Προς το περιεχόμενο

amazon.co.uk δωρεαν μεταφορικά με παραγγελία άνω των £25

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρήγγειλα 2 αντικειμενα απο το amazon αλλα στο ενα απο τα δυο μου λεει αυτο:

Delivery estimate: We'll notify you via e-mail when we have an estimated delivery date for this item. It will ship separately. You can cancel at any time.

Αυτο τι σημαινει? Πως δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο αυτη τη στιγμη? Και αν ναι σε ποσες μερες παραπανω θα μου το στειλουν? Υπαρχει περιπτωση να μην το βρουν και να μην το στειλουν καθολου? Για βιβλιο προκειται και ουσιαστικα αυτο ηθελα να παραγγειλω (το αλλο αντικειμενο το παρηγγειλα μονο και μονο για να φτασω τις 25 λιρες και να εχω δωρεαν μεταφορικα)

Οταν εχουν το ενα και οχι το αλλο σε ρωτάνε.

Να περιμενεις να τα στειλουν ολα μαζι η χωριστά.

λογικα θα ειχεε πατησει να στα στειλουν χωριστά.

Δεν μπορει να βαλει επιλογή μόνο του πριν τη χρέωση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον παιδια. Στο ενα απο τα δυο αντικειμενα (αυτο που δεν με ενδιεφερε τοσο και το παρηγγειλα μονο και μονο για να συμπληρωσω 25 λιρες) μου λεει το εξης:

Dispatching Soon

We are preparing these items for dispatch and this portion of your order cannot be cancelled or changed.

Στο αλλο αντικειμενο που με ενδιεφερε εξαρχης λεει ακομα:

Not yet dispatched

We'll notify you via e-mail when we have an estimated delivery date for this item. It will be dispatched separately. You can cancel at any time.

Δεν νομιζω να ειχα πατησει κατι ωστε να μου τα στειλουν χωριστα. Ειχα τσεκαρει παντως αυτη την επιλογη:

Delivery Preference:

Group my items into as few deliveries as possible

Υπαρχει περιπτωση, εφοσον δεν βρεθει τελικα το ενα απο τα δυο αντικειμενα, να μου χρεωσουν και μεταφορικα μιας και το ενα απο μονο του εχει αξια κατω απο 25 λιρες?

• Moderators

Υπαρχει περιπτωση, εφοσον δεν βρεθει τελικα το ενα απο τα δυο αντικειμενα, να μου χρεωσουν και μεταφορικα μιας και το ενα απο μονο του εχει αξια κατω απο 25 λιρες?

Οχι, δεν θα σε χρεωσουν τιποτα. Τις περισσοτερες φορες σπανε οι παραγγελιες και στις στελνουν χωριστα για δικη σου εξυπηρετηση - για να μην περιμενει το 1ο προιον ποτε θα ειναι ετοιμο το δευτερο. Ακομα και για διαφορα ωρων ή μιας - δυο ημερων στο dispatch. Οπου να ναι αν ηταν διαθεσιμο (ή οποτε να'ναι αν απο οτι καταλαβα δεν ηταν διαθεσιμο) θα δεις και το αλλο προιον να λεει "Dispatching Soon", απλα θα ερθουν με δυο διαφορετικες αποστολες. Συνηθες! smile.gif

τα χρηματα απο αμαζον σε ποσο καιρο επιστρεφονται ?? εχει παρει ποτε καποιος πισω??

Εμενα μου ειπαν σε 2-10 μερες, και μου ηρθαν σε 1 ημερα.

Τιποτα. Ολα ΟΚ.

τα ευρω μπηκαν στην καρτα σου ετσι ? γιατι εμενα εκει που εχει την παραγγελέια μου γραφει refund αλλα τιποτα απο λεφτα στην καρτα λεω μηπως τα βαζουν σε λογιαριασμο για να παρεις παλι απο το αμαζον

παιδια να κανω μια ερωτηση?Εδωσα μια παραγγελια στο αμαζον αλλα ως διευθυνση εδωσα ταχυδρομικη θυριδα.Η παραγγελια γινεται απο τα ΕΛΤΑ ή απο κουριερ?αν ισχυει το δευτερο παιρνουν τηλεφωνο πριν η αολα ερχονται και αφηνουν το δεμα(γιατι για να βρουν τη θυριδα δυσκολο....)

• Moderators

παιδια να κανω μια ερωτηση?Εδωσα μια παραγγελια στο αμαζον αλλα ως διευθυνση εδωσα ταχυδρομικη θυριδα.Η παραγγελια (παραδοση εννοεις προφανως) γινεται απο τα ΕΛΤΑ ή απο κουριερ?αν ισχυει το δευτερο παιρνουν τηλεφωνο πριν η αολα ερχονται και αφηνουν το δεμα(γιατι για να βρουν τη θυριδα δυσκολο....)

Το email που θα σου στειλουν λεει το πως ερχεται.

Επισης το βλεπεις και στο status /orders.

Ολες οι πιθανες περιπτωσεις:

Αν δεις UPS ερχεται με κουριερ (σε 1-2 μερες ειναι στα χερια σου).

Αν δεις Deutcse post DHL με tracking number ερχεται με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ και τελος αν δεις royal mail ή deutcse post DHL χωρις tracking number ερχεται με κλασικο/απλο ΕΛΤΑ.

Το email που θα σου στειλουν λεει το πως ερχεται.

Επισης το βλεπεις και στο status /orders.

Ολες οι πιθανες περιπτωσεις:

Αν δεις UPS ερχεται με κουριερ (σε 1-2 μερες ειναι στα χερια σου).

Αν δεις Deutcse post DHL με tracking number ερχεται με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ και τελος αν δεις royal mail ή deutcse post DHL χωρις tracking number ερχεται με κλασικο/απλο ΕΛΤΑ.

με ups ερχεται σπιτι σου ετσι δεν αφηνουν χαρτι σωστα??

• Moderators

με ups ερχεται σπιτι σου ετσι δεν αφηνουν χαρτι σωστα??

UPS και ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ εννοειται οτι ερχονται κανονικα σπιτι και το δινουν κυριολεκτικα στα χερια σου οπως ειπα. Δεν το παρατανε να φυγουν. Υπογραφεις!

ΜΟΝΟ οι υπαλληλοι του κλασικου ΕΛΤΑ αφηνουν χαρτακι (παρανομα απο οτι εχω δει σε ενα εντυπο της EETT που μοιραζουν αυτο τον καιρο!).

Το βρηκα και στο σαιτ τους:

http://www.eett.gr/o...uladio_FPKY.pdf

post-83099-0-14571000-1295880423_thumb.png

Τα δεματα απο αμαζον ειναι βεβαια δεματα εξωτερικου εκτος αν η Αγγλια ειναι πολη της Ελλαδας!grin.png

Ολα σπιτι σου τα στελνουν, απλα οι υπαλληλοι του κλασικου ΕΛΤΑ αφηνουν χαρτακι (παρανομα απο οτι εχω δει σε ενα εντυπο της EETT που μοιραζουν αυτο τον καιρο!).

ναι αλλα με ups ερχονται αναγκαστικα σπιτι σου γιατι ειναι courier σωστα?

εγω εκανα μια παραγγελια την πεμπτη , και την παρασκευη κιολασ εφυγε...

λογω το οτι ειναι royal mail δεν εχει tracking number...

λογικα συμφωνα με τα παραπανω να περιμενω χαρτακι απο τα ελτα? η θα μου το φερουν σπιτι μου?

και συμφωνα με τις εμπειριες σας υπαρχει περιπτωση να το εχω και αυριο τριτη η θα περιμεεεννωωω πολυυυυυυυ?????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...