gatoulis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 εγω εκανα μια παραγγελια την πεμπτη , και την παρασκευη κιολασ εφυγε... λογω το οτι ειναι royal mail δεν εχει tracking number... λογικα συμφωνα με τα παραπανω να περιμενω χαρτακι απο τα ελτα? η θα μου το φερουν σπιτι μου? και συμφωνα με τις εμπειριες σας υπαρχει περιπτωση να το εχω και αυριο τριτη η θα περιμεεεννωωω πολυυυυυυυ????? πλάκα μας κάνεις έτσι??εδώ μέσα στην Αθήνα κάνουν 1 βδομάδα απο Αγγλία το θές και αύριο??? :-pp Σπίτι θα στο φέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gruser Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αναλογα τι ειναι.. αν ειναι κατι μεγαλο θα σου αφησουν χαρτι να πας να το παρεις..αν ειναι κατι μικρο που χωραει στο κουτι σου μπορει να το αφησουν..για το δευτερο δε ξερω γιατι δεν εχω παρει ποτε κατι μικρο..2 φορες που εχω παραγγειλει μ αφησανε χαρτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 τα ευρω μπηκαν στην καρτα σου ετσι ? γιατι εμενα εκει που εχει την παραγγελέια μου γραφει refund αλλα τιποτα απο λεφτα στην καρτα λεω μηπως τα βαζουν σε λογιαριασμο για να παρεις παλι απο το αμαζον Στην παραγγελια λεει απο κατω refund,δεν σημαινει οτι εχουν μπει τα λεφτα, αλλα οτι εχει γινει αιτηση για επιστροφη χρηματων για αυτην την παραγγελια. Τα λεφτα μπαινουν στην πιστωτικη σου καρτα και δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις παλι αγορες με την αμαζον με αυτα τα χρηματα. Εμενα εχουν μπει κανονικα τα λεφτα, το εχω τσεκαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια με ups ερχονται σιγουρα σε 2 μερες γιατι σκεφτομαι να πληρωσω τι λετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ελεος πληρωσα ups για να ερθουν πιο γρηγορα και delivery estimate λεει 8 φεβρουαριου ελεος τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ελεος πληρωσα ups για να ερθουν πιο γρηγορα και delivery estimate λεει 8 φεβρουαριου ελεος τι να πω θα έρθουν πιο γρήγορα από τη μέρα που θα αποσταλούν. αν δεν τα έχουν διαθέσιμα τι να κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 λεει οτι μεχρι τις 8 φεβρουαριου θα εχουν ερθει.. μπορει να σου ερθει και νωριτερα.. εμενα μου εχει δωσει μεχρι την παρασκευη.. για να δουμε θα το παρω παρασκευη η μηπως και αυριο? ε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 θα έρθουν πιο γρήγορα από τη μέρα που θα αποσταλούν. αν δεν τα έχουν διαθέσιμα τι να κάνουν? Dispatched εχουν γινει αλλα μου λεει 8 φεβρουαριου γραφει ελεος εγω περιμενα αφου πληρωσα ups 2-3 μερες το πολυ θα εκαναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ελεος πληρωσα ups για να ερθουν πιο γρηγορα και delivery estimate λεει 8 φεβρουαριου ελεος τι να πω Πως πληρωσες UPS δηλαδη; Το standard εννοεις; Δεν ειναι ups αυτο. Το ups δεν το διαλεγεις, σου "καθεται" με τα δωρεαν μεταφορικα. Στο email που σου εστειλαν ΚΑΙ στην κατασταση του order λεει δηλαδη ups και σου δινουν tracking number; Εγω πιστευω οτι σου λενε πως ειναι deutchse post DHL ή royal μαιλ και τα δυο χωρις τρακιν. Για πες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πως πληρωσες UPS δηλαδη; Το standard εννοεις; Δεν ειναι ups αυτο. Το ups δεν το διαλεγεις, σου "καθεται" με τα δωρεαν μεταφορικα. Στο email που σου εστειλαν ΚΑΙ στην κατασταση του order λεει δηλαδη ups και σου δινουν tracking number; Εγω πιστευω οτι σου λενε πως ειναι deutchse post DHL ή royal μαιλ και τα δυο χωρις τρακιν. Για πες μας. αν πλήρωσε ups εννοεί ότι τα έβαλε με express delivery. μόνο αυτό μπορεί να ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 αν πλήρωσε ups εννοεί ότι τα έβαλε με express delivery. μόνο αυτό μπορεί να ναι! Δεν εχει ρε παιδια express delivery. Που στο καλο το βλεπεις το express για Ελλαδα; Σε μενα FSS και standard εχει. Δυο επιλογες. Μονο ο ιδιος μπορει να μας πει, αλλα εχει φυγει. Δεν ηθελε να μαθει τι συμβαινει; Οριστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχει ρε παιδια express delivery. Που στο καλο το βλεπεις το express για Ελλαδα; Σε μενα FSS και standard εχει. Δυο επιλογες. Μονο ο ιδιος μπορει να μας πει, αλλα εχει φυγει. Δεν ηθελε να μαθει τι συμβαινει; Οριστε ρε τρελε ειχα παει για καφεδακι λοιπον αυτο που λεει ο πετρος express πληρωσα που λεει 1-2 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ρε τρελε ειχα παει για καφεδακι λοιπον αυτο που λεει ο πετρος express πληρωσα που λεει 1-2 μερες Α, εσυ εισαι πολυ ευγενικος. Εκτος αν πηγες για καφε αλλα πλακωσες τελικα τα τσιπουρα... Τοσα που δεν απαντας και στις ερωτησεις περι e-mail κλπ... Δοκιμασα μονα τους 5-6 προιοντα (ενα μονο καθε φορα) και σε καμια περιπτωση δεν μου εβγαλε τριτη επιλογη "express", μονο τις δυο που φαινονται και στην εικονα. Λοιπον ολα ειναι απαντημενα στο θεμα, οτι θες να μαθεις θα το βρεις διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες αφου δεν υπαρχει επαφη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Α, εσυ εισαι πολυ ευγενικος. Εκτος αν πηγες για καφε αλλα πλακωσες τελικα τα τσιπουρα... Τοσα που δεν απαντας και στις ερωτησεις περι e-mail κλπ... Δοκιμασα μονα τους 5-6 προιοντα (ενα μονο καθε φορα) και σε καμια περιπτωση δεν μου εβγαλε τριτη επιλογη "express", μονο τις δυο που φαινονται και στην εικονα. Λοιπον ολα ειναι απαντημενα στο θεμα, οτι θες να μαθεις θα το βρεις διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες αφου δεν υπαρχει επαφη... κοιτα δεν σε καταλαβα γενικα στο μηνυμα και γιατι δεν ειμαι ευγενικος ρεσυ τι ειπα ? τεσπα υπαρχει 3η επιλογη τωρα δεν ξερω γιατι σε εσενα δεν την εχει τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 κοιτα δεν σε καταλαβα γενικα στο μηνυμα και γιατι δεν ειμαι ευγενικος ρεσυ τι ειπα ? τεσπα υπαρχει 3η επιλογη τωρα δεν ξερω γιατι σε εσενα δεν την εχει τι να πω "Ρε τρελε". Θα νομιζε καποιος οτι ειμαστε παλιοφιλοι, αλλιως ειναι παρεξηγησιμο. Ειδικα οταν δεν απαντας στις διευκρινιστικες ερωτησεις. Θα μας πεις τελικα μπας και σε βοηθησουμε τι σου λεει το email που σου στειλανε; Λεει οτι ερχεται με ups; Σου δινουν tracking number; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις