sno0py Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες παρηγγειλα απο amazon.uk μια ξυριστικη και ελεγε οτι εκτιμαται να ερθει την τεταρτη που περασε... Η αγορα εγινε με πιστωτικη και εβαλλα την απλη αποστολη που ειναι δωρεαν. Να αρχισω να ανησυχω? Τον τοπο κατοικιας μου εχω βάλλει να εθει αλλα δεν βλεπω να μου εχει ερθει καποια ειδοποιηση. Τι μπορω να κανω για να δω τι παιζει?
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Θα περιμενεις λιγο, αυριο - μεθαυριο 99% θα ερθει...
gatoulis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτήσω κάτι... π.χ τα υπόλοιπα amazon.de, amazon.fr έχουν κάποια διαφορά συγκεκριμένη απο το αγγλικό??έχουν και εκείνα free shipping πάνω απο κάποιο ποσό??
minas93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Επιτελους ηρθε! 22-1-2011 ----> 2-2-2011 με μεταφορικα πληρωμενα... = Απογοητευση, μονο free s s απο εδω και περα, ξανα οπως παντα... ΥΓ. και η συσκευασια; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... Ουτε σε αυτο διαφορα απο το φρι, το ιδιο αντικειμενο μαλιστα με φρι ειχε ερθει πολυ πιο προστατευμενο... Το βαζεις στο καλαθι και βλεπεις. Κανε μια δοκιμη και εγω εκανα, την ειχα αναφερει και εδω τη δοκιμη μου, για πολλα γελια. Αυτη η οθονη πχ, αν την στελνουν Ελλαδα, απο 169 δολαρια θα σου βγει τελικη καμια 250-300αρια ευρω! Δεν εχουν καθολου "ΦΠΑ" οι τιμες Αμερικη ποτε, αλλα βαζουν και κατι τρελα μεταφορικα κλπ εστειλα email να που μου πουνε ποσο θα μου κοστισει...
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτήσω κάτι... π.χ τα υπόλοιπα amazon.de, amazon.fr έχουν κάποια διαφορά συγκεκριμένη απο το αγγλικό??έχουν και εκείνα free shipping πάνω απο κάποιο ποσό?? Οχι, κανενα αλλο, μονο το uk. (και .it υπαρχει)
therock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μιας και το αναφεραται, Υπαρχει κανενας λογος να προτιμησουμε καποιο αλλο περα του αγγλικου? Τιμες-Χρονο παραδοσης, κτλ? Δεν φανταζομαι ε?
Jason13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μιας και το αναφεραται, Υπαρχει κανενας λογος να προτιμησουμε καποιο αλλο περα του αγγλικου? Τιμες-Χρονο παραδοσης, κτλ? Δεν φανταζομαι ε? Δαγκωτο uk. Τα αλλα εχουν τεραστιες διαφορες απο τι της Αγγλιας (μερικα προιοντα πιο ακριβα και απο τι στην Ελλαδα), Και δεν εχουν δωρεαν μεταφορικα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μολις εγινε το dispatch. Με royal mail τελικα, με εκτιμωμενη 14-2-2011 ΥΓ. Εχω πει απο χθες "bug τελος", μην στεναχωρηθείτε τωρα οσοι το "χασατε"... Ηρθε στην ωρα του. (με το bug, ολα οκ)
EliasKir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγω πολυ ευχαριστημενος. 14/2 εκτιμωμενη ημερομηνια, και σημερα πρωι πρωι στην πορτα μου. Battlefield Bad Company 2 16 euro (εννοειται χωρις μεταφορικα - vive le bug)
flo1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εχω βρει κατι στο amazon αλλα δεν το στελνει Ελλαδα, στο ebay εχει 3πλασια τιμη και δεν μπορω να το βρω σε αλλο καταστημα. Πως μπορω να το παραγγειλω? Ειχα δει ενα σιτε που αναλαμβανε να αγορασει και να στο στειλει αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι. Ξερει κανεις?
vangelis_k Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν εννοεις το amazon Αμερικής η Υπηρεσία είναι στο www.byserv.com και αναλαμβάνει αγορά - αποστολή και εκτελωνισμό βγάζοντας εξ αρχής το τελικό κόστος
flo1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω , ναι αυτο εννοω απλα δεν το θυμομουν!!
makischa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η UPS ειναι υπεροχη, απιστευτα γρηγορη και τελεια. Και μετα ερχεται η ωρα της -(speed)ex... Same goes for DHL και με τα elta courier. Γιατι... ΓΙΑΤΙ???
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Η UPS ειναι υπεροχη, απιστευτα γρηγορη και τελεια. Και μετα ερχεται η ωρα της -(speed)ex... Same goes for DHL και με τα elta courier. Γιατι... ΓΙΑΤΙ??? Σε σχεση με αμαζον ρωτας ή γενικα; Δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση... Τι καλο εχεις δει πχ απο την "DHL" μεσω αμαζον; Εκτος αν μιλας γενικα, για χρηση της στην Ελλαδα, αλλα τοτε τι δουλεια εχει εδω μεσα η ερωτηση σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις