Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει ενα flashακι το οποιο ειχε καθυστερησει καμια 15 - 20 μερες απο το delivery estimate.

Τους στελνω λοιπον μηνυμα να δω τι γινεται και μου απαντανε πως μαλλον θα εχει χαθει και πως θα μου κανουν refund. Μαλιστα σε ενα σημειο εγραφαν πως αν το αντικειμενο εφθανε τελικα να το κρατησω με τις ευχες τους μιας και το κοστος επιστροφης ειναι μεγαλο σε σχεση με την αξια του αντικειμενου.

Το αντικειμενο τελικα ηρθε 2-3 μερες μετα την επικοινωνια μας.

Το θεμα ειναι τι κανω τωρα. Να τους ενημερωσω η να επαναπαυτω σε αυτο που μου ειπαν οι ιδιοι κιολας (Να κρατησω δηλ. το αντικειμενο μιας και το κοστος επιστροφης ειναι μεγαλο σε σχεση με την αξια του αντικειμενου.)

Τουλαχιστον πες τους οτι παρελαβες θα ελεγα. Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω δεν χρειαζεται να κανουμε κακο ονομα

Δημοσ.

Aρχιζω και εκνευριζομαι παιδες με την ολη υποθεση και τα Ελτα να μην εχει ερθει Ελλαδα ειναι το μονο σιγουρο οτι δεν παιζει και καπου ειναι ξεχασμενο σε καμια αποθηκη αυριο δεν νομιζω να ειμαι τοσο κοσμιος σε οποια επικοινωνια εχω με τα Ελτα ειδικα αν εχω συμπεριφορες βαριεμαι να ψαξω στα βιβλια ελα απο εδω...

Οχι τπτ αλλο αλλο το εχω αναγκη αυτο που εχω παραγγηλει.

Δημοσ.

Από DHL DE που το φέρνουν ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ βλέπω στο tracking ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ , τι στο καλό σημαίνει αυτό, γιατί το ανοίξανε ;

Δημοσ.

Θα τους στειλω email τελικα πως το παρελαβα και ας κανουν οτι θελουν. Αν θελουν ας μου τραβηξουν τα λεφτα παλι απο την καρτα. Μετα απο την εξυπηρετηση και την αμεση επιστροφη χρηματων που μου εκαναν χωρις πολλες πολλες ερωτησεις ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω. Δεν θα σωθουμε εξαλλου απο 12 ευρω...

Δημοσ.

Από DHL DE που το φέρνουν ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ βλέπω στο tracking ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ , τι στο καλό σημαίνει αυτό, γιατί το ανοίξανε ;

Έλα ντε...

------------------------------

Ασχετο τώρα που το θυμήθηκα, τι έχει γίνει και έρχονται ανοιγμένα δέματα/φάκελοι τελευταία? Το άκουσα κι από άλλον εδώ μέσα και προχθές βιβλίο που πήρε η sister από άμαζον ήταν ανοιγμένο. Μη μου πείτε πιο αυστηροί έλεγχοι, διότι εμένα μου ήρθε πάστα, που στο κάτω κάτω είναι αλοιφή και σύρριγκα και αυτό δεν το είχαν ανοίξει που θα το δικαιολογούσα εν τέλη να το τσεκάρουν. Συσκευασία άμαζον όμως που κάνει κρα ότι είναι ή βιβλίο ή dvd klp?

Δημοσ.

Θα τους στειλω email τελικα πως το παρελαβα και ας κανουν οτι θελουν. Αν θελουν ας μου τραβηξουν τα λεφτα παλι απο την καρτα. Μετα απο την εξυπηρετηση και την αμεση επιστροφη χρηματων που μου εκαναν χωρις πολλες πολλες ερωτησεις ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω. Δεν θα σωθουμε εξαλλου απο 12 ευρω...

Πολύ σωστός! μπράβο!

• Moderators
Δημοσ.

Και σε μενα πριν 2-3 μηνες ετσι εγραφε κατι και ειχα τρελαθει...

Δεν ειναι τιποτα, μην αγχωνεσαι, μια χαρα ηταν το πακετο, αθικτο... wink.gif

• Moderators
Δημοσ.

why the fuck δεν στελνουν ελλαδα αυτο το ρολοι?

http://www.amazon.co...34&sr=1-3-spell

Γιατι δεν το πουλαει το αμαζον αλλα τριτος πωλητης...

...

Ηρθε λοιπον σημερα το πακετο που εφυγε Δευτερα απογευμα, να δω το δευτερο κομματι της παραγγελιας που εφυγε Τριτη πρωι (ουτε 24 ωρες διαφορα), ποτε θα φτασει... Με τα συνηθη δεδομενα σε μια βδομαδα και βαλε...unsure.gif

Και το δευτερο κομματι λοιπον εφτασε (σημειωμα αφησε σημερα ο βραδυδρομος - ογκωδες). Και αυτο 3 εργασιμες. Royal και αυτο... Περιεργο...confused.png

Δημοσ.

Πήρα μια φόρμα adidas και έχω πολλές υποψίες πως είναι πίθηκας. Επικοινώνησα με το amazon και αφού μου είπανε πως τα προϊόντα τους είναι αυθεντικά, μου είπαν αν θέλω να το επιστρέψω. Στις επιστροφές χρεώνομαι μεταφορικά;

Δημοσ.

Πήρα μια φόρμα adidas και έχω πολλές υποψίες πως είναι πίθηκας. Επικοινώνησα με το amazon και αφού μου είπανε πως τα προϊόντα τους είναι αυθεντικά, μου είπαν αν θέλω να το επιστρέψω. Στις επιστροφές χρεώνομαι μεταφορικά;

όταν λένε full refund εννοεί πως δεν χρεώνεσαι τίποτε ούτε της επιστροφής. Αλλά πιστεύω πως κάνεις λάθος( για το μαϊμού), πραγματικά ψωνίζουν μόνο από αντιπροσωπείες. Ίσως είναι παλιότερο μοντέλο...

Δημοσ.

όταν λένε full refund εννοεί πως δεν χρεώνεσαι τίποτε ούτε της επιστροφής. Αλλά πιστεύω πως κάνεις λάθος( για το μαϊμού), πραγματικά ψωνίζουν μόνο από αντιπροσωπείες. Ίσως είναι παλιότερο μοντέλο...

Δεν έχει καμία κεντητή ετικέτα πάνω. Και το σήμα της adidas είναι απλά τυπωμένο. Καμία σχέση με μια παλιά μπλούζα adidas που έχω - αυτό που πήρα είναι φόρμα και μπλούζα.

Δημοσ.

Ενα αντικειμενο που ειχα παραγγηλει μου το εστειλαν με Royal Mail. Το αντικειμενο ηρθε τελικα μετα απο περιπου 25 μερες αφου εγινε dispatched.

Τωρα ενα αλλο μου το στελνουν με Deutsche Post DHL.

Να περιμενω πιο γρηγορη παραδοση, πιο αργη η το ιδιο?

Δημοσ.

Τωρα ενα αλλο μου το στελνουν με Deutsche Post DHL.

Να περιμενω πιο γρηγορη παραδοση, πιο αργη η το ιδιο?

Σου έχουν δώσει tracking code ? Αν ναι η εμπειρία μου είναι περίπου μια εβδομάδα για μεγάλο δέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...