g_alkis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ειπαμε τελος το bug. Σπανια g_alkis, μερικα προιοντα "εχουν bug" και ενω ειναι λιγο κατω απο 25 βγαζουν δωρεαν μεταφορικα. Πρεπει να τσεκαρεις και με κατι αλλο φτηνο πριν δωσεις false alarm g_alkis To τσεκαρα και δεν γυρισε το bug... Τι να πω δεν ξέρω. 21 λίρες είχε αυτό που πήρα Θα δοκιμάσω και με κάτι φθηνότερο
Jason13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Assassin's Creed Brotherhood (PS3) £24.08 Βαλτε αυτο το GAME, θα σας βγαλει δωρεαν μεταφορικα Οσο για μια κουκλα 16.5 λιρες, επρεπε να πληρωσω μεταφορικα :/
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εχει προβλημα το αμαζον αυτη την ωρα; Για δοκιμαστε να δειτε λεπτομεριες μιας παραγγελιας σας, κανοντας κλικ στο "View order details". Bγαζει κενη τη σελιδα, μονο το "footer" υπαρχει.
Jason13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εχει προβλημα το αμαζον αυτη την ωρα; Για δοκιμαστε να δειτε λεπτομεριες μιας παραγγελιας σας, κανοντας κλικ στο "View order details". Bγαζει κενη τη σελιδα, μονο το "footer" υπαρχει. οχχ.Κενες σελιδες Σαν το facebook αρχιζει να γινεται και αυτη.
scullyist Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης δεν μου ζητήθηκε να μπω στο paypal όπως κάνω πχ στο ebay.Ειχε μέσα αποθηκευμένη την κάρτα visa electron που έχω (χρεωστική μόνο όχι πιστωτική). Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου ανοίξει ασφαλή σύνδεση στο paypal ώστε να επιβεβαιώσω την αγορά; Δηλαδή αν ξέρει κάποιος τον κωδικό του Amazon μπορεί να παραγγείλει αβέρτα χωρίς την έγκριση του paypal; Επίσης το gift τι είναι; Δεν έβαλα τέτοια επιλογή... Ε ναι, γιατί το Αμαζον (οποιασδήποτε χώρας) ΔΕΝ χρησιμοποιεί/δέχεται paypal. Το ότι εσύ μπορεί να έχεις την ίδια κάρτα συνδεδεμένη με paypal είναι άσχετο, το άμαζον την δέχεται απλά ως κάρτα συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό όπως κάθε χρεωστική/πιστωτκη κλπ. To gift είναι για να σου βάλουν φρου φρου κι αρώματα στην συσκευασία, συσκευασία δώρου δηλαδή. Με έξτρα κόστος φυσικά, οπότε και ποτέ δεν το δοκίμασα, είχα πάρει κάτι για δώρο και το τύλιξα όμορφα κι ωραία εδώ LOL Οσο για μια κουκλα 16.5 λιρες, επρεπε να πληρωσω μεταφορικα :/ Φουσκωτή? Καλά να πάθεις
Jason13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ε ναι, γιατί το Αμαζον (οποιασδήποτε χώρας) ΔΕΝ χρησιμοποιεί/δέχεται paypal. Το ότι εσύ μπορεί να έχεις την ίδια κάρτα συνδεδεμένη με paypal είναι άσχετο, το άμαζον την δέχεται απλά ως κάρτα συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό όπως κάθε χρεωστική/πιστωτκη κλπ. To gift είναι για να σου βάλουν φρου φρου κι αρώματα στην συσκευασία, συσκευασία δώρου δηλαδή. Με έξτρα κόστος φυσικά, οπότε και ποτέ δεν το δοκίμασα, είχα πάρει κάτι για δώρο και το τύλιξα όμορφα κι ωραία εδώ LOL Φουσκωτή? Καλά να πάθεις Η Φουσκωτη μου ηρθε με δωρεαν μεταφορικα :P :mrgreen:
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Η Φουσκωτη μου ηρθε με δωρεαν μεταφορικα :P :mrgreen: Την βάφτισες κι ολας;
dark_raider Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον είμαι off topic αλλά τέλος πάντων. Έχω την εξής ερώτηση. Σε πολλά βιβλία υπάρχει η ένδειξη new from x λίρες και used from y λίρες και βγάζει διάφορα μαγαζιά άσχετα. Το amazon τι σχέση έχει με αυτά τα μαγαζιά; Είναι ο μεταπωλητής; Αυτά τα μαγαζιά είναι καθόλου αξιόπιστα ή θα ψάχνουμε τα λεφτά μας; Επίσης το "new" πώς το εννοούν; Like new ή πραγματικά new; Ρωτάω γιατί έχουν χαμηλότερες τιμές από το amazon και αυτό με παραξενεύει κάπως.
scullyist Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον είμαι off topic αλλά τέλος πάντων. Έχω την εξής ερώτηση. Σε πολλά βιβλία υπάρχει η ένδειξη new from x λίρες και used from y λίρες και βγάζει διάφορα μαγαζιά άσχετα. Το amazon τι σχέση έχει με αυτά τα μαγαζιά; Είναι ο μεταπωλητής; Είναι ανεξάρτητα μαγαζιά/πωλητές και το άμαζον απλά τους δίνει τη δυνατότητα να πουλάνε από το σάιτ του (επί πληρωμής φυσικά). Τα πάντα -αποστολή κλπ- διεκπαιρεώνονται από τα μαγαζιά, δεν μπλέκεται το άμαζον πέρα από την "φιλοξενία" που τους κάνει. Όμως, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορεί το προιόν να είναι του "τάδε" ανεξάρτητου αλλά αποστολή κλπ τα αναλάμβάνει το άμαζον. "Sold by Μr.Mitsos shop, fulfilled by amazon". Αν αυτό που ψάχνεις το βρεις used με αυτή την περιγραφή, είναι η καλύτερη περιπτωση περί ασφάλειας (και βέβαια το μαγαζί να έχει σωστή αξιολόγηση για να νιώθεις ασφάλεια και για το προιόν πέρα από την σίγουρη αποστολή του). Αυτά τα μαγαζιά είναι καθόλου αξιόπιστα ή θα ψάχνουμε τα λεφτά μας; Τσεκάρεις τις αξιολογήσεις που έχουν και επιλέγεις αυτούς που έχουν μεγάλη αξιολόγηση σε μεγάλη ποσότητα πωλήσεων. Αυτή είναι η μόνη ένδειξη και δικλείδα ασφαλείας για το πόσο αξιόπιστo μπορεί είναι το κάθε μαγαζί/ανεξάρτητος πωλητής. Υπάρχουν καλοί, υπάρχουν και κακοί. Όπως είπα πιο πάνω η καλύτερη φάση στους ανεξάρτητους περί ασφάλειας είναι το "sold by Ταδε, fulfilled by amazon". Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα τα άλλα είναι καμμένο χαρτί, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που απλά χρησιμοποιούν το άμαζον για έξτρα πωλήσεις και το ότι είναι σωστοί φαίνεται από τις αξιολογήσεις τους, γι'αυτό και δεν επιλέγουμε τίποτα πριν τις τσεκάρουμε. Επίσης το "new" πώς το εννοούν; Like new ή πραγματικά new; Ρωτάω γιατί έχουν χαμηλότερες τιμές από το amazon και αυτό με παραξενεύει κάπως. Λογικά εννοούν πραγματικά new, διότι όντως υπάρχει και η περιγραφή "like new" σε άλλα. Tα new συνήθως -σε όσα έχω δει εγώ- μπορεί να είναι με λίγο χαμηλότερη τιμή, αλλά αρκετά κοντά σε αυτή του αμαζον, προφανώς για να χτυπήσουν την τιμή του άμαζον και να προτιμήσει ο άλλος αυτούς, όχι επειδή δεν είναι όντως καινούρια. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Πολλοί επίσης περιγράφουν και αναλυτικά τι φθορές έχει το βιβλίο, οπότε μπορείς να κρίνεις και καλύτερα. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε ένα βιβλίο, η πρώτη μου αγορά σε used/από ανεξάρτητο μαγαζί, δεν διακινδύνευα μέχρι τώρα. Είχα την τύχη να το βρω κιόλας όχι απλά σε κάποιον με αρκετά μεγάλη αξιολόγηση αλλά ήταν και fulfilled από άμαζον, οπότε δεν ένιωθα και καμία ανασφάλεια. H περιγραφή του ήταν απλά "Very Good" (κι έχουν και αυτοκόλλητο στο οπισθόφυλλο με αυτή την περιγραφή "used-very good). Ε το βιβλίο είναι τσίλικο, κανονικά για μένα θα έπρεπε να λέει "like new". Το μόνο που έχει είναι ότι έχουν πιάσει με ζελοτέιπ -προσεκτικά και όμορφα- τις άκρες του εξωφύλλου γιατί μάλλον θα είχε αρχίσει να ανοίγει η πλαστικοποίηση του εκεί. Κι αυτό μιλάμε είναι σαν να μην υπάρχει, αστεία πράματα. Ε το "very good" που στην ουσία για μένα είναι καρα-new, το πήρα 16 ευρώ μαζί με εξ.αποστολής από αμερική (με μόνο τίμημα τον χρόνο αποστολής). Του άμαζον είχε 36 από uk, 43φεύγα από US και στο Ελλάντα 53Ε.
dark_raider Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Wow πολύ περιεκτική απάντηση. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 ...φίλε μου. "φιλη" ειναι...
scullyist Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Nα 'σαι καλά, dark. "φιλη" ειναι... Σωστός ο Neo. Διότι η αλήθεια -σε τούτο το μάταιο matrix που ζούμε- πρέπει να λέγεται LOL
dark_raider Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω λοιπόν παρά να ανακαλέσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου. Νομίζω πως δικαιολογούμαι ωστόσο αφού το φύλο είναι μυστικό xD
scullyist Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Xαβαλέ κάνω dark, μη μασάς. Έτσι κι αλλιώς δικαιολογείσαι να υποθέτεις το αντίθετο αφού είμαστε σε συντριπτικά ανδροκρατούμενο φόρουμ, συνήθες το φαινόμενο lol
dark_raider Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως η ανδροκρατία είναι ένα χαρακτηριστικό τέτοιου είδους φορουμ. Απ' την άλλη πάλι θα ήταν τουλάχιστον άτιμη η μη παραδοχή του ότι τέτοιου είδους παρεισφρήσεις είναι αν μη τι άλλο αναπάντεχες τομές στα εκάστοτε status quo. (για τις ντομάτες θα ανοιξω ταχυδρομική θυρίδα οσονούπω) (off topic τέλος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις