gruser Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 26.34 GBP = 30.5806 EUR επρεπε να βαλεις να πληρωσεις σε λιρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Λάβε υπόψη και τη διαφορά στο ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά μια ερώτηση.Έκανα μια παραγγελία στο αμαζον και μου λέει GBP 26,34 = EUR 31,90.Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι βγαίνει λιγότερο;Πρέπει να αλλάξω κάποια επιλογή; Λάβε υπόψη και τη διαφορά στο ΦΠΑ. Ο φιλος μιλαει για το τι του λεει στο checkout προφανως, που εκει ειναι ηδη με 23%. Η διαφορα ειναι οτι το αμαζον εχει 1.21 ενω η ισοτιμια ειναι 1.165 Οπως λεει και ο gruser λοιπον, πρεπει να πληρωσεις σε λιρες, ποσες φορες να το πουμε... Δεν πληρωσες ακομα απο οτι καταλαβα, αλλα και αν την πατησες, ηταν μικρο το ποσο, οποτε μικρο το κακο. 30.68€ αντι για τα 31.90€ θα σου εβγαινε με λιρες. (μπορει και 30, μπορει και 31 αναλογα πως θα παιξει η ισοτιμια μεχρι να κανουν την κινηση στην τραπεζα σου. Περιπου 2-3 εργασιμες. Παντως σιγουρα λιγοτερα θα εδινες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά τώρα που το ξέρω θα το χω υπόψη.Άλλωστε πρώτη φορά παίρνω από άμαζον και δεν είναι και πολλά παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες να ρωτησω επειδη δεν το εχω ξεκαθαρισει υπαρχει καποιος τροπος να αγορασεις με paysafe απο amazon.uk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες να ρωτησω επειδη δεν το εχω ξεκαθαρισει υπαρχει καποιος τροπος να αγορασεις με paysafe απο amazon.uk? Όπως γράφει ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα τους, δεν δέχεται paysafe ή paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά είναι θέμα τύχης. Σε προηγούμενη αγορά με δωρεάν μεταφορικά μου ήρθε σε 12 εργάσιμες. Σήμερα μου ήρθε μια άλλη αγορά με δωρεάν μεταφορικά σε 7 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 τελικα δευτερα πρωι πρωι ο ταχυδρομος μου εφερε το ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω απο τα ελτα! με λιγα λογια αργησε 1 μερα απο την προβλεπομενη μερα! ολα καλα λοιπον! matrixxx τι εγινε εφτασε το δικο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 αξίζει να πάρει κανείς κάτι τέτοιο??? http://www.amazon.co.uk/Solar-battery-charger-Apple-iPhone/dp/B004KGGEOG/ref=sr_1_23?ie=UTF8&qid=1296599994&sr=8-23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 τελικα δευτερα πρωι πρωι ο ταχυδρομος μου εφερε το ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω απο τα ελτα! με λιγα λογια αργησε 1 μερα απο την προβλεπομενη μερα! ολα καλα λοιπον! matrixxx τι εγινε εφτασε το δικο σου? Οχι! Ειμαι στο +2 σημερα με τα μεταφορικα πληρωμενα. Για να δουμε θα ερθει, ή αλλη μια μερα αναμονης τσαμπα και αυριο παλι τα ιδια; Τελικά είναι θέμα τύχης. Σε προηγούμενη αγορά με δωρεάν μεταφορικά μου ήρθε σε 12 εργάσιμες. Σήμερα μου ήρθε μια άλλη αγορά με δωρεάν μεταφορικά σε 7 εργάσιμες Μπα... Αυτο ειναι http://www.insomnia.gr/topic/380365-amazoncouk-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%cf%89%ce%bd-25/page__view__findpost__p__3830094 Με λιγα λογια εφτιαξαν οι χρονοι ελαφρως (προφανως επειδη περασε ο φορτος των εορτων, αλλα standard = freeSS, σε χρονο παραδοσης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minas93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 παιδια μπορω να αγορασω αντικειμενα απο το amazon.com οπως καρτες γραφικων?με συμφερει οικονομικα η τα μεταφορικα θα βγουν ο κουκος αηδονι?ας πουνμε γι αυτο τι γινεται ?http://www.amazon.com/ASUS-VH232H-Wide-Monitors-Black/dp/B002RJUSO0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1296642453&sr=8-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gruser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 αν μενεις ελλαδα καλυτερα κοιτα απο το co.uk που θα εχει και free μεταφορικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Οχι! Ειμαι στο +2 σημερα με τα μεταφορικα πληρωμενα. Για να δουμε θα ερθει, ή αλλη μια μερα αναμονης τσαμπα και αυριο παλι τα ιδια; Μπα... Αυτο ειναι http://www.insomnia....ost__p__3830094 Με λιγα λογια εφτιαξαν οι χρονοι ελαφρως (προφανως επειδη περασε ο φορτος των εορτων, αλλα standard = freeSS, σε χρονο παραδοσης) Επιτελους ηρθε! 22-1-2011 ----> 2-2-2011 με μεταφορικα πληρωμενα... = Απογοητευση, μονο free s s απο εδω και περα, ξανα οπως παντα... ΥΓ. και η συσκευασια; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... Ουτε σε αυτο διαφορα απο το φρι, το ιδιο αντικειμενο μαλιστα με φρι ειχε ερθει πολυ πιο προστατευμενο... παιδια μπορω να αγορασω αντικειμενα απο το amazon.com οπως καρτες γραφικων?με συμφερει οικονομικα η τα μεταφορικα θα βγουν ο κουκος αηδονι?ας πουνμε γι αυτο τι γινεται ?http://www.amazon.com/ASUS-VH232H-Wide-Monitors-Black/dp/B002RJUSO0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1296642453&sr=8-1 Το βαζεις στο καλαθι και βλεπεις. Κανε μια δοκιμη και εγω εκανα, την ειχα αναφερει και εδω τη δοκιμη μου, για πολλα γελια. Αυτη η οθονη πχ, αν την στελνουν Ελλαδα, απο 169 δολαρια θα σου βγει τελικη καμια 250-300αρια ευρω! Δεν εχουν καθολου "ΦΠΑ" οι τιμες Αμερικη ποτε, αλλα βαζουν και κατι τρελα μεταφορικα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Είχα πάρει κάτι αρχές του χρόνου με το free saver και το πήρα την επόμενη μέρα με ups express σπίτι!! Κόστιζε 30 λίρες δεν ήταν κάτι ακριβό. Κάτι μελάνια με royal mail airmail μια χαρά απλά θέλανε 2 εβδομάδες. Τώρα πήρα κάτι άλλο ογκώδες το έβαλα free saver και φαίνεται το στείλανε με DHL Deutche Post αλλά μου δώσανε και tracking number. Σε αυτή την περίπτωση θα μου στείλουν απλά ειδοποιητήριο ή θα το φέρει η courier των ΕΛΤΑ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα πήρα κάτι άλλο ογκώδες το έβαλα free saver και φαίνεται το στείλανε με DHL Deutche Post αλλά μου δώσανε και tracking number. Σε αυτή την περίπτωση θα μου στείλουν απλά ειδοποιητήριο ή θα το φέρει η courier των ΕΛΤΑ ; Θα ερθει με ταχυμεταφορες ελτα, στο σπιτι σου δηλαδη, αν δεν εισαι εκει θα κολλήσουν χαρτακι για ενημερωση για να τους παρεις τηλεφωνο να συνεννοηθεις ποτε θα το ξαναφερουν. 2 ειδοποιησεις κανουν, μετα υποχρεωτικα πας εσυ να το παρεις. Απλα αργει οσο και το απλο ελτα, καπου δυο βδομαδες, ισως και 1-2 μερες λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις