Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες παρηγγειλα απο amazon.uk μια ξυριστικη και ελεγε οτι εκτιμαται να ερθει την τεταρτη που περασε...

Η αγορα εγινε με πιστωτικη και εβαλλα την απλη αποστολη που ειναι δωρεαν.

Να αρχισω να ανησυχω?

Τον τοπο κατοικιας μου εχω βάλλει να εθει αλλα δεν βλεπω να μου εχει ερθει καποια ειδοποιηση.

Τι μπορω να κανω για να δω τι παιζει?

Τιποτα ακομα τι κανουμε τωρα?

Δημοσ.

Snoopy, σε μια φάση που είχε φάει καμια βδομαδα καθυστέρηση κάτι που είχα πάρει και έστειλα μειλ στο αμαζον, μου ειχαν πει ότι μετά τις 14 μέρες καθυστερησης μπορεί να θεωρηθεί χαμένο και αν δεν το έχω πάρει μέχρι το πέρας αυτού του διαστήματος, τότε να τους ενημερωσω για να ξεκινησουν διαδικασία. Τελικά μου ήρθε 3 μερες μετά, δηλ. πάνω στο 10ημερο.

Έχει καναδυο χρόνια που είχε τύχει αυτό, δεν ξέρω αν άλλαξε κατι στην πολιτική τους, ψάξε λίγο στο help τους πριν κανεις κινηση για επικοινωνια.

• Moderators
Δημοσ.

Τιποτα ακομα τι κανουμε τωρα?

Κανε μια κρουση στα ΕΛΤΑ σου, το πιθανοτερο ειναι οτι καπου το εχουν "ξεχασει"... Αν εχεις και ταχυδρομο που "αναβαλει"... grin.png

Δημοσ.

Κανε μια κρουση στα ΕΛΤΑ σου[...]

Σωστό κι αυτό. Τηλεφωνικη κρούση και θα σου πουν αν το έχουν, μην τρέχεις και άδικα στην αντιθετη περιπτωση.

Δημοσ.

Aν δεν ερθει και αυριο εως μεσημερι θα παρω κανα ελτα

Θα τους ρωτησω με τον κωδικο αποστολης που μου εχει δωσει το amazon σωστα?

• Moderators
Δημοσ.

Aν δεν ερθει και αυριο εως μεσημερι θα παρω κανα ελτα

Θα τους ρωτησω με τον κωδικο αποστολης που μου εχει δωσει το amazon σωστα?

Το ονομα θα δωσεις, τιποτα αλλο. (Αν εχει ερθει πακετο απο αμαζον στο ταδε ονομα).

Δημοσ.

Εμένα όλες οι παραγγελίες μου ακυρώθηκαν-επέστρεψαν, γιατί δεν βρέθηκε η διεύθυνση.

ξαναπαρήγγειλα με άλλη διεύθυνση. Ίδωμεν

Δημοσ.

Πως τα αφήνουν έτσι χύμα, δεν σκέφτονται ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα! :mad:

Γιατι στραβομουτσουνιαζεις φιλε μου με τους Αγγλους?

Εχουν εντελως διαφορετικη κουλτουρα και εντελως αλλη νοοτροπια... και αυτο που αναρωτιεσαι εσυ... δεν περναει καν απο το μυαλο τους... για τον απλουστατο λογο οτι σε αυτους ισχυει το respct... κοινως σεβασμος.

Προσεξε να δεις τη διαφορα... Αγγλαρα με Ελληναρα...

Οταν πριν απο 10 χρονια που ημουνα στο Liverpool, πηγα στο Manchester κι αγορασα ενα pc... ξαφνικα το dvd δεν διαβαζε τις ταινιες (original dvd) και τους πηρα τηλεφωνο και τους ενημερωσα και μου ειπαν στειλε το πισω με χρεωση δικια μας (ε? ακουσα καλα? Ωραια λεω, μια χαρα, γλυτωσα και το ταξιδι στο Manchester... ), σε 2 μερες μου τηλεφωνουν και μου λενε οτι οντως ειναι ελαττωματικο, συγνωμη, σου στελνουμε καινουριο.

Περναγανε οι μερες.. ρε που ειναι το dvd? Εγω εμενα σε μια πολυκατοικια οπου ολοι ηταν Ελληνες. Ερχεται λοιπον ο courier και το καβαντζωσε καποιος Ελληναρας οτι και καλα θα μου το δωσει... κι εκανε τον Κινεζο.

Παιρνω εγω τηλεφωνο μετα απο 4 μερες και μου λενε, σου το παραδωσαμε.. μα εγω δεν παρελαβα κατι.. Λετε να σας επαιρνα τηλεφωνο να σας κανω παραπονα? Ηρθε ο courier και το εδωσε... λεω ναι κι εγω ομως δεν το εχω και οποιον ρωτησα μου λεει οτι δεν πηρε τιποτα για μενα. Καλα μου λενε ασε να το τσεκαρω με το courier... α μου λεει οτι το παρεδωσε... λεω σε ποιον? Δεν ξερει, το παρεδωσε, οποτε εγω δεν μπορω να κανω κατι. Καλα λεω, αν μπορεις, τσεκαρε την αποδειξη του courier και δες αν ταιριαζει η υπογραφη εκει με την υπογραφη μου στην αποδειξη αγορας του pc...

Με παιρνει μετα απο 5 λεπτα... εχεις δικιο συγνωμη, δεν ειναι ιδιες... καποιος το πηρε και δεν στο εδωσε... θα σου στειλουμε καινουριο... γιατι δεν φταις εσυ, αλλα το courier....

Βεβαια εδω στην Αγγλια οποιος παραλαμβανει για καποιον αλλον, του το δινει... εδω παραλαμβανει ο γειτονας, επιδομα, μισθο ή συνταξη και την δινει στον δικαιουχο... (με υφος σαν να υπονοουσε οτι δεν καβαντζωνουμε σαν κι εσας τους Ελληνες... παιδια ντραπηκα εκεινη την ωρα...) και κανονισαμε να το αφησει σε ενα μαγαζι κατω απο το σπιτι μου και να το παραλαβω απο αυτους, ετσι κι εγινε και τους πηρα τηλεφωνο και τους ευχαριστησα.

Καταλαβαινεις λοιπον φιλε μου οτι αυτοι μπηκανε μεσα ενα dvd (που τοτε εκανε κι 60 λιρες αν θυμαμαι καλα) επειδη καποιος λαλακας Ελληναρας ειπε...α τσαμπα dvd για το pc μου... γιουπι ο Αγιος Βασιλης ηρθε νωρις φετος...

Πως να μη βγαλουμε κακο ονομα με τετοιες κι αλλες βλακιες που κανουμε εκει εξω? :mad:

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να κοβουνε οι Αγγλοι ενα καρο προσφορες ή "δωρακια" που ισχυουν για ολους τους φοιτητες... εκτος ομως των Ελληνων... δεν ειναι ντροπη αυτο? :mad:

• Moderators
Δημοσ.

Ετσι ειναι τα πραγματα δυστυχως...

Καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν.

Ακουστε και το αλλο.

Χθες μεσημερι παρελαβα 1 πακετο με τρια πραγματα που μου εκατσε μετα απο μηνες με UPS, και σημερα μεσημερι (ακριβως μια μερα μετα) εκανε την κινηση η Πειραιως και πληρωθηκε το αμαζον. Αυτο τα λεει ολα. 2-3 εργασιμες θελουν για να περασουν την κινηση στην τραπεζα οι Ελληνες επιχειρηματιες και ο Αγγλος επιχειρηματιας θελει 1-2 εργασιμες για να σου φερει τα πραγματα απο την αποθηκη στην Αγγλια στο σπιτι σου στην Αθηνα! Και το Αμαζον εχει 50-100 φορες περισσοτερους πελατες απο την Πειραιως! Αυτο λογικα ισχυει για ολες τις πραπεζες βεβαια, δεν ειναι θεμα της Πειραιως φανταζομαι ( ; )

Δημοσ.

Παντως παιδια εγω απαθα την πλακα μου. Βρηκα ενα μετεωρολογικο σταθμο Davis Vue στις 280 λιρες περιπου 344 ευρω δηλαδη 150 ευρω πιο φτηνα απο την επισημο διανομεα στην Ελλαδα. Τον παραγγελνω την προηγουμενη Κυριακη βραδι.

σημερα τον εχω στα χερια μου με γενικη ταχυδρομικη. Θα μου πειτε ενταξει αν μενεις αθηνα ολα γινονται. Μενω ομως Κασσανδρεια χαλκιδικης και οχι Αθηνα! αυτο θα πει delivery! Επισης η αναμενομενη παραδοση σε μενα απο το αμαζον ηταν 28/2/11!!!Δειτε και το tracking : 15 Feb 2011 10:47:00 AM KOROPI, ATHENS GR Arrival Scan

15 Feb 2011 10:08:00 AM SPATA GR Departure Scan

15 Feb 2011 09:35:00 AM SPATA GR Arrival Scan

15 Feb 2011 06:08:00 AM MUNICH DE Departure Scan

15 Feb 2011 05:27:00 AM MUNICH DE Arrival Scan

15 Feb 2011 04:18:00 AM KOELN (COLOGNE) DE Departure Scan

15 Feb 2011 02:17:00 AM KOELN (COLOGNE) DE Arrival Scan

14 Feb 2011 10:58:00 PM East Midlands Airpor GB Departure Scan

14 Feb 2011 09:51:00 PM East Midlands Airpor GB Departure Scan

14 Feb 2011 09:42:00 PM East Midlands Airpor GB Arrival Scan

14 Feb 2011 07:17:00 PM Swansea GB Departure Scan

14 Feb 2011 06:31:00 PM Swansea GB Shipment received by carrier

14 Feb 2011 01:34:34 PM GB Order has been handed over to the carrier and is in transit

Order #: 202-8875166-9397951

Dispatch Date: 14 Feb 2011

Destination: KASSANDRIA, GR

Estimated Arrival: 28 Feb 2011

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης η αναμενομενη παραδοση σε μενα απο το αμαζον ηταν 28/2/11

Αυτη η εκτιμωμενη παντα ηταν λαθος στο αμαζον. Και σε μενα 28 λεει και το πηρα χθες. Στην ουσια ειναι η εκτιμωμενη γενικα - οχι οταν ειναι με Ups. Αν εβλεπες ομως την εκτιμωμενη στο site της ups θα εβλεπες την σωστη δηλαδη 15-2-2011. Παντα με ups κανει 1-2 μερες οπου και να μενεις. Ακομα και σε νησι! (τουλαχιστον Αιγινα που εχω γνωστο και ξερω)

Παρεα ηρθαν τα πακετα μας:

.....

.....

14 Feb 2011 07:17:00 PM Swansea GB Departure Scan

14 Feb 2011 06:30:00 PM Swansea GB Shipment received by carrier

14 Feb 2011 01:34:34 PM GB Order has been handed over to the carrier and is in transit

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Εχουν εντελως διαφορετικη κουλτουρα και εντελως αλλη νοοτροπια... και αυτο που αναρωτιεσαι εσυ... δεν περναει καν απο το μυαλο τους... για τον απλουστατο λογο οτι σε αυτους ισχυει το respct... κοινως σεβασμος.

Οταν πριν απο 10 χρονια που ημουνα στο Liverpool, πηγα στο Manchester κι αγορασα ενα pc... ξαφνικα το dvd δεν διαβαζε τις ταινιες (original dvd) και τους πηρα τηλεφωνο και τους ενημερωσα και μου ειπαν στειλε το πισω με χρεωση δικια μας (ε? ακουσα καλα? Ωραια λεω, μια χαρα, γλυτωσα και το ταξιδι στο Manchester... ), σε 2 μερες μου τηλεφωνουν και μου λενε οτι οντως ειναι ελαττωματικο, συγνωμη, σου στελνουμε καινουριο.

Περναγανε οι μερες.. ρε που ειναι το dvd? Εγω εμενα σε μια πολυκατοικια οπου ολοι ηταν Ελληνες. Ερχεται λοιπον ο courier και το καβαντζωσε καποιος Ελληναρας οτι και καλα θα μου το δωσει... κι εκανε τον Κινεζο.

Παιρνω εγω τηλεφωνο μετα απο 4 μερες και μου λενε, σου το παραδωσαμε.. μα εγω δεν παρελαβα κατι.. Λετε να σας επαιρνα τηλεφωνο να σας κανω παραπονα? Ηρθε ο courier και το εδωσε... λεω ναι κι εγω ομως δεν το εχω και οποιον ρωτησα μου λεει οτι δεν πηρε τιποτα για μενα. Καλα μου λενε ασε να το τσεκαρω με το courier... α μου λεει οτι το παρεδωσε... λεω σε ποιον? Δεν ξερει, το παρεδωσε, οποτε εγω δεν μπορω να κανω κατι. Καλα λεω, αν μπορεις, τσεκαρε την αποδειξη του courier και δες αν ταιριαζει η υπογραφη εκει με την υπογραφη μου στην αποδειξη αγορας του pc...

Με παιρνει μετα απο 5 λεπτα... εχεις δικιο συγνωμη, δεν ειναι ιδιες... καποιος το πηρε και δεν στο εδωσε... θα σου στειλουμε καινουριο... γιατι δεν φταις εσυ, αλλα το courier....

Βεβαια εδω στην Αγγλια οποιος παραλαμβανει για καποιον αλλον, του το δινει... εδω παραλαμβανει ο γειτονας, επιδομα, μισθο ή συνταξη και την δινει στον δικαιουχο... (με υφος σαν να υπονοουσε οτι δεν καβαντζωνουμε σαν κι εσας τους Ελληνες... παιδια ντραπηκα εκεινη την ωρα...) και κανονισαμε να το αφησει σε ενα μαγαζι κατω απο το σπιτι μου και να το παραλαβω απο αυτους, ετσι κι εγινε και τους πηρα τηλεφωνο και τους ευχαριστησα.

Καταλαβαινεις λοιπον φιλε μου οτι αυτοι μπηκανε μεσα ενα dvd (που τοτε εκανε κι 60 λιρες αν θυμαμαι καλα) επειδη καποιος λαλακας Ελληναρας ειπε...α τσαμπα dvd για το pc μου... γιουπι ο Αγιος Βασιλης ηρθε νωρις φετος...

Πως να μη βγαλουμε κακο ονομα με τετοιες κι αλλες βλακιες που κανουμε εκει εξω? :mad:

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να κοβουνε οι Αγγλοι ενα καρο προσφορες ή "δωρακια" που ισχυουν για ολους τους φοιτητες... εκτος ομως των Ελληνων... δεν ειναι ντροπη αυτο? :mad:

Δεν στραβομουτσουνιαζω για τους Αγγλους αλλά για τους ταχυδρόμους(αν και νομίζω ότι το είπες περισσότερο ως έναυσμα για αυτά που θα έλεγες). Συμφωνώ για τον σεβασμό που υπάρχει

σε διάφορες χώρες του εξωτερικού(μεταξύ αυτών και η Αγγλία), το έχω βιώσει και ο ίδιος. παρολαυτά πιστεύω ότι υπερβάλεις λίγο, παντού υπάρχουν λαμόγια και δεν θεωρώ ακριβής την υπερεκτίμηση απέναντι στους Αγγλους.

Δημοσ.

....

Πολύ επαγγελματική αντιμετώπιση!! πραγματικά έμεινα!!

Δημοσ.

Αν εννοεις το amazon Αμερικής η Υπηρεσία είναι στο www.byserv.com και αναλαμβάνει αγορά - αποστολή και εκτελωνισμό βγάζοντας εξ αρχής το τελικό κόστος

Δεν απαντανε γρηγορα ε? Τους εστειλα τη φορμα παραγγελιες πριν 3 μερες, αλλα ακομα περιμενω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...