Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγελία κάτι βιβλία 15/2 που γίναν dispatched 16/2 ήρθε σήμερα το χαρτάκι να τα παραλάβω!

Αυτή η κουφάλα η ταχυδρόμος ούτε τα συστημένα δεν φέρνει πάνω(χώρος εργασίας).

Είναι για φασαρία μου φαίνεται!

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

...

Αυτή η κουφάλα η ταχυδρόμος ούτε τα συστημένα δεν φέρνει πάνω(χώρος εργασίας).

Είναι για φασαρία μου φαίνεται!

Εμενα σημερα (dispatched 16 kai 17-2) μου τα πεταξε κυριολεκτικα 2 μετρα, στο βρεγμενο προαυλιο τα πακετα (ηταν μικρα) αντι να μπει και να κανει 2 βηματα. Και βρεγμενα τα μαζεψα και σπασμενα (σπασμενο dvd case, σπασμενες λαμπες οικονομιας...)

Θελουν μεγαλη μανουρα μου φαινεται μερικοι...

Δημοσ.

Προφανώς περιμένεις ακόμη για να ρίχνεις καντήλια, αλλά τι έγινε, βρήκες το σωστό κατάστημα/ταχυδρόμο τελικά? πήρες τηλ/πήγες από 'κει?

Οχι γιατι γαμω την παν^%#$& δεν ξερουν καν οι ιδιοι τα μισα καταστηματα δεν σηκωνουν το τηλ απο την αλλη ενα που ειχαμε κατασταλαξει οτι αναλαμβανει "μαλλον" την περιοχη μου οπως μου ειχαν πει την παρασκευη σημερα μου λεει η οδο σου εξυπερετειτε απο αλλο καταστημα (περιτο να πω οτι στο site στο αλλο καταστημα αντι για τηλ ειχαν βαλλει το φαξ τους)ζηταω το τηλ μου δινουν τηλ ενος κομμωτηριου παιρνω μου δινουν ξανα το σωστο παιρνω στο αλλο εκει ειναι μια που μου λεει κ με στυλακι (ετοιμος ημουν να τους αρχισω στα καντηλια) οτι λαθος κανει το αλλο καταστημα και δεν ειναι αυτοι ξαναπαιρνω στο αλλο...λεει δεν ξερω δεν το εχουμε παρε ταχυδρομο...

Απο παρασκευη που επικοινωνισα με ταχυδρομο(μου ειπαν εως την δευτερα το αργοτερο θα εχουν επικοινωνησει μαζι μου και θα ξερω) εχθες και σημερα πρωι που τους επαιρνα δεν το σηκωνουν

ειναι δυνατον να ειναι τοσο για τον που#%ο?

Ειναι δυνατον εν ετη 2011 τα μη συστημενα να τα γραφουν σε ενα βιβλιο και οχι σε ηλεκτρονικη μορφη, να μην ξερουν πιο καταστημα εξυπερετει την περιοχη μου?

Επισης να εχω παραγγηλει απο απειρες φορες απο πολλα καταστηματα στην Ελλαδα και να μην ειχα ποτε προβλημα και τα γαμ^%&%να ΕΛΤΑ να μην ξερουν τι τους γινεται?

Ντρεπομαι αν εχει χαθει να χρειαστει να το ξανα παραγγηλω απο amazon ειναι κριμα να ειναι τοσο για τα μπαζα τα πραγματα στην Ελλαδα αν συνεχιζει να συμβαινει αυτο το μπαχαλο βλεπω να μας αποκλιει το amazon με τους μ@λ@κες εδω περα...

Δημοσ.

Κοίταζα για ένα κουτί και πείρε το μάτι μου τους επεξεργαστές.

Έχετε παρατηρήσει τιμές που έχουν οι επεξεργαστές i7 950 / 960 / 970 στην αμαζονα?? Τσάμπα πραμα.. ποιο φτηνά παίρνεις αυτούς παρά από Ελλάδα τα ποιο μικρά μοντέλα!! Πχ ο 950 κοστίζει 230 ευρώ.. ! ο 960 340 και ο 970 390 ευρώ..

Εμ το άλλο το εξωφρενικό… το κουτί της Thermaltake Kandalf που κοστίζει εδώ 200+++ εκεί κοστίζει 70 ευρώ καινούργιο.

Εγώ σκέπτομαι για το storm scout 75 ευρώ.. καλή αγορά? Θα το φέρουν σε λίγες ημέρες είναι out of stock..

• Moderators
Δημοσ.

Καλες τιμες για hardware. Λες ομως οντως να κουβαλησουν ολοκληρη κουτα υπολογιστη?

Τι εννοεις "κουβαλησουν";

Εχουν ερθει και πολυ μεγαλυτερα πραγματα απο αμαζον απο ενα κουτι υπολογιστη και πολυ βαρυτερα. whistling.png

Δημοσ.

Συνηθως στα πολυ βαρεα σκαλωνουν τα διαφορα site εξωτερικου να στελνουν. Τωρα αμα το amazon εχει φθασει σε σημειο να φερνει ακομα και αυτα, τοτε ευγε.

Δημοσ.

Ναι στέλνουν κανονικά ΟΤΙ παραγγελίες και να βάλεις από την στιγμή που έχει μπει η Ελλάδα στην λίστα δωρεάν αποστολής.. Απλά εδώ χαμπάρι δεν έχουν πάρει και πουλανε το ένα άλλο 1 (ας μην αναφερθώ στο σέρβις.. η πλειοψηφία).. Όταν το καταλάβουν ότι η αμαζόνα είναι εδώ, θα είναι πλέον αργά για αυτούς.

Και αμάξια να είχαν, θα σου έστελναν.. λολ

Το κακό με το κουτί κανταλφ που ανέφερα, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο amazon .. θα στοκάρουν σύντομα.. αν τα φέρουν μαζί με το σκουτ και το κανταλφ είναι μέχρι 80 ευρώ μαξ, θα πάρω αυτό.. λολ.. εδώ το είχαν 200+ ευρώ αν θυμάμαι καλά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και επειδή είναι μεγάλο αντικείμενο, γενικότερα ότι μπαίνει σε κουτί και δεν χωρά στην τσάντα του ταχυδρόμου… χεχεχε..

Θα σου έρθει ειδοποίηση.. άρα δεν υπάρχει και λόγος να φοβάσαι να δεις το «πουφ» στο δρόμο καμιά μέρα.. χαχαχα..

after edit:

Σήμερα τελικά παρήγγειλα το storm scout cooler master και το παιχνίδι metro 2033.. 10 ευρώ το έχουν.. δωρεάν αποστολή, fingers crossed.. Το storm scout το έχουν 75 ευρώ.. εδώ κοστίζει 90 το ελάχιστο + μεταφορικά.. γλίτωσα κάνα 30-40ρι..

Επεξ/σία από Orifiel
Δημοσ.

Οχι γιατι γαμω την παν^%#{:content:}amp; δεν ξερουν καν οι ιδιοι τα μισα καταστηματα δεν σηκωνουν το τηλ απο την αλλη ενα που ειχαμε κατασταλαξει οτι αναλαμβανει "μαλλον" την περιοχη μου οπως μου ειχαν πει την παρασκευη σημερα μου λεει η οδο σου εξυπερετειτε απο αλλο καταστημα (περιτο να πω οτι στο site στο αλλο καταστημα αντι για τηλ ειχαν βαλλει το φαξ τους)ζηταω το τηλ μου δινουν τηλ ενος κομμωτηριου παιρνω μου δινουν ξανα το σωστο παιρνω στο αλλο εκει ειναι μια που μου λεει κ με στυλακι (ετοιμος ημουν να τους αρχισω στα καντηλια) οτι λαθος κανει το αλλο καταστημα και δεν ειναι αυτοι ξαναπαιρνω στο αλλο...λεει δεν ξερω δεν το εχουμε παρε ταχυδρομο...

Απο παρασκευη που επικοινωνισα με ταχυδρομο(μου ειπαν εως την δευτερα το αργοτερο θα εχουν επικοινωνησει μαζι μου και θα ξερω) εχθες και σημερα πρωι που τους επαιρνα δεν το σηκωνουν

ειναι δυνατον να ειναι τοσο για τον που#%ο?

Ειναι δυνατον εν ετη 2011 τα μη συστημενα να τα γραφουν σε ενα βιβλιο και οχι σε ηλεκτρονικη μορφη, να μην ξερουν πιο καταστημα εξυπερετει την περιοχη μου?

Επισης να εχω παραγγηλει απο απειρες φορες απο πολλα καταστηματα στην Ελλαδα και να μην ειχα ποτε προβλημα και τα γαμ^%&%να ΕΛΤΑ να μην ξερουν τι τους γινεται?

Ντρεπομαι αν εχει χαθει να χρειαστει να το ξανα παραγγηλω απο amazon ειναι κριμα να ειναι τοσο για τα μπαζα τα πραγματα στην Ελλαδα αν συνεχιζει να συμβαινει αυτο το μπαχαλο βλεπω να μας αποκλιει το amazon με τους μ@λ@κες εδω περα...

Εχω παρατηρήσει ότι όλα τα post σχετικά με συναλλαγές με το δημόσιο αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι έχουν ένα υφάκι....... θέλουν την ιδιωτικοποίηση τους για να στρώσουν όλοι μου φένεται.

Δημοσ.

Ολη την εβδομαδα παιρνω τηλ τον ταχυδρομο και δεν το σηκωνει...Μαλιστα εχθες και σημερα ειχα βαλλει κ ξυπνητηρι να τον παιρνω απο της 9:30 τπτ.

Δεν ξερω τι αλλο να κανω αυτο που εχω παραγγηλει το εχω αναγκη αλλα ειναι κριμα επειδη ειναι μαλ@κες εδω να το παραγγηλω χωρις να εξαντλησω ολα τα περιθωρια...

Αλλα τι να εξαντλησω να μου πεις ειχε εκτιμηθει οτι θα το εχω 9 του μηνος...

Το θεμα ειναι να περιμενω εως την δευτερα μηπως και το σηκωσει κανας ταχυδρομος ή στελνω εμαιλ στο αμαζον να πω οτι δεν εχει ερθει και να μου το στηλουν αυτην την φορα με τον γρηγορο τροπο που εχει μια μικρη χρεωση αλλα ειναι συστημενο(αν δεν κανω λαθος σε αυτο δλδ)?

Ποιος ειναι ο μεγιστος χρονος που αποφασιζουν για να επιστραφει ενα πακετο αν οι αχρηστοι εδω δεν ξερουν που να το στηλουν?

Δημοσ.

Δεν ξέρω την μέθοδο που εσύ εννοείς.. παλιά που παρήγγειλα από αμαζόνα, πάντα το έπαιρνα σε 3 εργάσιμες ημέρες και πλήρωνα ένα μικρό ποσό όπως λες για να μου έρθει συστημένο.. Τώρα δεν ξέρω.. εγώ τα δικά μου τα πείρα με free delivery αλλά ευτυχώς έχουμε 1 ταχυδρομείο και όχι πολλά.. ! γιατί δεν πας να των βρεις το πρωί πριν βγει έξω ο ταχυδρόμος..

Το ταχυδρομείο έχει 2 γραφεία, ένα παραλαβής και ένα διανομής.. αυτά που πάμε είναι τα διανομής.

Μάθε από πού παραλαμβάνουν στην περιοχή σου τα δέματα και πήγαινε εκεί να βρεις των ταχυδρόμο.. από εκεί ξεκινάν οι ταχυδρόμοι κάθε πρωί.. (τουλάχιστο έτσι είναι εδώ στο νησί μου..)

Αν δεν κάνω λάθος, πριν χαρακτηριστεί ένα αντικείμενο ότι χάθηκε, πρέπει να κλίσουν 20 ημέρες.

• Moderators
Δημοσ.

Ποιος ειναι ο μεγιστος χρονος που αποφασιζουν για να επιστραφει ενα πακετο αν οι αχρηστοι εδω δεν ξερουν που να το στηλουν?

Το χαρτακι που αφηνουν αναφερει 15 μερες αν δεν κανω λαθος. (Η μηπως 12; )

Ας πει και οποιος αλλος το εχει προσεξει και το εχει πιο φρεσκο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το amazon jercey merchant τι ακριβώς είναι???

Θέλω να παραγγείλω αυτό και αυτό... Πόσο βγαίνει τελικά στο σύνολο???

Το stick λέει ότι το στέλνει μέσω amazon jersey merchant παίζει επιπλέον χρέωση στα μεταφορικά για ελλάδα???

(Και τα δύο προιόντα μαζί ξεπερνάνε τις 25 λίρες)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...