PETROS13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Την μεθεπομενη Τριτη εννοεις ε?? ε.. ναι .. ελπίζω να μην είναι την Τρίτη του Πάσχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 παιδια εκανα μια παραγγελια απο αμαζον γαλλιας και θελω να ρωτησω αυτο ειναι κουριερ CHRONOPOST ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παράγγειλα ένα φακό φωτογραφικής μηχανής που είναι ένα πολύ μαζεμένο κουτάκι, όχι ιδιαίτερα βαρύ (μισό κιλό) και κοστίζει 620 λίρες, δηλαδή ακριβό. Δεν πίστευα στα μάτια μου μόλις είδα ότι μου έρχεται με royal mail χωρίς tracking id. Ρε, πάνε καλά οι άνθρωποι; εδώ οι άλλοι παραγγέλνουν 30 λίρες και παραλαμβάνουν με κούριερ, εγώ 600+ και μου στέλνουν απλό ταχυδρομείο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παράγγειλα ένα φακό φωτογραφικής μηχανής που είναι ένα πολύ μαζεμένο κουτάκι, όχι ιδιαίτερα βαρύ (μισό κιλό) και κοστίζει 620 λίρες, δηλαδή ακριβό. Δεν πίστευα στα μάτια μου μόλις είδα ότι μου έρχεται με royal mail χωρίς tracking id. Ρε, πάνε καλά οι άνθρωποι; εδώ οι άλλοι παραγγέλνουν 30 λίρες και παραλαμβάνουν με κούριερ, εγώ 600+ και μου στέλνουν απλό ταχυδρομείο!!! ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παράγγειλα ένα φακό φωτογραφικής μηχανής που είναι ένα πολύ μαζεμένο κουτάκι, όχι ιδιαίτερα βαρύ (μισό κιλό) και κοστίζει 620 λίρες, δηλαδή ακριβό. Δεν πίστευα στα μάτια μου μόλις είδα ότι μου έρχεται με royal mail χωρίς tracking id. Ρε, πάνε καλά οι άνθρωποι; εδώ οι άλλοι παραγγέλνουν 30 λίρες και παραλαμβάνουν με κούριερ, εγώ 600+ και μου στέλνουν απλό ταχυδρομείο!!! Μου εχει τυχει αλλα οχι τοσο μεγαλο ποσο, καπου στο 300αρι.Και εγω δεν το πιστευα. Υπαρχει και ανθρωπος που παρηγγειλε βιβλια 800€ και επισης ηρθαν με ταχυδρομειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 έχουν κάποιο στανταρ τρόπο που τα στέλνουν . αν γίνει κάτι (σπασμένο είτε δεν έρθει καθόλου έχει εγγύηση) οπότε όλα καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μου εχει τυχει αλλα οχι τοσο μεγαλο ποσο, καπου στο 300αρι.Και εγω δεν το πιστευα. Υπαρχει και ανθρωπος που παρηγγειλε βιβλια 800€ και επισης ηρθαν με ταχυδρομειο. Τα βιβλία 800σίων ευρώ λογικά θα είναι αρκετά κιλά και ίσως δεν τους συμφέρει να πληρώνουν έξτρα μεταφορικά στο super saver. Αλλά για 720+ ευρώ και μισό κιλό, που είναι στο βασικό τιμολόγιο των μεταφορικών, έλεος... έχουν κάποιο στανταρ τρόπο που τα στέλνουν . αν γίνει κάτι (σπασμένο είτε δεν έρθει καθόλου έχει εγγύηση) οπότε όλα καλά! Αυτό έλειπε να μην έχει εγγύηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αυτό έλειπε να μην έχει εγγύηση! οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! το εμπιστεύονται το ταχυδρομείο. το ίδιο και μεις αφού στο 99,9 % τα δέματα έρχονται! και ο τρόπος που τα βάζουν μέσα στα κουτιά τους προσφέρει απόλυτη προστασία (κλωτσιές να ρίχνει κάποιος στο πακέτο το περιεχόμενο θα μείνει άθικτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! το εμπιστεύονται το ταχυδρομείο. το ίδιο και μεις αφού στο 99,9 % τα δέματα έρχονται! και ο τρόπος που τα βάζουν μέσα στα κουτιά τους προσφέρει απόλυτη προστασία (κλωτσιές να ρίχνει κάποιος στο πακέτο το περιεχόμενο θα μείνει άθικτο) ναι ρε σι αλλα αλλο ειναι το θεμα σε παραγγελια 700 ευρω επρεπε να βαλουν ups να του ερθει σε 2 μερες σιγα το πολυ που θα τους κοστιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 το θεμα ειναι οτι εγω που παραγγειλα ενα tablet (δηλαδη θελει μια προσοχη στην μεταφορα) αν μου ερθει με προβλημα , πχ σπασμενο - ραγισμενο - καμενα pixel και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε τοτε εγω τι κανω? ποιες ειναι οι ενεργειες που πρεπει να ακολουθησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 το θεμα ειναι οτι εγω που παραγγειλα ενα tablet (δηλαδη θελει μια προσοχη στην μεταφορα) αν μου ερθει με προβλημα , πχ σπασμενο - ραγισμενο - καμενα pixel και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε τοτε εγω τι κανω? ποιες ειναι οι ενεργειες που πρεπει να ακολουθησω? απευθείας e-mail στο support ότι ήρθε με το συγκεκριμένο πρόβλημα και θα σου στείλουν κάποιο mail για να το στείλεις πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 το εμπιστεύονται το ταχυδρομείο. το ίδιο και μεις αφού στο 99,9 % τα δέματα έρχονται! Καλά αυτό το 99,9 δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Επειδή είμαι συχνός πελάτης του royal mail λόγω ebay, μπορώ να πω ότι περίπου το 10-15% των πακέτων έχουν χαθεί. Και δε μιλάω για ένα πακέτο στα 8 χαμένο οπότε το ποσοστό θα μπορούσε να είναι ψιλομούφα, μιλάω ότι είχα τουλάχιστον 7-8 χαμένα πακέτα τον τελευταίο καιρό. Το καλό είναι ότι το δικό τους ταχυδρομείο τους αποζημιώνει κάτι ψηλά για τα χαμένα πακέτα, το κακό είναι ότι εμείς μπλέκουμε περιμένοντας 20-30 ημέρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έχει σίγουρα χαθεί πριν να περιμένουμε τη νέα αποστολή. Μου έχει τύχει 2-3 φορές όταν επιτέλους πάρω στα χέρια μου το προιόν μετά από 1,5 μήνα να μου είναι άχρηστο αφού έχω ήδη αγοράσει άλλο για να κάνω τη δουλειά μου (έχοντας πληρώσει 2 φορές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Καλά αυτό το 99,9 δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Επειδή είμαι συχνός πελάτης του royal mail λόγω ebay, μπορώ να πω ότι περίπου το 10-15% των πακέτων έχουν χαθεί. Και δε μιλάω για ένα πακέτο στα 8 χαμένο οπότε το ποσοστό θα μπορούσε να είναι ψιλομούφα, μιλάω ότι είχα τουλάχιστον 7-8 χαμένα πακέτα τον τελευταίο καιρό. Το καλό είναι ότι το δικό τους ταχυδρομείο τους αποζημιώνει κάτι ψηλά για τα χαμένα πακέτα, το κακό είναι ότι εμείς μπλέκουμε περιμένοντας 20-30 ημέρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έχει σίγουρα χαθεί πριν να περιμένουμε τη νέα αποστολή. Μου έχει τύχει 2-3 φορές όταν επιτέλους πάρω στα χέρια μου το προιόν μετά από 1,5 μήνα να μου είναι άχρηστο αφού έχω ήδη αγοράσει άλλο για να κάνω τη δουλειά μου (έχοντας πληρώσει 2 φορές). μιλάω από amazon που έρχονται όλα με ταχυδρομείο έστω και λίγο πιο αργά. (πέrυσι τέτοιο καιρό μου είχε έρθει πακέτο 20 μέρες μετά από το delivery estimate, ευτυχώς ήταν το μοναδικό που έχει αργήσει τόσο πολύ). Γενικά τα ταχυδρομεία τους συμφέρουν γιατί το κόστος είναι μικρότερο..άλλο να πληρώσεις 5 ευρώ για να πάει κάτι στο εξωτερικό (με ταχυδρομείο) και άλλο 40-50 (με courrier) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberVibe Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Amazon.co.uk items (Sold by Amazon EU S.a.r.L.): 1 Casio GW-9200-1ER Men's G-Shock £121.72 Dispatched via Deutsche Post DHL January 13,2011(estimated arrival date: January 24, 2011) Ακόμα το περιμένω.Τους έστειλα email και μου είπαν αν δεν το λάβω μέχρι 9/2 να επικοινωνήσω μαζί τους και πως σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής αναλαμβάνουν την αντικατάστασή του οι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά μια ερώτηση.Έκανα μια παραγγελία στο αμαζον και μου λέει GBP 26,34 = EUR 31,90.Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι βγαίνει λιγότερο;Πρέπει να αλλάξω κάποια επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις