Anubis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 14 ημερολογιακες ειναι 10 business days..το αργοτερο που δινουν περιθωριο αλλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Σε μια βδομαδα με δωρεαν; Αν ναι, τα λεμε αυτα Πετρο οταν συμβαινουν! Κανεις δεν εχει αναφερει επιτυχημενη παραδοσε σε estimate 7 ημερων με δωρεαν μεταφορικα (royal mail). Μονο το αντιθετο, οπως εδω πχ http://www.insomnia....ost__p__3811465 Θα ηταν χρησιμο να ειχαμε και την δικη σου διαφορετικη περιπτωση καταληξης. Τα τελευταια που παρελαβα με royal mail εκαναν 14 μερες (ημερολογιακες). Αρχες του μηνα ομως. δωρεάν μιλάμε! από τότε που βγήκε μόνο αυτό χρησιμοποιώ! με royal οι παραδόσεις της βδομάδας αυτής ήταν ανήμερα και την επόμενη. με deutch post μια μέρα πριν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostionalist Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 matrixxx με εκανες την καρδια περιβολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 matrixxx με εκανες την καρδια περιβολη Αν είσαι Αθήνα Παρασκευή θα το πάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 δωρεάν μιλάμε! από τότε που βγήκε μόνο αυτό χρησιμοποιώ! με royal οι παραδόσεις της βδομάδας αυτής ήταν ανήμερα και την επόμενη. με deutch post μια μέρα πριν! Μιλαμε για χρονικη αποσταση dispatch με delivery 7 ημερολογιακες; Με το δωρεαν; Γιατι εμεις πληρωσαμε και για την standard και μας εδωσαν: 7 ημερολογιακες στον anpetsalis που ειχε estim σημερα και δεν του ηρθε, και 9 ημερολογιακες σε εμενα που ληγουν τη Δευτερα και ακομα φυσικα περιμενω. Και σε εργασιμες να το δουμε, σου εδωσαν Πετρο σε αυτα που εφυγαν σημερα 5 εργασιμες με δωρεαν μεταφορικα (5 εδωσαν και στον kostionalist) και εμενα 6 εργασιμες με "standard" με χρεωση μεταφορικων δηλαδη. Σημερα ηταν η 5η εργασιμη (και +με ΣΚ "ενδιαμεσα"!) και δεν παρελαβα. Καλα, ποσο μ@λακες ειναι; Για τσεκαρε λιγο αν μπορεις τα προηγουμενα πακετα που ελαβες ποσες μερες ακριβως ηταν απο το dispatch μεχρι που παρελαβες... Γιατι αν ηταν σε 5 εργασιμες, ειναι πολυ... (η απαντηση της ερωτησης στην προηγουμενη γραμμη) ΥΓ. Και εγω Αθηνα ειμαι Πετρο, μην εισαι τοσο σιγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wavemaster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ta δέματα που στέλνονται με Deutsche Post DHL από Γερμανία δεν έρχονται;Γιατί στην ετικέτα γράφει "if undelivered return to ... Staufenberg,Deutschland.Για αυτό και η επιλογή της Deutsche Post DHL.Ενώ αυτά που στέλνονται με Royal Mail,έρχονται από Αγγλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ta δέματα που στέλνονται με Deutsche Post DHL από Γερμανία δεν έρχονται;Γιατί στην ετικέτα γράφει "if undelivered return to ... Staufenberg,Deutschland.Για αυτό και η επιλογή της Deutsche Post DHL.Ενώ αυτά που στέλνονται με Royal Mail,έρχονται από Αγγλία. Σωστο. Ακριβως αυτο εχω καταλαβει και εγω. Παρολα αυτα ενω ελπιζα οτι καποια που θα ερχονταν απο Γερμανια (De post) θα ειχαν ευρωπαικο φις, ειχαν και αυτα Αγγλικο. Εκει με μπερδεψε μονο λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μιλαμε για χρονικη αποσταση dispatch με delivery 7 ημερολογιακες; Με το δωρεαν; Γιατι εμεις πληρωσαμε και για την standard και μας εδωσαν: 7 ημερολογιακες στον anpetsalis που ειχε estim σημερα και δεν του ηρθε, και 9 ημερολογιακες σε εμενα που ληγουν τη Δευτερα και ακομα φυσικα περιμενω. Και σε εργασιμες να το δουμε, σου εδωσαν Πετρο σε υτα που εφυγαν σημερα 5 εργασιμες με δωρεαν μεταφορικα (5 εδωσαν και στον kostionalist) και εμενα 6 εργασιμες με "standard" με χρεωση μεταφορικων δηλαδη. Σημερα ηταν η 5η εργασιμη (και +με ΣΚ "ενδιαμεσα"!) και δεν παρελαβα. Καλα, ποσο μ@λακες ειναι; Για τσεκαρε λιγο αν μπορεις τα προηγουμενα πακετα που ελαβες ποσες μερες ακριβως ηταν απο το dispatch μεχρι που παρελαβες... Γιατι αν ηταν σε 5 εργασιμες, ειναι πολυ... (η απαντηση της ερωτησης στην προηγουμενη γραμμη) ΥΓ. Και εγω Αθηνα ειμαι Πετρο, μην εισαι τοσο σιγουρος... λοιπόν.. 12/1/2010 Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: January 19, 2011). στις 20 ήρθε χαρτάκι να περάσω από ταχυδρομείο! 14/1/2010 Dispatched via Deutsche Post DHL (estimated arrival date: January 25, 2011). 24/1 το παρέλαβα! 20/1/2010 Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: January 27, 2011). στις 27 ήρθε χαρτάκι από ταχυδρομείο για να περάσω σήμερα να το πάρω! στο free super saver λέει 3-10 μέρες ενώ στο standard 3-7 μέρες.. μικρή διαφορά..για 5 λίρες παραπάνω σε αξία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 λοιπόν.. Ευγε Πετρο. Πρωτη φορα εβαλα με standard γιατι ενω μεχρι αρχες Γεναρη ολα εκαναν τουλαχιστον 2 γεματες βδομαδες να φτασουν με το δωρεαν, καποιος επεμενε οτι με στανταρ ερχονται σε 3-4 μερες! Απο οσα εγραψες σε συνδιασμο με τις ημερομηνιες τις δικες μας που βαλαμε standard αποδεικνυεται περιτρανα οτι α) κατι αλλαξε τις τελευταιες 10-15 μερες και β) ειτε βαλεις free ειτε βαλεις standard και πληρωσεις 7-8 ευρω παραπανω θα παραλαβεις στον ιδιο χρονο. Μην βαζετε standard λοιπον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 αν παντος απο δευτερα δεν παραλαβω και εγω κατι θα ακολουθησω και εγω τον ιδιο δρομο ωστε να στειλω ενα mail να τα ψαλω και εγω ενα χερακι! αμα δεν μπορουνε να τα στελνουνε στην ωρα τους ή να μην περνουνε τις παραγγελιες ή να βαζουνε σωστες ημερομηνιες παραλαβης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 αν παντος απο δευτερα δεν παραλαβω και εγω κατι θα ακολουθησω και εγω τον ιδιο δρομο ωστε να στειλω ενα mail να τα ψαλω και εγω ενα χερακι! αμα δεν μπορουνε να τα στελνουνε στην ωρα τους ή να μην περνουνε τις παραγγελιες ή να βαζουνε σωστες ημερομηνιες παραλαβης.. στην ώρα τους τα στέλνουνε.από κει και πέρα είναι τα ταχυδρομεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 στην ώρα τους τα στέλνουνε.από κει και πέρα είναι τα ταχυδρομεία Να ερχονται στην ωρα τους εννοει. Οταν σου λεει estimate delivery πχ 28-1 να τα εχεις παραλαβει μεχρι τοτε και οχι να περιμενεις αλλες 2 ή αλλες 7 ημερες. Αλλιως ας πουν 5-2 να ξερεις. Αυτο πιστευω ειπε ο anpetsalis και συμφωνω μαζι του απολυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostionalist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αν είσαι Αθήνα Παρασκευή θα το πάρεις! Επαρχια ειμαι, συγκεκριμενα Ξανθη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Επαρχια ειμαι, συγκεκριμενα Ξανθη.... Πιστεύω Τρίτη θα το πάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostionalist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω Τρίτη θα το πάρεις! Την μεθεπομενη Τριτη εννοεις ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις