Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσάμπα είναι.. και εγώ χθες έβαλα παραγγελία και επέλεξα « free super saver delivery “ 1 euro πληρώνεις μόνο έξτρα για να σου τα πακετάρουν. Και τα 2 που αγόρασα έγραφε amazon jercey.. Είναι περιοχή στην Αγγλία.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά το amazon jercey merchant τι ακριβώς είναι???

Θέλω να παραγγείλω αυτό και αυτό... Πόσο βγαίνει τελικά στο σύνολο???

Το stick λέει ότι το στέλνει μέσω amazon jersey merchant παίζει επιπλέον χρέωση στα μεταφορικά για ελλάδα???

(Και τα δύο προιόντα μαζί ξεπερνάνε τις 25 λίρες)

Δεν εχεις λογαριασμο στο αμαζον; Αν εχεις, τα βαζεις στο καλαθι σου και προχωρας στο checkout. Εκει βλεπεις οποια πιθανη χρεωση...

Καμια χρεωση δεν εχουν (δεν καταλαβα το 1€ που ειπε ο Orifiel - κανενα ευρω για πακεταρισμα δεν χρεωνεται). Τελικη τιμη και τα δυο μαζι "Order Total: GBP 32.47"

Δημοσ.

Το χαρτακι που αφηνουν αναφερει 15 μερες αν δεν κανω λαθος. (Η μηπως 12; )

Ας πει και οποιος αλλος το εχει προσεξει και το εχει πιο φρεσκο.

Σωστά, 15 είναι.

Δημοσ.

Τα δωρεάν μεταφορικά είναι σίγουρα για μόνο άνω των 25 λιρών παραγγελία;

Χτες παρήγγειλα μια ξυριστική μηχανή με 20.5 λίρες (24 ευρώ) και παρόλα αυτά δεν πλήρωσα μεταφορικά.

• Moderators
Δημοσ.

Τα δωρεάν μεταφορικά είναι σίγουρα για μόνο άνω των 25 λιρών παραγγελία;

Χτες παρήγγειλα μια ξυριστική μηχανή με 20.5 λίρες (24 ευρώ) και παρόλα αυτά δεν πλήρωσα μεταφορικά.

... Σπανια, μερικα προιοντα "εχουν bug" και ενω ειναι λιγο κατω απο 25 βγαζουν δωρεαν μεταφορικα. ...

Δημοσ.

Ειπαμε τελος το bug. Σπανια g_alkis, μερικα προιοντα "εχουν bug" και ενω ειναι λιγο κατω απο 25 βγαζουν δωρεαν μεταφορικα. Πρεπει να τσεκαρεις και με κατι αλλο φτηνο πριν δωσεις false alarm g_alkis wink.gif

To τσεκαρα και δεν γυρισε το bug...

Αυτο το καταλαβαινεις αφου πληρωσεις η πριν? Ας πουμε αυτο εδω το προιον που με ενδιαφερει με 18 λιρες, το προχωραω μεχρι το confirm, και μου λεει 5.65 μεταφορικα.

Οποτε δεν εχει bug εδω?

http://www.amazon.co.uk/Casio-Classic-Digital-Watch-A163WA-1QES/dp/B000KDBJIE/ref=sr_1_8?s=watch&ie=UTF8&qid=1295443547&sr=1-8

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο το καταλαβαινεις αφου πληρωσεις η πριν? Ας πουμε αυτο εδω το προιον που με ενδιαφερει με 18 λιρες, το προχωραω μεχρι το confirm, και μου λεει 5.65 μεταφορικα.

Οποτε δεν εχει bug εδω?

http://www.amazon.co...95443547&sr=1-8

Το βλεπεις πριν πληρωσεις αν ειναι.

1 στα 20-30 χοντρικα εχουν το bug... Αν το ειχαν ολα θα το ειχαν παρει πρεφα... grin.png

Δημοσ.

1 στα 20-30 χοντρικα εχουν το bug... Αν το ειχαν ολα θα το ειχαν παρει πρεφα... grin.png

Προχθές αγόρασα 3 puzzle games συνολικού κόστους 16 λιρων με free delivery.

Δημοσ.

Δεν εχεις λογαριασμο στο αμαζον; Αν εχεις, τα βαζεις στο καλαθι σου και προχωρας στο checkout. Εκει βλεπεις οποια πιθανη χρεωση...

Καμια χρεωση δεν εχουν (δεν καταλαβα το 1€ που ειπε ο Orifiel - κανενα ευρω για πακεταρισμα δεν χρεωνεται). Τελικη τιμη και τα δυο μαζι "Order Total: GBP 32.47"

Μπήκα με τον λογαριασμό μου και όταν μου έβγαλε τελική τιμή το φλασάκι από 13.69 είχε 14.03 και το bluetooth από 17.99 πήγε 18.44... Αυτό γίνεται λόγω της προσθήκης του ελληνικού φπα???

Α!!! Και το amazon jersey merchant τι ακριβώς είναι???Δεν έχω καταλάβει...

Υπάρχει περίπτωση να αργεί πιο πολύ να έρθει ή θα τα πάρω και τα 2 μαζί???

Δημοσ.

Σήμερα έφυγε εμένα το κουτί από αμαζόνα.. αλλά το παιχνίδι που έβαλα γραφεί «not yet dispatched” εύχομαι να μην χρεωθώ μεταφορικά!!.. στην απόδειξη γραφεί δωρεάν αποστολή..

Cm Storm Mid Tower Scout C... £69.16 1 £69.16

Dispatched via Deutsche Post DHL (estimated arrival date: March 07, 2011).

Δημοσ.

Εδω το χουμε παρει εμεις, δεν γινεται να μην το χουν παρει και αυτοι. Κατι προγραμματισμενο πιστευω θα ειναι. Η μπορει το 25 να ειναι χοντρικο, και να υπολογιζεται με αλλο αλγοριθμο αν θα ειναι free shipping...

• Moderators
Δημοσ.

Εδω το χουμε παρει εμεις, δεν γινεται να μην το χουν παρει και αυτοι. Κατι προγραμματισμενο πιστευω θα ειναι. Η μπορει το 25 να ειναι χοντρικο, και να υπολογιζεται με αλλο αλγοριθμο αν θα ειναι free shipping...

Δεν ειναι χοντρικο, κανονικα, ισχυει με ακριβεια λεπτου. Καντε πειραματα με το checkout - δεν "κοστιζει" κατι...

• Moderators
Δημοσ.

Σήμερα έφυγε εμένα το κουτί από αμαζόνα.. αλλά το παιχνίδι που έβαλα γραφεί «not yet dispatched” εύχομαι να μην χρεωθώ μεταφορικά!!.. στην απόδειξη γραφεί δωρεάν αποστολή..

Cm Storm Mid Tower Scout C... £69.16 1 £69.16

Dispatched via Deutsche Post DHL (estimated arrival date: March 07, 2011).

Το παιχνιδι θα φυγει αυριο Δευτερα. (ποιος εισαι, η Πυθεια;shock.png)

Δεν θα χρεωθεις μεταφορικα!

Δημοσ.

Έχει φύγει μια παραγγελία μου από Amazon και μου έδωσαν tracking number.Παω στο site της UPS και βλέπω όλη τη διαδρομή μέχρι Ελλάδα (αεροδρόμιο Σπάτα).

Από εκεί και πέρα πως μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας μου; Από το site των ΕΛΤΑ Track&Trace όταν βάζω τον αριθμό μου βγάζει οτι είναι λάθος.Μήπως αλλάζει ο αριθμός όταν φτάσει Ελλάδα το πακέτο; Και πως μπορώ να τον βρώ;

Δημοσ.

Έχει φύγει μια παραγγελία μου από Amazon και μου έδωσαν tracking number.Παω στο site της UPS και βλέπω όλη τη διαδρομή μέχρι Ελλάδα (αεροδρόμιο Σπάτα).

Από εκεί και πέρα πως μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας μου; Από το site των ΕΛΤΑ Track&Trace όταν βάζω τον αριθμό μου βγάζει οτι είναι λάθος.Μήπως αλλάζει ο αριθμός όταν φτάσει Ελλάδα το πακέτο; Και πως μπορώ να τον βρώ;

Θα παρεις τηλεφωνο την ελληνικη UPS (το τηλ στο site τους) και θα ζητησεις να σου δωσουν τον αριθμο αποστολης της Γενικης Ταχυδρομικης (αυτοι διαχειριζονται τα δεματα). Με αυτον μπορεις να παρακολουθησεις την πορεια του στο site της Γενικης, ειτε να μιλησεις μαζι τους για να συννενοηθειτε για παραδοση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...