Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ρε τρελε". Θα νομιζε καποιος οτι ειμαστε παλιοφιλοι, αλλιως ειναι παρεξηγησιμο. Ειδικα οταν δεν απαντας στις διευκρινιστικες ερωτησεις.

Θα μας πεις τελικα μπας και σε βοηθησουμε τι σου λεει το email που σου στειλανε; Λεει οτι ερχεται με ups; Σου δινουν tracking number;

οκ αμα σε πειραξε το ρε τρελε νταξει εγω το λεω συνεχεια οπως λεω το ρε φιλε σε σε εβρισα τελος παντων σου λεω οτι πληρωσα express delivery που σε παρενθεση εχει 1-2 μερες post-208322-0-79272000-1296022461_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, για το πρωτο, συνεννοηθηκαμε,

Στο αλλο οχι ακομα!

Ρε παλικαρι, μολις γινεται dispatch ενα αντικειμενο σου στελνουν e-mail στο οποιο σου γραφουν οτι εφυγε και με ποιο carrier εφυγε. Τι σου λενε εσενα σε αυτο το mail; Με τι εφυγαν οι αρχοντες σου;

ΑΝ σου λενε οτι ειναι με ups μεχρι να συνεννοηθουμε θα προλαβουν και θα σου χτυπησουν το κουδουνι οι ανθρωποι της ups (αν εισαι Αθηνα) biggrin.gif

Δημοσ.

Στο αλλο οχι ακομα!

Ρε παλικαρι, μολις γινεται dispatch ενα αντικειμενο σου στελνουν e-mail στο οποιο σου γραφουν οτι εφυγε και με ποιο carrier εφυγε. Τι σου λενε εσενα σε αυτο το mail; Με τι εφυγαν οι αρχοντες σου;

ΑΝ σου λενε οτι ειναι με ups μεχρι να συνεννοηθουμε θα προλαβουν και θα σου χτυπησουν το κουδουνι οι ανθρωποι της ups (αν εισαι Αθηνα) biggrin.gif

με ups

Στο αλλο οχι ακομα!

λοιπον τους εστειλα μειλ και μου λενε οτι παρολο που γραφει αυτη την ημερομηνια θα ερθουν σε 2 μερες ολα κομπλε

• Moderators
Δημοσ.

με ups

Αν το παρηγγειλες χθες βραδυ, αυριο το πρωι θα σου χτυπησουν το κουδουνι. Παιζει μια μικρη πιθανοτητα και σημερα το μεσημερι (ξαναλεω αν εισαι Αθηνα). Μπορεις να βαλεις το τρακιν ναμπερ στο σαιτ της UPS και να δεις και που βρισκεται.

Δημοσ.

Αν το παρηγγειλες χθες βραδυ, αυριο το πρωι θα σου χτυπησουν το κουδουνι. Παιζει μια μικρη πιθανοτητα και σημερα το μεσημερι (ξαναλεω αν εισαι Αθηνα). Μπορεις να βαλεις το τρακιν ναμπερ στο σαιτ της UPS και να δεις και που βρισκεται.

οκ βγαλαμε ακρη λοιπον παω σχολη εχω εξεταστικη τα λεμε

Δημοσ.

τελικα μου ηρθαν χτες το απογευμα

οριστε ρε παραπονιαρη..αμεσως να κραξουμε πριν δουμε...

Καλα τοσο πολυ τα ηθελες τα blu-ray του αρχοντα που πληρωσες express?

Δημοσ.

Ε όχι κι όλοι. Δε νομίζω να χει να μου ρθει τίποτα σε 2-3 μέρες. Βασικά επειδή ποτέ δεν βιάζομαι (απ ό,τι βλέπω πρέπει να μαι ο μόνος εδώ μεσά :P) πολλές φορές ξεχνάω τι έχω παραγγείλει ώσπου μια μέρα το βλέπω στην πόρτα μου...

Δημοσ.

Ε όχι κι όλοι. Δε νομίζω να χει να μου ρθει τίποτα σε 2-3 μέρες. Βασικά επειδή ποτέ δεν βιάζομαι (απ ό,τι βλέπω πρέπει να μαι ο μόνος εδώ μεσά :P) πολλές φορές ξεχνάω τι έχω παραγγείλει ώσπου μια μέρα το βλέπω στην πόρτα μου...

Σωστός!!!

έτσι κάνω κι εγώ, γιατί ψάχνω ευκαιρίες... έτσι συνήθως παίρνω είδη σε πολύ χαμηλές τιμές σε σύγκριση με την αγορά εδώ...

Δημοσ.

Μια απ τα ίδια, πχ δεν παίζει άφθονος χρόνος για games πλέον, οπότε άμα πετύχω κανέναν τίτλο που ταν hit πριν 2-3-4-5 χρόνια (ή μου κάνει click), σε τιμή χώμα, το παραγγέλνω για όποτε βρω χρόνο κι όρεξη ν ασχοληθώ.

• Moderators
Δημοσ.

ολοι τα περνετε σε 2-3 μερεσ και εγω περιμενω βδομαδα.....

Βιαζεσαι παααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ. Την αλλη βδομαδα θα σου ερθουν, Πεμπτη-Παρασκευη, το πολυ Δευτερα 7-2-2011. (Αφου αν καταλαβα σωστα εχουν φυγει 21-1-2011)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...