Jason13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πήγες στο check out και έβγαλε ίδια τιμή? ή απλά σου λέει ότι your order qualify for free super saver? Free Super saver delivery kai απο κατω Standard delivery. Εδω και καιρο υπαρχει αυτο το προβλημα ή νεο συστημα . Και στο τελος μου δειχνει κανονικα την τιμη του προιοντος με δωρεαν μεταφορικα. Θα δοκιμασω τωρα να αγορασω μια μπλουζα 7,6 ευρω, και θα σου πω. http://img834.imageshack.us/i/alloouu.png/ http://img195.imageshack.us/i/justina.png/ Update: Μολις παρηγγειλα και μου βγηκε χωρις μεταφορικα
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Άλλαξε κάτι κι έχασα επεισόδιο? Γιατί σε προιόν των 11.5 λιρών, μου δίνει επιλογή για FREE Super Saver Delivery/μηδέν μεταφορικά? Πραγματι sculliyist κατι εχει παιχτει. Μαλλον ειναι bug αφου στην αρχικη σελιδα εχει ακομα το γνωστο μπανερακι για την Ελλαδα και τα £25. Ο,τι και αν δοκιμασα ακομα και 4.99£, το εβγαζε χωρις μεταφορικα. Τελος παντων αγορασα κατι με 12 λιρες, βγηκε φυσικα και αυτο χωρις μεταφορικα, το ολοκληρωσα, περασε πανω απο ωρα - πηγε σε φαση dispatching soon , εγινε και η δεσμευση στην καρτα κανονικα 14.5€... Περιμενω τωρα να μου το στειλουν και με UPS για να δεσει! (λεμε τωρα...)
timoboll Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Από το amazon.com, βιβλία και dvd/bd's ανεξαρτήτου τιμής, εφ' όσον τα στέλνει με κανονικό ταχυδρομείο όπως συνηθίζει (επιλέγοντας standard ή expedited shipping), ούτε υπερβολικά μεταφορικά σε χρεώνει (max 10E σε μεγάλο box set σειράς), ούτε τελωνείο περνάνε. Τα video games, που μέχρι πρότινος δεν τα έστελνε, τώρα τα στέλνει αναγκαστικά με courier (δεν σου δίνει άλλη επιλογή), οπότε και υπερβολικά μεταφορικά χρεώνει, και θα περάσουν από τελωνείο. http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_ways?nodeId=596194 κανε μια αγορα λοιπον και θα δεις ποσα θα πληρωσεις στο τελωνειο
Jason13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μου φαινεται για bug, το εχω απο τελη ιανουαριου αυτο το "προβλημα".
scullyist Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματι sculliyist κατι εχει παιχτει. Μαλλον ειναι bug αφου στην αρχικη σελιδα εχει ακομα το γνωστο μπανερακι για την Ελλαδα και τα £25. Ο,τι και αν δοκιμασα ακομα και 4.99£, το εβγαζε χωρις μεταφορικα. Τελος παντων αγορασα κατι με 12 λιρες, βγηκε φυσικα και αυτο χωρις μεταφορικα, το ολοκληρωσα, περασε πανω απο ωρα - πηγε σε φαση dispatching soon , εγινε και η δεσμευση στην καρτα κανονικα 14.5€... Περιμενω τωρα να μου το στειλουν και με UPS για να δεσει! (λεμε τωρα...) Μια από τα ίδια, το έκλεισα κανονικά λίγο μετά το ποστ μου και πέρα από το κλασσικό μέιλ επιβεβαίωσης δεν έχω λάβει τίποτα άλλο, για την ώρα όλα καλά.
Anubis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Παρα πολυ ωραια ηθελα και εγω να ψωνισω κατι ψιλοπραματα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Χτυπα τα! ΥΓ. (Μιας και σας αφησαμε εξω απο το κυπελλο παρε να εχεις κατι να περιμενεις Ξερεις τι αγωνια εχει να περιμενεις τον ταχυδρομο... Θα'ρθει, δεν θα'ρθει...)
timoboll Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδια η ups κανει παραδωσεις σαββατο ξερει κανεις??
Anubis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Χτυπα τα! ΥΓ. (Μιας και σας αφησαμε εξω απο το κυπελλο παρε να εχεις κατι να περιμενεις Ξερεις τι αγωνια εχει να περιμενεις τον ταχυδρομο... Θα'ρθει, δεν θα'ρθει...) Χαχαχα ωραιος..Καλοδιαβαστο πες το καινουριο βιβλιο.. Λατρυεω το αμαζον..μακαρι να μην το παρουνε χαμπαρι..Δεν με απασχολει αν θα κανει 10-12 μερες
timoboll Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδια το αμαζον γερμανιας ςιναι πολυ καλυτερο σε παραγγελια 170 ευρω εβαλα express (1-2 μερες)δηλαδη ups και τα εξοδα ηταν 20 ευρω τσαμπε δηλαδη ειδικα αμα τα μοιραζεσαι με αλλους 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδια το αμαζον γερμανιας ςιναι πολυ καλυτερο σε παραγγελια 170 ευρω εβαλα express (1-2 μερες)δηλαδη ups και τα εξοδα ηταν 20 ευρω τσαμπε δηλαδη ειδικα αμα τα μοιραζεσαι με αλλους 2 Για express ισως ειναι, οκ. Αλλα δεν εχει FreeSS που ειναι και ο τιτλος του υπεροχου αυτου θεματος! Πως παει η εξεταστικη; Ολα καλα; Ολο αγορες σας βλεπω! Καλοδιαβαστο anubis13!
makischa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Λιγο off topic, αλλα ας μην ανοιξω ξεχωριστο θεμα... Μας μοιρασαν σημερα ενα φυλλαδιο της ΕΕΤΤ που αναφερει οτι τα ΕΛΤΑ υποχρεουνται να παρεχουν την "καθολικη υπηρεσια" η οποια, αναμεσα σε αλλα, υποχρεωνει τα ΕΛΤΑ ως τον αποκλειστικο παροχο της ΚΥ να: -Να σου φερνει το συστημενο στο σπιτι εαν η πολυκατοικια εχει ασανσερ. -Να σου φερνει ΟΛΑ τα δεματα εξωτερικου στο σπιτι και εαν δε σε βρει τοτε και μονο τοτε να το παει στο ταχυδρομειο για να το συλλεξεις εσυ. -Να εξυπηρετει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ την περιοχη σου, ie καθε μερα να ερχεται ταχυδρομος. Μηπως θα πρεπει να αρχισουμε να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας??? Ουτε μια, ΟΥΤΕ ΜΙΑ, φορα δε μου εχει φερει ταχυδρομος στο σπιτι κατι σχετικα ογκωδες κι εχω παραγγειλει απο αμαζον, ebay, κτλ πολλες δεκαδες φορες τα τελευταια 7 χρονια. Μηπως να ξεκινησουμε καταγγελιες στην ΕΕΤΤ και στον Συνηγορο Καταναλωτη οπως το φυλλαδιο συμβουλευει?
timoboll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Για express ισως ειναι, οκ. Αλλα δεν εχει FreeSS που ειναι και ο τιτλος του υπεροχου αυτου θεματος! Πως παει η εξεταστικη; Ολα καλα; Ολο αγορες σας βλεπω! Καλοδιαβαστο anubis13! τα παρατησα δεν ειχα διαβασει τιποτα ολο τον καιρο ιουνιο παλι χαχαχ Λιγο off topic, αλλα ας μην ανοιξω ξεχωριστο θεμα... Μας μοιρασαν σημερα ενα φυλλαδιο της ΕΕΤΤ που αναφερει οτι τα ΕΛΤΑ υποχρεουνται να παρεχουν την "καθολικη υπηρεσια" η οποια, αναμεσα σε αλλα, υποχρεωνει τα ΕΛΤΑ ως τον αποκλειστικο παροχο της ΚΥ να: -Να σου φερνει το συστημενο στο σπιτι εαν η πολυκατοικια εχει ασανσερ. -Να σου φερνει ΟΛΑ τα δεματα εξωτερικου στο σπιτι και εαν δε σε βρει τοτε και μονο τοτε να το παει στο ταχυδρομειο για να το συλλεξεις εσυ. -Να εξυπηρετει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ την περιοχη σου, ie καθε μερα να ερχεται ταχυδρομος. Μηπως θα πρεπει να αρχισουμε να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας??? Ουτε μια, ΟΥΤΕ ΜΙΑ, φορα δε μου εχει φερει ταχυδρομος στο σπιτι κατι σχετικα ογκωδες κι εχω παραγγειλει απο αμαζον, ebay, κτλ πολλες δεκαδες φορες τα τελευταια 7 χρονια. Μηπως να ξεκινησουμε καταγγελιες στην ΕΕΤΤ και στον Συνηγορο Καταναλωτη οπως το φυλλαδιο συμβουλευει? μαζι σου 100% ποτε και τιποτα σπιτι μου μα ποτε ομως μονο μια φορα που μια αποστολη ειχε χωριστει σε 2 και μου εφερε ενα dvd δηλαδη φακελος σαν των λογαριασμων σχεδον ελεος μιλαω για τουλαχιστον 50 παραγγελιες
tonypapadovic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 κανε μια αγορα λοιπον και θα δεις ποσα θα πληρωσεις στο τελωνειο Ναι, δεν θα μιλούσα αν δεν είχα κάνει καμιά 20αριά αγορές από το 2008 και μετά, μπορεί και παραπάνω, από τις κατηγορίες προϊόντων που ανέφερα, από $10 έως $230.
timoboll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, δεν θα μιλούσα αν δεν είχα κάνει καμιά 20αριά αγορές από το 2008 και μετά, μπορεί και παραπάνω, από τις κατηγορίες προϊόντων που ανέφερα, από $10 έως $230. σοβαρα μιλας τωρα εε τοτε τι λενε τοσο καιρο για τελωνεια και τετοια ελεος να σου πω δηλαδη οτι γραφει στο τελικο αυτο ειναι?και ερχονται οπως απο αγγλια με χαρτακι απλα αργουν πιο πολυ ετσι? τελος χαχα μπορεις να παρεις εξπρες για να ερθουν πιο γρηγορα?? Ναι, δεν θα μιλούσα αν δεν είχα κάνει καμιά 20αριά αγορές από το 2008 και μετά, μπορεί και παραπάνω, από τις κατηγορίες προϊόντων που ανέφερα, από $10 έως $230. ρε σι μας δουλευεις κοιτα τι γραφει Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery
Προτεινόμενες αναρτήσεις