Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βιαζεσαι παααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ. Την αλλη βδομαδα θα σου ερθουν, Πεμπτη-Παρασκευη, το πολυ Δευτερα 7-2-2011. (Αφου αν καταλαβα σωστα εχουν φυγει 21-1-2011)

δεν νομιζω τοσο πολυ.. δεν διαλεξα και την δωρεα αποστολη για την ελλαδα..

πληρωσα για να μου τα στειλουνε.. οχι βεβαια την επιλογη που διαλεξε ο φιλος απο πανω που ελεγε 1-2 μερες αλλα την επιλογη που χρεωνει 6-7-8 λιρεσ.. δεν θυμαμαι ακριβως...

μου εχει βεβαια Delivery Estimate: 28 Jan 2011 , δηάδη αυριο , αλλα επειδη εχω παραγειλει ενα tablet και εχω πληρωσει με την καρτα τα χρηματα , με ζωνουν τα φιδια! δεν υπρχει κανενας αλλος λογος...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

δεν νομιζω τοσο πολυ.. δεν διαλεξα και την δωρεα αποστολη για την ελλαδα..

πληρωσα για να μου τα στειλουνε.. οχι βεβαια την επιλογη που διαλεξε ο φιλος απο πανω που ελεγε 1-2 μερες αλλα την επιλογη που χρεωνει 6-7-8 λιρεσ.. δεν θυμαμαι ακριβως...

μου εχει βεβαια Delivery Estimate: 28 Jan 2011 , δηάδη αυριο , αλλα επειδη εχω παραγειλει ενα tablet και εχω πληρωσει με την καρτα τα χρηματα , με ζωνουν τα φιδια! δεν υπρχει κανενας αλλος λογος...

Α, οκ! Επειδη το θεμα μας ειναι "δωρεαν μεταφορικα κλπ" νομιζα οτι εβαλες τα δωρεαν.

Εβαλες λοιπον το standard. Και εγω περιμενω πακετο που εφυγε Σαββατο με standard (πρωτη φορα εβαλα standard) και επειδη καποιοι ελεγαν 3-4 μερες, καθε μερα εχω την ελπιδα οτι θα το δω, αλλα πιστευω/ελπιζω θα ερθει αυριο.

Και σενα λογικα αυριο θα ερθει. Ξερεις καμια φορα τα αργουν και οι "αγαπητοι" ταχυδρομοι των "αγαπητων" μας ΕΛΤΑ... mad.png grin.png

Δημοσ.

Α, οκ! Επειδη το θεμα μας ειναι "δωρεαν μεταφορικα κλπ" νομιζα οτι εβαλες τα δωρεαν.

Εβαλες λοιπον το standard. Και εγω περιμενω πακετο που εφυγε Σαββατο με standard (πρωτη φορα εβαλα standard) και επειδη καποιοι ελεγαν 3-4 μερες, καθε μερα εχω την ελπιδα οτι θα το δω, αλλα πιστευω/ελπιζω θα ερθει αυριο.

Και σενα λογικα αυριο θα ερθει. Ξερεις καμια φορα τα αργουν και οι "αγαπητοι" ταχυδρομοι των "αγαπητων" μας ΕΛΤΑ... mad.png grin.png

ναι σορρυ δεν το εθεσα εγω σωστα!

ελπιζω να ερθουν αυριο για να το εχω το σαββατοκυριακο να το φτιαξω λιγο!

ειναι η πρωτη φορα που δεν παραγγελνω cd-dvd-games... γενικα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω κατι τοσο ακριβο , γι αυτο ειμαι ετσι με τοσες ερωτησεις!

μακαρι να ερθει αυριο να τελειωνουμε!

το ιδιο ευχομαι και σε εσενα !

Δημοσ.

Ατυχία ρε γαμώτο, περίμενα μια παραγγελία από 22/12 εώς 25/1/2011 και τελικά δεν ήρθε(μάλλον χαθήκαν), και τώρα ξαναστέλνουν μόνο το ένα εκ των δύο προιόντων λόγο εξάντλησης αποθεμάτων.

Delivary estimate date for new order: εώς 2/2, για να δούμε!

• Moderators
Δημοσ.

Maatrix , μετά από αυτό νομίζω πως θα σου κολλήσουν νέο παρατσούκλι . Ο " τρελός" του amazon. Lol! :)

Λες ε;

Υπηρχε και παλιο δηλαδη; Ποιο ηταν; tongue.gif

ΥΓ. Το nick ειναι matrixxx οχι maastricht grin.png

Δημοσ.

πάντως κάτi πραγματάκια που παρήγγειλα και ανέφερε dispatch 27/1/2011 δεν τα έχουν φτιάξει ακόμα και φοβάμαι ότι θα μου ακυρώσουν κάποια.. για να δούμε..

Δημοσ.

matriXXX? :P

Ναι , νομίζω πως το καλύτερο είναι αυτό! Χα,χα,χα!! :) Να 'σαι καλά φίλε ματριξ , χωρίς εσένα το thread θα ήταν πολύ φτωχότερο!!

Λες ε;

Υπηρχε και παλιο δηλαδη; Ποιο ηταν; tongue.gif

ΥΓ. Το nick ειναι matrixxx οχι maastricht grin.png

Όχι δεν υπήρχε παλιό , εννοώ το ίδιο το matrixxx ( λάθη είμαστε , ανθρώπους κάνουμε...) !

Δημοσ.

πάντως κάτi πραγματάκια που παρήγγειλα και ανέφερε dispatch 27/1/2011 δεν τα έχουν φτιάξει ακόμα και φοβάμαι ότι θα μου ακυρώσουν κάποια.. για να δούμε..

και εμενα εχει γινει αυτο καποιες φορες απλα δεν θα προλλαβαν κατι τετοιο δεν ακυρωνουν

Ναι , νομίζω πως το καλύτερο είναι αυτό! Χα,χα,χα!! :) Να 'σαι καλά φίλε ματριξ , χωρίς εσένα το thread θα ήταν πολύ φτωχότερο!!

Όχι δεν υπήρχε παλιό , εννοώ το ίδιο το matrixxx ( λάθη είμαστε , ανθρώπους κάνουμε...) !

η αληθεια ειναι πως ο ματριχχχ ειναι τομος με πληροφοριες για αμαζονιο

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω ολους τους συμφορουμιτες για τα καλα τους λογια! Το να "δινεις" ειναι πολυ σημαντικοτερο απο το να "παιρνεις"!

Να 'στε παντα καλα ολοι!

Dead Space 2 Dispatched 27th Jan. Delivery estimate:3rd Feb.

Dispatched via Royal Mail(Free Super Saver delivery).

Για να δουμε...

Τελικά 3 πακέτα εστάλησαν σήμερα. delivery estimate 4 Φλεβάρη!! B)

Συνεχιζεται το ανεκδοτο της μιας βδομαδας με την royal mail με FreeSuperSaver delivery οπως βλεπουμε ...

Με standard δινουν μια βδομαδα, η οποια συμπληρωνεται αυριο και ακομα δεν μου ηρθε το πακετο, οπως δεν ηρθε ουτε του anpetsalis του οποιου το 7ημερο συμπληρωθηκε σημερα μαλιστα (επισης με standard - με πληρωμη μεταφορικων δηλαδη.)

Παιδια μην τα περιμενετε (λογικα) πριν τις 10-2-2011. Γιατι αν "πιστεψετε" αυτο το 3-2 και 4-2, οι μερες της 2ης βδομαδας δεν θα περνανε με τιποτα! wink.gif

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους τους συμφορουμιτες για τα καλα τους λογια! Το να "δινεις" ειναι πολυ σημαντικοτερο απο το να "παιρνεις"!

Να 'στε παντα καλα ολοι!

Συνεχιζεται το ανεκδοτο της μιας βδομαδας με την royal mail με FreeSuperSaver delivery οπως βλεπουμε ...

Με standard δινουν μια βδομαδα, η οποια συμπληρωνεται αυριο και ακομα δεν μου ηρθε το πακετο, οπως δεν ηρθε ουτε του anpetsalis του οποιου το 7ημερο συμπληρωθηκε σημερα μαλιστα (επισης με standard - με πληρωμη μεταφορικων δηλαδη.)

Παιδια μην τα περιμενετε (λογικα) πριν τις 10-2-2011. Γιατι αν "πιστεψετε" αυτο το 3-2 και 4-2, οι μερες της 2ης βδομαδας δεν θα περνανε με τιποτα! wink.gif

τη βδομάδα που πέρασε πήρα άλλα τρία πακέτα! το ένα ήρθες ακριβώς στη μέρα του και το άλλο 1 μέρα πριν από το delivery estimate! το τελευταίο την επόμενη μέρα! μικρά βέβαια ήταν όχι ογκώδη.

• Moderators
Δημοσ.

τη βδομάδα που πέρασε πήρα άλλα τρία πακέτα! το ένα ήρθες ακριβώς στη μέρα του και το άλλο 1 μέρα πριν από το delivery estimate! το τελευταίο την επόμενη μέρα! μικρά βέβαια ήταν όχι ογκώδη.

Σε μια βδομαδα με δωρεαν;

Αν ναι, τα λεμε αυτα Πετρο οταν συμβαινουν! tongue.gif Κανεις δεν εχει αναφερει επιτυχημενη παραδοσε σε estimate 7 ημερων με δωρεαν μεταφορικα (royal mail).

Μονο το αντιθετο, οπως εδω πχ http://www.insomnia....ost__p__3811465

Θα ηταν χρησιμο να ειχαμε και την δικη σου διαφορετικη περιπτωση καταληξης.

Τα τελευταια που παρελαβα με royal mail εκαναν 14 μερες (ημερολογιακες). Αρχες του μηνα ομως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...