Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω να παραγγείλω αυτο το CD και κάνει 9.99 λίρες, καθαρή τιμή. Και στο τέλος όταν κάνω την παραγγελία μου λέει ότι τα έξοδα είναι 10.25 λίρες. Είναι δυνατόν να έχω επιπλέον έξοδα μόνο 26 λεπτά; Επίσης στο amazon λέει οτι για ένα cd τα έξοδα μεταφοράς είναι 49 λεπτά. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς αν ξέρει;

(Εβαλά και ως εικόνα τι μου γράφει)

post-214662-0-16031000-1297165270_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω να παραγγείλω αυτο το CD και κάνει 9.99 λίρες, καθαρή τιμή. Και στο τέλος όταν κάνω την παραγγελία μου λέει ότι τα έξοδα είναι 10.25 λίρες. Είναι δυνατόν να έχω επιπλέον έξοδα μόνο 26 λεπτά; Επίσης στο amazon λέει οτι για ένα cd τα έξοδα μεταφοράς είναι 49 λεπτά. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς αν ξέρει;

(Εβαλά και ως εικόνα τι μου γράφει)

Τα 26 λεπτα ειναι απο την διαφορα του ΦΠΑ. Διπλα βλεπεις και τα εξοδα αποστολης (δεξιοτερα απο την φωτο σου) που ειναι £2.44, συνολο 12.69 λιρες.

Δημοσ.

Τα 26 λεπτα ειναι απο την διαφορα του ΦΠΑ. Διπλα βλεπεις και τα εξοδα αποστολης (δεξιοτερα απο την φωτο σου) που ειναι £2.44, συνολο 12.69 λιρες.

Νομίζω το αγγλικό ΦΠΑ ή κάνω λάθος; Αλλά δε λέει τίποτα άλλο πιο δεξιά. Βασικά βρίσκομαι στο "proceed to checkout" στην ενότητα "dispatch". Που το λέει αυτό για τα 2.44?

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω το αγγλικό ΦΠΑ ή κάνω λάθος; Αλλά δε λέει τίποτα άλλο πιο δεξιά. Βασικά βρίσκομαι στο "proceed to checkout" στην ενότητα "dispatch". Που το λέει αυτό για τα 2.44?

Οι Αγγλοι εχουν 20% εμεις 23%. Με Ελληνικο ΦΠΑ πληρωνεις στο αμαζον.co.uk

Προχωρα και θα δεις δεξια στο "order details" τις 2.44 λιρες (εχει "place your order" τελικη επιβεβαιωση, μην φοβασαι να προχωρησεις)

Δημοσ.

Οι Αγγλοι εχουν 20% εμεις 23%. Με Ελληνικο ΦΠΑ πληρωνεις στο αμαζον.co.uk

Προχωρα και θα δεις δεξια στο "order details" τις 2.44 λιρες (εχει "place your order" τελικη επιβεβαιωση, μην φοβασαι να προχωρησεις)

Α δεν μπορώ να το δω τώρα γιατί δεν έχω το νούμερο της κάρτας. Δεν πειράζει, θα το δω αργότερα. Το 2.44 είναι τα στάνταρ έξοδα αποστολής δηλαδή ε?

(Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι πρώτη φορά που προσπαθώ να παραγγείλω online και θέλω να είμαι σίγουρη!)

• Moderators
Δημοσ.

Α δεν μπορώ να το δω τώρα γιατί δεν έχω το νούμερο της κάρτας. Δεν πειράζει, θα το δω αργότερα. Το 2.44 είναι τα στάνταρ έξοδα αποστολής δηλαδή ε?

Εβαλα εξ' αρχης το συγκεκριμενο cd σου για να δω 100% οσα σου ειπα. wink.gif

Οταν θελουμε να δουμε "τι και πως" στο amazon, βαζουμε στο καλαθι και προχωραμε χωρις φοβο και παθος...

Δημοσ.

Εβαλα εξ' αρχης το συγκεκριμενο cd σου για να δω 100% οσα σου ειπα. wink.gif

Οταν θελουμε να δουμε "τι και πως" στο amazon, βαζουμε στο καλαθι και προχωραμε χωρις φοβο και παθος...

Χίλια ευχαριστώ!! Και μου είπαν ήδη ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθει με ΕΛΤΑ, οπότε ΟΚ! Απλά θέλω να βγάλω μια προπληρωμένη για να έχω πιο ήσυχο το κεφάλι μου με την πληρωμή!

Δημοσ.

εμενΑ παλι το ενα ειχε arrival(απο γερμανια )4/2 και ηλθε στις 2/2 ενω τα αλλα που ειχαν εκτιμωμενη αφιξη 2/2 (απο αγγλια) δεν εχουν ελθει ακομη.Γενικα διακρινω ενα μπαχαλο( για το οποιο μαλλον ευθυνονται τα ελληνικα ελτα).

Δημοσ.

Καμιά ιδέα από το DHL γερμανικό βλέπω

08.02.11 10:56 Hours GR The shipment could not be delivered

Και στα ΕΛΤΑ :

07/02/2011 16:05:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Αλλά δεν ήρθε κανείς ταχυδρόμος και ούτε πέταξαν χαρτάκι και να φύγανε. Αν είχαν έρθει θα το ήξερα γιατί δεν έλειπα και σε εμβέλεια ακοής από το κουδούνι.

• Moderators
Δημοσ.

Καμιά ιδέα από το DHL γερμανικό βλέπω

08.02.11 10:56 Hours GR The shipment could not be delivered

Και στα ΕΛΤΑ :

07/02/2011 16:05:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Αλλά δεν ήρθε κανείς ταχυδρόμος και ούτε πέταξαν χαρτάκι και να φύγανε. Αν είχαν έρθει θα το ήξερα γιατί δεν έλειπα και σε εμβέλεια ακοής από το κουδούνι.

Δεν θα ερθει με απλο ταχυδρομο, αλλα με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ. Αυτοι αν δεν σε βρουν αφηνουν ενα αυτοκολλητο χαρτακι με τον αριθμο της αποστολης και τηλεφωνο για να τους βρεις.

Απο το Ελληνικο site να ενημερωνεσαι, το Γερμανικο χανει λαδια. Εμενα ειχε ερθει η κιθαρα σπιτι και ακομα στο Γερμανικο-DHL ελεγε οτι απλα εφυγε απο το Γερμανικο αεροδρομιο - ποτε δεν προχωρησε το status εκει, ουτε μετα απο μηνα!

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και πρέπει να γίνει επιστροφή σε κάποια παραγγελιά (αν π.χ ειναι χαλασμένο, σπασμένο κλπ) ποια είναι η διαδικασία επιστροφής; Πληρώνεις τα έξοδα αποστολής ;

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και πρέπει να γίνει επιστροφή σε κάποια παραγγελιά (αν π.χ ειναι χαλασμένο, σπασμένο κλπ) ποια είναι η διαδικασία επιστροφής; Πληρώνεις τα έξοδα αποστολής ;

Αν σου κάτσει τέτοιο θέμα θα γνωρίσεις τι θα πει ορθή after sales εξυπηρέτηση πελατών. Είναι τότε που θα αποφασίσεις να μουτζώσεις πολλά ντόπια μαγαζιά, όσο και να νοιάζεσαι για την ελληνικη οικονομία.

Μέσα απο το site στέλνεις επιστολή, στέλνεις το είδος πίσω, πληρώνουν αυτοί τα μεταφορικά και σου στέλνουν άλλο δωρεάν. Τα ίδια ισχύουν για εγγύηση.

Δημοσ.

Μέσα απο το site στέλνεις επιστολή, στέλνεις το είδος πίσω, πληρώνουν αυτοί τα μεταφορικά και σου στέλνουν άλλο δωρεάν. Τα ίδια ισχύουν για εγγύηση.

Βασικά μου είχαν ξ αναστείλει κάποια στιγμή κάτι που δεν έλαβα (μικρο κόστος) χωρίς πολλά πολλά. Αν κάνεις επιστροφή για παράδειγμα πάλι με ΕΛΤΑ, βάζεις την πληρωμή στο παραλήπτη η πληρώνεις και στα επιστρέφουν μετά μέσω της πιστωτικής κάρτας ;

Δημοσ.

... πληρώνεις και στα επιστρέφουν μετά μέσω της πιστωτικής κάρτας ;

ΑΥΤΟ.

Στην τρίτη ερώτηση σου που έχει ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες ... καίγεσαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...