως μου εστειλαν λαθος κομματι (αλλο χρωμα) με αποτελεσμα να χρειαζεται να το επιστρεψω.ΚΑι εδω ξεκιναει η οδυσσεια.Ως ευθραυστο προτεινα να τους το αποστειλω μεσω κουριερ με δικα τους εξοδα.Αν παω ως ιδιωτης το κοστος ειναι υπερογκο(60 ευρω η αποστολη).Τους προτεινα να τους το αποστειλω με δικη τους χρεωση αλλα δε δεχονται.Απλα μου ειπαν να το στειλω με δικη μου χρεωση και να τους στειλω την αποδειξη.Τι κανω σε αυτη την περιπτωση(επιστροφης δηλαδη ευθραστου)?

φτιάξτο όπως στο έστειλαν και οι ίδιοι.

από τη στιγμή που θα παραλάβουν το προιόν θα σου βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου και θα σου στείλουν το νέο!

Δημοσ.

Δε γινεται γιατι το εστειλαν με ups και το κοστος ειναι 60 ευρω(πιο ακριβο απο το ιδιο το φωτιστικο.

Τους ειπα και συμφωνησαν να το στειλω με απλα ελτα ασφαλισμενο για την αξια τους.Τωρα αν θα παρω τα χρηματα πισω (των ταχυδρομικων και του φωτιστικου) ενας θεος ξερει.

Παντως θα μπορουσαν να ειναι πιο ευελικτοι.Σε αλλη περιπτωση που μου ειχε τυχει με τη LOGITECH ειχαν στειλει αυτοι courier και ειχε παραλαβει το προιον χωρις την οποιαδηποτε δικη μου μεσολαβηση.Τους το ειπα και μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να κανουν το ιδιο.

η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ προιοντων στα αμαζον ειναι τελικα ενα ζητημα..........

Δημοσ.

Ναι, ειναι ζητημα αλλα οχι λογω του ιδιου του amazon αλλα εξ'αιτιας των αχρηστων και πανακριβων ταχυδρομικων/ταχυμεταφορικων υπηρεσιων που προσφερονται στην ελλαδα. Αν καποιος δει το κοστος που απαιτειται για την αποστολη του ιδιου αντικειμενου στην ιδια διαδρομη, αλλα με αφετηρια το εξωτερικο, θα καταλαβει. Και φυσικα δεν αναφερομαι σε εταιρικα τιμολογια. Δε φταινε αυτοι αν οι ελληνικες ταχυμεταφορικες θελουν να σου πιασουν το πισινο.

Δημοσ.

Το πείρα το κουτί μου πριν λίγες ημέρες, άψογο κουτί αλλά έχω 2 παράπονα από τους μακετίστες του ιντερνέτ που βλέπουμε στα YouTube..

1on το κουτί δεν χωρά την gtx480 άρα για κάρτες 27.5++ το ξεχνάμε.. κάτι που στα ρεβιου τον βίντεο λένε ότι παίρνει όλες της κάρτες.. Την χώρεσε αλλά στο 2-3 expansion slot μιας και μπαίνει λίγο μέσα στο 5.25 gap του drive bay.. Άρα gtx480 μέγεθος σε sli-cf δεν μπορείς με αυτό το κουτί..

2on τα κλιπακια που κουμπώνουν την κάρτα στα expansion slots είναι πολύ ευαίσθητα.. σπάνε εύκολα, σου δίνουν όμως ανταλλακτικά.

Κατά τα άλλα το κουτί είναι άψογο για μικρό σύστημα και γιαυτο προοριζόταν.. οι θερμοκρασίες στην cpu καθώς και στην κάρτα γραφικών (480) κυμαίνονται στα 26-31 σε idle (Η 480 είναι 26-27 idle..).. τουλάχιστο αυτό που είχα πριν 38-45 -50 idle, καμία σχέση… το έχω δίπλα μου και είναι εντελώς αθόρυβο..

:)

Δημοσ.

γεια σας χθες αποφασισα να κάνω την πρώτη μου αγορά από το amazon αλλα σημερα μου στειλανε email οτι καποιο προβλημα έχει η κάρτα. Ένα μέρος του μηνυματος ειναι αυτό

Your credit card payment for the above transaction could not be completed. A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at Amazon.co.uk does not exactly match their information.

Τι μπορεί να έχω κανει λάθος?

Στο καλαθι ειχα βαλει 2 προιντα που κανανε 23 λιρες και πατησα το free λετε να φταέι αυτό ??

• Moderators
Δημοσ.

γεια σας χθες αποφασισα να κάνω την πρώτη μου αγορά από το amazon αλλα σημερα μου στειλανε email οτι καποιο προβλημα έχει η κάρτα. Ένα μέρος του μηνυματος ειναι αυτό

Your credit card payment for the above transaction could not be completed. A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at Amazon.co.uk does not exactly match their information.

Τι μπορεί να έχω κανει λάθος?

Στο καλαθι ειχα βαλει 2 προιντα που κανανε 23 λιρες και πατησα το free λετε να φταέι αυτό ??

Σου λενε στο mail οτι καποιο στοιχειο που περασες εκει που δηλωσες την καρτα ειναι λαθος: Το ονοματεπωνυμο του κατοχου της καρτας, η ημερομηνια ληξης της, ή η διευθυνση του κατοχου της.

Δημοσ.

για την κάρτα μου ζητησε να βάλω λογικα τον κωδικο με τα 16 ψηφια το ονομα οπωςς φαινεται πανω στην καρτα και ποτε λήγει αυτα μηπως τα προσωπικα μου στοιχεια ειναι καποιο λαθος και πρεπει να τα βάλω στα ελληνικα?

• Moderators
Δημοσ.

Tipota den vazoume sta Ellhnika...

(σκοπιμα τα greeklish mods tongue.gif )

Τσεκαρε παλι τα στοιχεια της καρτας, πρεπει να εχεις καποιο λαθος λογικα.

Δημοσ.

Πες μας τι κάρτα έχεις γιατί δεν υποστηρίζουν όλες οι κάρτες αγορές απο το internet.

Εμένα μια φορά μου το έκανε αυτό χωρίς προφανή λόγο καθώς ήταν ήδη καταχωρημένα τα στοιχεία μου απο προηγούμενες αγορές.Μπες να δεις τα στοιχεία της παραγγελείας σου, θα έχει κάπου επιλογή για να ξαναγίνει αποστολή αίτησης χρέωσης στην τράπεζα.Την δεύτερη φορά το δέχτηκε, δεν είχα πρόβλημα ούτε στην επόμενη αγορά :-D

Δημοσ.

Φίλε μου δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι παραπάνω, αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμη επικοινώνησε με το amazon ή την τράπεζα για να βρεθεί λύση

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω μια απορια σχετικα με την πρωτη αγορα που εκανα απο το amazon.co.uk.Εβαλα κανονικα τα προιντα στο καλαθι,εβαλα τροπο αγορας με Visa και μετα απο 3 μερες μπηκα στο λογαριασμο και μου εδειξε οτι τα προιντα εγιναν Dispatched.Πηγα σημερα στην τραπεζα να δω την καρτα αλλα τα λεφτα δεν τα τραβηξαν,ειναι ακομη μεσα.Γνωριζετε να μου πειτε ποτε ακριβως παιρνουν τα λεφτα?

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Αν μιλάς για χρεωστική 99% είναι λογιστικό υπόλοιπο αυτό που βλέπεις και όχι διαθέσιμο.Μπορείς να το δεις εύκολα με e-banking ή σε ΑΤΜ κάνοντας ερώτηση υπολοίπου.

Στην ουσία η τράπεζα έχει δεσμεύσει τα λεφτά και δεν είναι διαθέσιμα για εσένα, για τυπικούς λόγους τα βλέπεις ως λογιστικό υπόλοιπο μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με τον πωλητή

@lak10 οι περισσότεροι λένε η τράπεζα και θα συμφωνήσω μαζί τους

@koystado τι έγινε με την περίπτωσή σου τελικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...