Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ακομα τιποτα να ρωτησω για επικοινωνια με τα Ελτα εχουν καποιο κεντρικο τηλ επικοινωνιας ή θα παρω κουτουρου σε καταστηματα της πολης μου?

Δημοσ.

Εγώ όποτε χρειάστηκε να δω αν ήρθε το δέμα μου στης περιοχής μου πήρα φυσικά, εκεί που ξέρω ότι έρχονται τα δικά μου, όχι κουτουρού.

Δημοσ.

Eλεος τετοια κατασταση δεν την περιμενα στα ελτα...

Παιρνω τηλ στο τηλ πανελλαδικης εξυπερετησης μου λενε πρεπει να παρεις στις περιοχης σου αφου δεν ειναι συστημενο..

Παιρνω σε οποιο μου προτεινε στο ενα λεει ενας τυπος πρεπει να παω εκει(βαριοταν φαινεται να ψαξει στα βιβλια το παιδι μας)

στα αλλα 2 ψαξανε δεν βρηκαν κατι το θεμα οι ιδιοι δεν ξερανε στα σιγουρα ποιο απο ολα τα καταστηματα εξυπερετει την περιοχη μου

Και τωρα δεν ξερω τι να κανω...

Δημοσ.

Παιρνω σε οποιο μου προτεινε στο ενα λεει ενας τυπος πρεπει να παω εκει(βαριοταν φαινεται να ψαξει στα βιβλια το παιδι μας)

Α τον μλκ. Nα πάρεις εκεί ξανά και αν πουν το ιδιο να πέσει κράξιμο για το πως δεν επιτρέπεται να σου λέει να πας από εκεί όταν τα άλλα ελτα εξυπηρετούν τηλεφωνικά, ζήτα τον υπεύθυνο, μη μασας.

οι ιδιοι δεν ξερανε στα σιγουρα ποιο απο ολα τα καταστηματα εξυπερετει την περιοχη μου

Πως είναι δυνατόν να μην ξερουν, ήμαρτον μιλάμε. :-( Στη χειρότερη κράτα τσίλιες αύριο για τον ταχυδρόμο και ρώτησε τον από ποιο καταστημα έρχεται.

• Moderators
Δημοσ.

Στη χειρότερη κράτα τσίλιες αύριο για τον ταχυδρόμο και ρώτησε τον από ποιο καταστημα έρχεται.

Στη γειτονια σου περναει καθε μερα; Τυχερη...

1-2 φορες τη βδομαδα ειναι καλα;lipssealed.png

Λοιπον πρωτοφανες:

Παραγγελια μου την Κυριακη με κατι dvd's στο αμαζον εγινε dispatch την Δευτερα απογευματακι, και με απλο - royal mail, την εφερε σημερα το πρωι ο ταχυδρομος! 3 εργασιμες; Στην καλυτερη ειχα παραλαβει σε 6 εργασιμες και συνηθως στις 10-12 εργασιμες!

Περιεργο... Τα κρατανε στο ταχυδρομειο μεχρι να σιτεψουν;

Δημοσ.

Τα βιβλία που έχουν την ένδειξη paperback δεν είναι τα γνήσια τα κανονικά; Τι διαφορά έχουν από αυτά λένε hardcover; Μόνο στο εξώφυλλο;

Δημοσ.

Έχω αγοράσει και εγώ 2 φορές από amazon (εσπρεσιέρα-εκτυπωτή).Eπειδή έχω εταιρία στο όνομα μου με έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών, πρέπει να μου τιμολογούν χωρίς φπα.Τους έστειλα ένα mail μου απάντησαν την επόμενη μέρα ζητώντας κάποια δικαιολογητικά οτι έχω επιχείρηση στην Ελλάδα τα έστειλα και μου ξαναπάντησαν πως πλέον μπορώ να αγοράζω χωρίς φπα αλλά θα πρέπει μετά από κάθε παραγγελία που κάνω να στέλνω και ένα mail με τον αριθμό της παραγγελίας ζητώντας να μου αφαιρέσουν το φπα.Μετά το mail με πήρε τηλέφωνο και ένας υπάλληλος από το Amazon εξυπηρετικότατος να μου ζητήσει συγνώμη που δεν γίνεται αυτοματοποιημένα η διαδικασία.

Fail για μένα όταν μια επιχείρηση όπως το amazon δεν έχει προνοήσει να το αυτοματοποιήσει , μεγάλο plus η εξυπηρέτηση, οι τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά :mrgreen:

Δημοσ.

Στη γειτονια σου περναει καθε μερα; Τυχερη...

1-2 φορες τη βδομαδα ειναι καλα;lipssealed.png

Χωρίς πλάκα τον αντιλαμβάνομαι πολλές φορές ότι είναι και καθημερινά, στη χειρότερη 3 φορές το πενθήμερο είναι στάνταρ εδώ. Καλά , ειδικά το 1 φορά που μου λες το βρίσκω απλά τραγικό :-( Να γίνω αδιάκριτη και να ρωτήσω αν μένεις σε σχετικά κεντρική περιοχή ή όχι, οπότε μήπως παίζει αυτό ρόλο (?)

Λοιπον πρωτοφανες:

Παραγγελια μου την Κυριακη με κατι dvd's στο αμαζον εγινε dispatch την Δευτερα απογευματακι, και με απλο - royal mail, την εφερε σημερα το πρωι ο ταχυδρομος! 3 εργασιμες; Στην καλυτερη ειχα παραλαβει σε 6 εργασιμες και συνηθως στις 10-12 εργασιμες!

Περιεργο... Τα κρατανε στο ταχυδρομειο μεχρι να σιτεψουν;

Ε μα αυτοί ήταν οι κανονικοί χρόνοι πάντα με royal, θυμάσαι στο πρώτο μου ποστ περί άμαζον όπου είχα πει ότι όλα τα χρόνια που αγοραζω από άμαζον, παντα σε 4-5 μέρες τα είχα -εκτός αν μεσολαβούσε σβκ- και όταν μου είπες ότι είναι 8-12 πλέον, θεώρησα -και θεωρώ- ότι άλλαξαν τα δεδομένα προς το χειρότερο στο διάστημα που 'ήμουν απούσα' από αγορές.

Τα βιβλία που έχουν την ένδειξη paperback δεν είναι τα γνήσια τα κανονικά; Τι διαφορά έχουν από αυτά λένε hardcover; Μόνο στο εξώφυλλο;

Μόνο το εξώφυλλο, απλά το paperpack είναι το μαλακό κλασσικό εξώφυλλο που είναι απλά πιο χοντρό σε γραμμάρια από τα εσωτερικά, και το hardcover είναι το σκληρό/'τύπου εγκυκλοπαίδειας' ας πούμε.

• Moderators
Δημοσ.

Χωρίς πλάκα τον αντιλαμβάνομαι πολλές φορές ότι είναι και καθημερινά, στη χειρότερη 3 φορές το πενθήμερο είναι στάνταρ εδώ. Καλά , ειδικά το 1 φορά που μου λες το βρίσκω απλά τραγικό :-( Να γίνω αδιάκριτη και να ρωτήσω αν μένεις σε σχετικά κεντρική περιοχή ή όχι, οπότε μήπως παίζει αυτό ρόλο (?)

Ε μα αυτοί ήταν οι κανονικοί χρόνοι πάντα με royal, θυμάσαι στο πρώτο μου ποστ περί άμαζον όπου είχα πει ότι όλα τα χρόνια που αγοραζω από άμαζον, παντα σε 4-5 μέρες τα είχα -εκτός αν μεσολαβούσε σβκ- και όταν μου είπες ότι είναι 8-12 πλέον, θεώρησα -και θεωρώ- ότι άλλαξαν τα δεδομένα προς το χειρότερο στο διάστημα που 'ήμουν απούσα' από αγορές.

Ειμαι σε εναν απο τους 3-4 μεγαλυτερους δημους της Αθηνας. 6 χιλιομετρα απο την Ομονοια... Σε ημικεντρικο σημειο, 300 μετρα απο κεντρικη μεγαλη λεωφορο και Δημαρχειο.

Αυτοι μπορει να ηταν οι χρονοι παλια, ισως με την επιλογη standard αφου αναφεροσουν σε προ "FSS Delivery" εποχες. Και με σταρνταρ βεβαια που δοκιμασα πριν 2 βδομαδες, παλι 7 εργασιμες μου εκανε.

Τωρα πως καθεται μια στις εικοσι να ερθει σε 3 εργασιμες και ολες οι υπολοιπες 19 να κανουν απο 6 σπανια εως 10 συνηθως εργασιμες δεν το καταλαβαινω.

Ηρθε λοιπον σημερα το πακετο που εφυγε Δευτερα απογευμα, να δω το δευτερο κομματι της παραγγελιας που εφυγε Τριτη πρωι (ουτε 24 ωρες διαφορα), ποτε θα φτασει... Με τα συνηθη δεδομενα σε μια βδομαδα και βαλε...unsure.gif

Εχει ερθει σε κανεναν αλλο με δωρεαν μεταφορικα κατι σε 3 εργασιμες με royal mail ή Deutsche post απο τον Οκτωβριο μεχρι και σημερα; (Προσεξτε δεν μιλαμε για UPS)

ΥΓ. Μολις ηρθε το μειλ για αλλη μια με DVD's που εφυγε πριν μια ωρα. Για να δουμε... Θα σας ενημερωσω αν εχει βελτιωθει κατι...

Δημοσ.

Eλεος τετοια κατασταση δεν την περιμενα στα ελτα...

Παιρνω τηλ στο τηλ πανελλαδικης εξυπερετησης μου λενε πρεπει να παρεις στις περιοχης σου αφου δεν ειναι συστημενο..

στα αλλα 2 ψαξανε δεν βρηκαν κατι το θεμα οι ιδιοι δεν ξερανε στα σιγουρα ποιο απο ολα τα καταστηματα εξυπερετει την περιοχη μου

Και τωρα δεν ξερω τι να κανω...

Μα το ταχυδρομείο έχει διευθύνσεις που εξυπηρετει και νούμερα! τι να πεις...

@@@ matrixxx έκανες ρεκόρ 3 μέρες. B)

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει ενα flashακι το οποιο ειχε καθυστερησει καμια 15 - 20 μερες απο το delivery estimate.

Τους στελνω λοιπον μηνυμα να δω τι γινεται και μου απαντανε πως μαλλον θα εχει χαθει και πως θα μου κανουν refund. Μαλιστα σε ενα σημειο εγραφαν πως αν το αντικειμενο εφθανε τελικα να το κρατησω με τις ευχες τους μιας και το κοστος επιστροφης ειναι μεγαλο σε σχεση με την αξια του αντικειμενου.

Το αντικειμενο τελικα ηρθε 2-3 μερες μετα την επικοινωνια μας.

Το θεμα ειναι τι κανω τωρα. Να τους ενημερωσω η να επαναπαυτω σε αυτο που μου ειπαν οι ιδιοι κιολας (Να κρατησω δηλ. το αντικειμενο μιας και το κοστος επιστροφης ειναι μεγαλο σε σχεση με την αξια του αντικειμενου.)

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει ενα flashακι το οποιο ειχε καθυστερησει καμια 15 - 20 μερες απο το delivery estimate.

Τους στελνω λοιπον μηνυμα να δω τι γινεται και μου απαντανε πως μαλλον θα εχει χαθει και πως θα μου κανουν refund. Μαλιστα σε ενα σημειο εγραφαν πως αν το αντικειμενο εφθανε τελικα να το κρατησω με τις ευχες τους μιας και το κοστος επιστροφης ειναι μεγαλο σε σχεση με την αξια του αντικειμενου.

Το θεμα ειναι τι κανω τωρα. Να τους ενημερωσω η να επαναπαυτω σε αυτο που μου ειπαν οι ιδιοι κιολας (Να κρατησω δηλ. το αντικειμενο μιας και το κοστος επιστροφης ειναι μεγαλο σε σχεση με την αξια του αντικειμενου.)

αν στο είπαν τότε μην ενημερώσεις!

αλλώς ενημέρωσε!

Δημοσ.

Να κάνεις αυτό που κρίνεις εσύ ως καλύτερο.

Δημοσ.

Εφόσον δεν συμφέρει η επιστροφή, μπορείς (δείχνοντας καλή θέληση, και για να μην κάνουμε κακό όνομα οι έλληνες)να το κανονίσεις στην επόμενη αγορά σου (αν γίνει ποτέ)

Δημοσ.

προσεχετε τι κανετε γιατι πολυς κοσμος μας εχει αποκλεισει απο ebay και γενικοτερα απο εξωτερικο λογω ελληνικων ταχυδρομιων αλλα και μπαγαποντικων συμπεριφορων

δεν σε ξερω και δεν υπονοω κατι απλα λεω να καλο ειναι να βλεπουμε ολοι το θεμα λιγο ποιο μακροπροθεσμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...