gatoulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 πήρα κάτι all star απο το amazon(seller) και ενώ η τιμή του είναι £25.62 γιατί με χρεώσανε, Postage & Packing: GBP 4.94 ???
lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 πήρα κάτι all star απο το amazon(seller) και ενώ η τιμή του είναι £25.62 γιατί με χρεώσανε, Postage & Packing: GBP 4.94 ??? ακριβώς γιατί είναι amazon(seller)
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ακριβώς γιατί είναι amazon(seller) Ετσι οπως το γραφει εγω καταλαβαινω οτι δεν ηταν τριτος πωλητης, αλλα το ιδιο το αμαζον. Φιλε gatoulis, σου χρεωσαν μεταφορικα γιατι δεν εβαλες την επιλογη FreeSuperSaving delivery. (Πολλες φορες σου βγαζει default στο τελικο βημα "standard" το οποιο εχει χρεωση, ενα κλικ θελει - τσεκαρουμε πριν κανουμε "place order")
Orifiel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν υπαρχει λογος να μενεις εκπληκτος - παντα ετσι γινεται οταν ειναι DHL με tracking number, διαβασε εδω να μην τα ξαναγραφω http://www.insomnia....ost__p__3888966 (τα εχω γραψει 2-3 φορες και στο παρον θεμα, αρκετες σελιδες πισω) Ο Σνουπη αν ειχε τρακιν θα την ειχε βρει την ακρη, χωρις τρακιν του ερχεται προφανως. Mονο τα πολυ μεγαλα κουτια (πχ απο εκτυπωτη και πανω) ερχονται με tracking οταν ειναι Deutsche post. (Το ups μπορει "να κατσει" και σε πολυ μικρουλι αντικειμενο...) Σήμερα ήρθε το metro 2033, ακούστε το άλλο παρατράγουδο. Πείρα το τοπικό Πόρτα Πόρτα και τους λέω όνομα και τι μέγεθος θα είναι περίπου. Και τι μου λέει ο υπάλληλος? ΑΑΑΑ αν είναι με εμάς θα έχει πρόβλημα τότε, Λέω, τι πρόβλημα? (τα μάσησε) Πείρα τα κεντρικά κι μου είπαν ότι 1 του μηνός έφυγε από Γερμανία και βρίσκετε σε μεταφορά Ελλάδα.. Φυσικά τους ανέφερα αυτή την συνομιλία, αλλά μου είπαν να μην φοβάμαι γιατί είναι προστατευμένο αντικείμενο.. (αν και δεν έδωσα λεφτά μεταφοράς.. χεχε). Ίσως καθυστερεί λιγάκι γιατί είναι κούτα τεράστια και είπαν ότι αυτά έρχονται με καράβι.. ποτέ με αεροπλάνο. Περίπου 14-15 κιλά είναι το πακέτο.. πόσο πιάνει το στορμ σκουτ? Πάντως το μετρο μου έκατσε καλά, 8 λίρες το πείρα χωρίς μεταφορικά, ενώ Ελλάδα κοστίζει 20+ (+μεταφορικά)..
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πείρα τα κεντρικά κι μου είπαν ότι 1 του μηνός έφυγε από Γερμανία και βρίσκετε σε μεταφορά Ελλάδα.. Φυσικά τους ανέφερα αυτή την συνομιλία, αλλά μου είπαν να μην φοβάμαι γιατί είναι προστατευμένο αντικείμενο.. (αν και δεν έδωσα λεφτά μεταφοράς.. χεχε). Μην ανησυχεις - περιπου 10-15 μερες ημερολογιακες μου εκανε εμενα με τις ταχυμεταφορες (DHL με tracking number). Βλεπεις την πορεια στο site του Γερμανικου DHL αν θυμαμαι καλα. Αν και εμενα η κατασταση μου κολλησε στο "σε μεταφορα" απο το γερμανικο αεροδρομιο. Ειχα παραλαβει και ακομα ετσι ελεγε εκει.
gatoulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ετσι οπως το γραφει εγω καταλαβαινω οτι δεν ηταν τριτος πωλητης, αλλα το ιδιο το αμαζον. Φιλε gatoulis, σου χρεωσαν μεταφορικα γιατι δεν εβαλες την επιλογη FreeSuperSaving delivery. (Πολλες φορες σου βγαζει default στο τελικο βημα "standard" το οποιο εχει χρεωση, ενα κλικ θελει - τσεκαρουμε πριν κανουμε "place order") το ίδιο το amazon ήταν!για αυτό μου έκανε εντύπωση.μπορει να έκανα τέτοια βλακεία..θα έχω το νού μου και θα τσεκάρω μια με τι θα μου έρθει.ευχαριστώ παίδες.
scullyist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν θυμάμαι σίγουρα και δεν έχω και κανένα προιόν σε παραγγελία για να το τσεκάρω τώρα, αλλά αν πας στο status της παραγγελίας σου που είναι σε εξέλιξη, δεν δείχνει και τον τρόπο αποστολής που επιλέχθηκε μαζί με τα άλλα details? edit: βασικά χαζομάρες λέω, δες το μέιλ που σου έστειλαν όταν εκλεισες την παραγγελία, εκεί το λέει στάνταρ. Ι think.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν θυμάμαι σίγουρα και δεν έχω και κανένα προιόν σε παραγγελία για να το τσεκάρω τώρα, αλλά αν πας στο status της παραγγελίας σου που είναι σε εξέλιξη, δεν δείχνει και τον τρόπο αποστολής που επιλέχθηκε μαζί με τα άλλα details? edit: βασικά χαζομάρες λέω, δες το μέιλ που σου έστειλαν όταν εκλεισες την παραγγελία, εκεί το λέει στάνταρ. Ι think. View order details (σε μια παραγγελια απο τις παλιες) και βλεπεις και τον τροπο αποστολης. Καλα δεν εχεις παραγγελιες; Αφου εχεις! (υπαρχουν ολες οι παραγγελιες σου τα τελευταια χρονια) Και στο μειλ παντως αναφερει "Delivery Method:FREE Super Saver Delivery"
scullyist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Καλα δεν εχεις παραγγελιες; Αφου εχεις! (υπαρχουν ολες οι παραγγελιες σου τα τελευταια χρονια) Yep, απλά εννοούσα δεν έχω ενεργή παραγγελία και δεν θυμόμουν ότι στις παλιές/ολοκληρωμένες αναφέρονται όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες lol οπότε και το delivery option.
farfan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Για να μην ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες ρωτάω κάτι το οποίο νομίζω έχει απαντηθεί.Kάπου είχα δει πως πρέπει να πληρώνουμε στο τοπικό νόμισμα(δηλαδή λίρα Αγγλίας) για να μην επιβαρυνόμαστε από το φόρο. Δηλαδή το Currency Converter θα πρέπει να το έχουμε ρυθμισμένο στο off;
Orifiel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το currency converter είναι για να σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσα θα δώσεις σε ευρώ.. δεν χρεώνεσαι τίποτα παραπάνω η τίποτα λιγότερο αν στον λογαριασμό σου έχεις ευρώ αλλά αυτοί παίρνουν λίρες. Εκτός βέβαια αν ανέβη το ευρώ και θα είναι ποιο οικονομικά για εμάς, η αν πέσει το ευρώ και είναι ποιο ακριβά για εμάς.. λολ Η αν γυρίσουμε στην δραχμή και δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα..χαχα Έτσι πάει. Άντε να χτυπήσει κρίση και την λιρα Αγγλίας όπως πέρυσι και να πέσουν τόσο που 20 ευρώ να είναι 50 λίρες.. λολ.. Εκεί θα δεις ψώνια.. shopping therapy όλη μέρα..
farfan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το currency converter είναι για να σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσα θα δώσεις σε ευρώ.. δεν χρεώνεσαι τίποτα παραπάνω η τίποτα λιγότερο αν στον λογαριασμό σου έχεις ευρώ αλλά αυτοί παίρνουν λίρες. Εκτός βέβαια αν ανέβη το ευρώ και θα είναι ποιο οικονομικά για εμάς, η αν πέσει το ευρώ και είναι ποιο ακριβά για εμάς.. λολ Η αν γυρίσουμε στην δραχμή και δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα..χαχα Έτσι πάει. Ευχαριστώ φίλε, μάλλον κάτι άλλο θα είδα και θα τα μπέρδεψα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για να μην ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες ρωτάω κάτι το οποίο νομίζω έχει απαντηθεί.Kάπου είχα δει πως πρέπει να πληρώνουμε στο τοπικό νόμισμα(δηλαδή λίρα Αγγλίας) για να μην επιβαρυνόμαστε από το φόρο. Δηλαδή το Currency Converter θα πρέπει να το έχουμε ρυθμισμένο στο off; Ακριβως ετσι φιλε! Off ο currency converter ωστε να πληρωνεις σε λιρες. (Κερδιζεις λογω καλυτερης ισοτιμιας καπου 5% - δεν ειναι θεμα φορου)
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ο currency converter απ ό,τι είδα είναι στο off, μάλλον ποτέ δεν τον ενεργοποίησα. Όμως διαπίστωσα πως όταν δοκίμασα ν αγοράσω 3-4 προϊόντα (σε κάποια πωλητής ήταν το ίδιο το amazon) με το νόμισμα γυρισμένο σε λίρες, πήρα ένα μήνυμα ότι το προϊόν δεν αποστέλλεται στη διεύθυνση αυτή. Όταν το γύρισα σε ευρώ, η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικά. Αυτή είναι default συμπεριφορά; Αν κι έχω κάνει πολλές αγορές στο παρελθόν, δε θυμάμαι τι νόμισμα επέλεγα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ο currency converter απ ό,τι είδα είναι στο off, μάλλον ποτέ δεν τον ενεργοποίησα. Όμως διαπίστωσα πως όταν δοκίμασα ν αγοράσω 3-4 προϊόντα (σε κάποια πωλητής ήταν το ίδιο το amazon) με το νόμισμα γυρισμένο σε λίρες, πήρα ένα μήνυμα ότι το προϊόν δεν αποστέλλεται στη διεύθυνση αυτή. Όταν το γύρισα σε ευρώ, η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικά. Αυτή είναι default συμπεριφορά; Οχι βεβαια... Περιεργο... Μηπως κατι δεν θυμασαι καλα; Μηπως καποιο απο αυτα ηταν 3ου πωλητη που δεν εστελνε Ελλαδα και τελικα το αφαιρεσες; Δεν επηρεαζει το νομισμα κατι τετοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις