Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Έχει φύγει μια παραγγελία μου από Amazon και μου έδωσαν tracking number.Παω στο site της UPS και βλέπω όλη τη διαδρομή μέχρι Ελλάδα (αεροδρόμιο Σπάτα). Από εκεί και πέρα πως μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας μου; Από το site των ΕΛΤΑ Track&Trace όταν βάζω τον αριθμό μου βγάζει οτι είναι λάθος.Μήπως αλλάζει ο αριθμός όταν φτάσει Ελλάδα το πακέτο; Και πως μπορώ να τον βρώ; Τα ΕΛΤΑ δεν εχουν καμια αναμιξη! UPS = UPS = κουριερ Θα παρεις τηλεφωνο την ελληνικη UPS (το τηλ στο site τους) και θα ζητησεις να σου δωσουν τον αριθμο αποστολης της Γενικης Ταχυδρομικης (αυτοι διαχειριζονται τα δεματα). Με αυτον μπορεις να παρακολουθησεις την πορεια του στο site της Γενικης, ειτε να μιλησεις μαζι τους για να συννενοηθειτε για παραδοση. Για την Αθηνα ερχεται με UPS - δεν εχει καμια σχεση η Γενικη ταχυδρομικη (ευτυχως!!!) Περα απο εκει ξερω οτι για επαρχια μπαινουν διαφοροι συνεταιροι γιατι δεν εχει κάλυψη η ups σε ολη την Ελλαδα. Πχ για Αιγινα ξερω οτι αναλαμβανει η speedex, προφανως εκει που μενεις εσυ αναλαμβανει η γενικη. Αρα tarantules ενα τηλεφωνο να μαθεις ποιος αναλαμβανει στην περιοχη σου...
makischa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τα ΕΛΤΑ δεν εχουν καμια αναμιξη! UPS = UPS = κουριερ Για την Αθηνα ερχεται με UPS - δεν εχει καμια σχεση η Γενικη ταχυδρομικη (ευτυχως!!!) Περα απο εκει ξερω οτι για επαρχια μπαινουν διαφοροι συνεταιροι γιατι δεν εχει κάλυψη η ups σε ολη την Ελλαδα. Πχ για Αιγινα ξερω οτι αναλαμβανει η speedex, προφανως εκει που μενεις εσυ αναλαμβανει η γενικη. Αρα tarantules ενα τηλεφωνο να μαθεις ποιος αναλαμβανει στην περιοχη σου... Η συνεργασια με τη Speedex εχει σταματησει και πλεον εχει αναλαβει η Γενικη Ταχυδρομικη. Τωρα οντως μενω επαρχια κι ερχονταν μεσω speedex μεχρι προτινως, μεσω γενικης τωρα αλλα και στο παρελθον που ημουν Αθηνα, ποτε δε μου ειχε ερθει με UPS... τι να πω? Αν παρει παντως στο 2109984000 και θα του πουν στα σιγουρα.
therock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι ανελαβε η Γενικη? Και μενα με Speedex μου ερχοντουσαν.
makischa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι ανελαβε η Γενικη? Και μενα με Speedex μου ερχοντουσαν. Θα εληξε η σύμβασή τους φανταζομαι και δεν την ανανεωσαν... πριν μια εβδομαδα παρελαβα ενα πακετο και οταν καλεσα τη UPS για να παρω το tracking number της speedex μου ειπαν οτι δεν συνεργαζομαστε πλεον με αυτους αλλα με τη γενικη και μου εδωσαν τον δικο τους αριθμο και πραγματι μεσω γενικης ηρθε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ... αλλα και στο παρελθον που ημουν Αθηνα, ποτε δε μου ειχε ερθει με UPS... τι να πω? Παντα με UPS μου ερχονται, με ενα τεραστιο "χλιδατο" μαυρο -χρυσο φορτηγο με τα λογοτυπα της εταιριας! Ο υπαλληλος επισης ειναι με την στολη της UPS κλπ...
makischa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Παντα με UPS μου ερχονται, με ενα τεραστιο "χλιδατο" μαυρο -χρυσο φορτηγο με τα λογοτυπα της εταιριας! Ο υπαλληλος επισης ειναι με την στολη της UPS κλπ... Τους εχω δει, αλλα επειδη δε μου ειχαν ερθει ποτε νομιζα οτι πηγαινουν μονο στους "μεγαλους πελατες"... Ζηλευω!
scullyist Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 "μεγαλους πελατες" Μην το βάζεις καν σε εισαγωγικά για τον Matrixx, λίγους μήνες που παρακολουθώ το thread και βλέπω ότι τους έχει κάνει πλούσιους τους αμαζόνους
kosegdit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παιδιά εγώ θέλω να παραγγείλω αυτό εδώ: http://www.amazon.com/dp/B001F51G16/ref=asc_df_B001F51G161448393?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=pg-442-01-20&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B001F51G16 Αν πατήσω όμως πάνω στο Details για το Super Saver Shipping, τότε λέει.. 3.Ship your items to a single U.S. address. Δηλαδή δεν μπορώ να το φέρω Ελλάδα με Super Saver Shipping;; Αν μπορεί κάποιος ας το κοιτάξει και ας μου απαντήσει γιατί είμαι λίγο άσχετος από amazon και ebay.
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το super saver shipping που αναφέρεται σ αυτό το topic αφορά (και ισχύει) αποκλειστικά το amazon.co.uk.
kosegdit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το super saver shipping που αναφέρεται σ αυτό το topic αφορά (και ισχύει) αποκλειστικά το amazon.co.uk. ok sorry λάθος, δεν το είδα. Άρα να φανταστώ πως η απάντηση στην ερώτησή μου είναι "όχι";;
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ακριβώς offtopic :Γενικά πάντως παίζουν και εταιρίες που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά για σένα (σου «νοικιάζουν» μια US διεύθυνση και στα στέλνουν εκείνοι). Δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω κάτι παραπάνω όμως...
Orifiel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Έχει φύγει μια παραγγελία μου από Amazon και μου έδωσαν tracking number.Παω στο site της UPS και βλέπω όλη τη διαδρομή μέχρι Ελλάδα (αεροδρόμιο Σπάτα). Από εκεί και πέρα πως μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας μου; Από το site των ΕΛΤΑ Track&Trace όταν βάζω τον αριθμό μου βγάζει οτι είναι λάθος.Μήπως αλλάζει ο αριθμός όταν φτάσει Ελλάδα το πακέτο; Και πως μπορώ να τον βρώ; Μπες μέσα στην αμαζόνα και πάνω πάνω δεξιά κλικαρε my account, από εκεί πάτα my orders, θα σου ζητήσει τον κωδικό σου ξανά και μετά θα σου βγάλει απευθείας το τρακινγ του πακέτου σου.. Εμένα είναι Ελλάδα σήμερα!!..
kostionalist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Απο amazon.co.uk παρηγγειλα το KZ3(με Free Super Saver del.): dispatched-24th feb(Πεμπτη) με Royal Mail Εφτασε- 1st March(Τριτη). 4 εργασιμες μονο(αν θεωρησουμε την dispatch day ως 1 εργασιμη) και μενω σε επαρχια!!! Εξεπλαγειν....
Orifiel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τελικά έχω μείνει έκπληκτος, διότι εμένα δεν έρχεται με ΕΛΤΑ.. αλλά πορτα πορτα.. κουριερ.. αύριο λογικά θα το έχω. Αλλά μου κάνει εντύπωση μιας και πρώτη φορά παρήγγειλα από Ελλάδα δωρεάν αποστολή και με αυτά που διαβάζω περίμενα τα ΕΛΤΑ. Καλά από Αγγλία δεν το συζητώ.. σου έρχεται αν το βάλεις παραγγελία το πρωί, το απόγευμα.. Σνουπη δεν έχεις γράψει τι έγινε τελικά.. Πάρε τηλέφωνο όπως έκανα και εγώ.. στο 9890000 (Αν το δέμα σου είναι με DHL)και δώσε το τρακινγκ νούμερο.. από εκεί θα σου πουν αμέσως ποια εταιρία θα στο φέρει και θα σου δώσει τηλέφωνο. Μπορεί να είσαι τυχερός και να μην το έχουν τα ΕΛΤΑ καθόλου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τελικά έχω μείνει έκπληκτος, διότι εμένα δεν έρχεται με ΕΛΤΑ.. αλλά πορτα πορτα.. κουριερ.. αύριο λογικά θα το έχω. Αλλά μου κάνει εντύπωση μιας και πρώτη φορά παρήγγειλα από Ελλάδα δωρεάν αποστολή και με αυτά που διαβάζω περίμενα τα ΕΛΤΑ. Σνουπη δεν έχεις γράψει τι έγινε τελικά.. Πάρε τηλέφωνο όπως έκανα και εγώ.. στο 9890000 (Αν το δέμα σου είναι με DHL)και δώσε το τρακινγκ νούμερο.. από εκεί θα σου πουν αμέσως ποια εταιρία θα στο φέρει και θα σου δώσει τηλέφωνο. Μπορεί να είσαι τυχερός και να μην το έχουν τα ΕΛΤΑ καθόλου. Δεν υπαρχει λογος να μενεις εκπληκτος - παντα ετσι γινεται οταν ειναι DHL με tracking number, διαβασε εδω να μην τα ξαναγραφω http://www.insomnia....ost__p__3888966 (τα εχω γραψει 2-3 φορες και στο παρον θεμα, αρκετες σελιδες πισω) Ο Σνουπη αν ειχε τρακιν θα την ειχε βρει την ακρη, χωρις τρακιν του ερχεται προφανως. Mονο τα πολυ μεγαλα κουτια (πχ απο εκτυπωτη και πανω) ερχονται με tracking οταν ειναι Deutsche post. (Το ups μπορει "να κατσει" και σε πολυ μικρουλι αντικειμενο...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις