Anubis13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Τωρα μαλιστα που το ΦΠΑ στην Αγγλια ανεβηκε απο 17 στο 20%, τα οποια ωφελη εξανεμιζονται. Αγοραστε απο εδω, στηριξτε το καταστημα της γειτονιας σας που εχει Ελληνες υπαλληλους και πληρωνει εδω φορους, και σας αλλαζει/επισκευαζει αμεσα το προιον οταν χαλασει, και αφηστε τους Αγγλους να κουρευονται. καλο ανεκδοτο
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Τωρα μαλιστα που το ΦΠΑ στην Αγγλια ανεβηκε απο 17 στο 20%, τα οποια ωφελη εξανεμιζονται. Αγοραστε απο εδω, στηριξτε το καταστημα της γειτονιας σας που εχει Ελληνες υπαλληλους και πληρωνει εδω φορους, και σας αλλαζει/επισκευαζει αμεσα το προιον οταν χαλασει, και αφηστε τους Αγγλους να κουρευονται. Πραγματικά πολύ αστείο. Και ίδια τιμή να βγαίνει, πάλι από amazon θα ψωνίσω. .....που δε βγαίνει ίδια τιμή.
Jason13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Το ΦΠΑ που πληρωνεις στην Αμαζον.co.uk ειναι το Ελληνικο ΦΠΑ 23%.
Tony_Montana Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν είναι ανέκδοτο αυτό που λέει ο gpapadakis. Το καλύτερο είναι να κόιτας τη τσέπη σου , γιατί έλληνες και ξένοι μαγαζάτορες την τσέπη τους σκέφτονται. Όπου είναι καλύτερα ψωνιζεις. Πάντως επειδή ψωνιζω αρκετά χρόνια απο το amazon σε μερικά προϊόντα είναι υπερεκτημημενο. Μπορείς να βρεις σε αρκετά πράγματα καλύτερες τιμές αλλού. Είτε ελλάδα είτε έξω. Εγώ πάντως είμαι υπέρ του να αγοράζεις απο το εξωτερικό, γενικώς είμαι υπέρ του ανταγωνισμού που ωφελεί τον καταναλωτή.
Anubis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν μιλαμε για βιβλια η cd ναι Αν μιλαμε για κατι διαφορετικο τοτε το πραγμα δυσκολευει. Εχεις καποιο παραδειγμα Montana?
Tony_Montana Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Anubi, μου λες ξανά τι με ρωτησες; Με ρωτάς αν υπάρχουν πιο φθηνά μαγαζιά εξωτερικου απο το αμαζον η ελληνικά; Βασικά σε καθε είδος ξεχωριστα, βρίσκεις αρκετά μαγαζιά φθηνά. Σε γκατζετακια και ηλεκτρονικα , είναι πολύ καλό το αμαζον. Επειδή το κολυμα μου είναι τα ακουστικά είναι πολύ πιο φθηνό απο ολα τα ελληνικά. Σε car audio επίσης είναι πολύ καλό. Σε ενισχυτες, ηχεία πολλά πράγματα είναι πιο φθηνά ελλάδα. Όπως και προβολείς είναι φθηνού ελλάδα, μάλλον επειδή οι hi-end λύσεις δεν έχουν ζήτηση ελλάδα. Είμαστε πιο πολύ του lg απο το κωτσοβωλο οι έλληνες. Ο αδερφος μου που ασχολείται με μουσική παραγωγή μου λέει οτι ελλάδα είμαστε πανακριβοι, ψωνιζεις μόνο απο thoman.de , παιχνίδια και το play.com είναι δυνατο. Ξενογλωσσα Βιβλία ψωνιζω πλέον απο το thebookrepository.com . Αν και το μεγάλο πλεονέκτημα του αμαζον , δεν είναι το οικονομικό όσο η ποικιλία για μένα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Τωρα μαλιστα που το ΦΠΑ στην Αγγλια ανεβηκε απο 17 στο 20%, τα οποια ωφελη εξανεμιζονται. ahem, το ΦΠΑ που πληρώνουμε στο Amazon είναι 23% και το Amazon το αποδίδει στο ελληνικό κράτος... Αγοραστε απο εδω, στηριξτε το καταστημα της γειτονιας σας που εχει Ελληνες υπαλληλους και πληρωνει εδω φορους, και σας αλλαζει/επισκευαζει αμεσα το προιον οταν χαλασει, και αφηστε τους Αγγλους να κουρευονται. στην έρημο να πεθαίνουν από την δείψα, ούτε σάλιο δεν θα δώσω...όπως αυτοί κοιτούν την πάρτι τους έτσι και εγώ την δικιά μου όσο για το αλλάζει/επισκευάζει "άμεσα" ας γελάσω, έχω δει αρκετές κωμικοτραγικές περιπτώσεις που με βγάζουν από τα ρούχα μου... Το μονο που αξιζει να αγορασεις απο εκει ειναι βιβλια/cd/dvd, που δεν εχουν θεματα εγγυησης. μην λέμε ότι θέλουμε, υπάρχουν κατασκευαστές που δίνουν πανευρωπαϊκή εγγύηση (πχ Dell), 1 euro πιο κάτω να το παίρνω από έξω και δεν πρόκειται καν να το σκεφτώ 2η φορά...
CROM271 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Παρήγγειλα 2 αντικειμενα απο το amazon αλλα στο ενα απο τα δυο μου λεει αυτο: Delivery estimate: We'll notify you via e-mail when we have an estimated delivery date for this item. It will ship separately. You can cancel at any time. Αυτο τι σημαινει? Πως δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο αυτη τη στιγμη? Και αν ναι σε ποσες μερες παραπανω θα μου το στειλουν? Υπαρχει περιπτωση να μην το βρουν και να μην το στειλουν καθολου? Για βιβλιο προκειται και ουσιαστικα αυτο ηθελα να παραγγειλω (το αλλο αντικειμενο το παρηγγειλα μονο και μονο για να φτασω τις 25 λιρες και να εχω δωρεαν μεταφορικα)
timoboll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 χαχαχα δεν έλεγα 6 νούμερα καλύτερα? τελικά παρέλαβα το παιχνίδι σήμερα και οι άλλοι θα μου κάνουν refund.σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω? 1)το κορόιδο και παίρνω τα λεφτά 2) τους το λέω ότι το πήρα? μπορούν να δουν ότι το παρέλαβα?και να μην μου ξανά στείλουν? πως μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω που πας δηλαδη στο σαιτ του αμαζον στειλε μου ενα λινκ αμα μπορεις. και επισης αμα δεν σου ερθει ενα πακετο μπορεις να παρεις τα λεφτα σου η απλα στο ξαναστελνουν ?? και σε ποσο καιρο??
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 πως μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω που πας δηλαδη στο σαιτ του αμαζον στειλε μου ενα λινκ αμα μπορεις. και επισης αμα δεν σου ερθει ενα πακετο μπορεις να παρεις τα λεφτα σου η απλα στο ξαναστελνουν ?? και σε ποσο καιρο?? Επικοινωνείς μαζί τους (γράφει πως στη σελ 19) και τους ενημερώνεις για το πρόβλημα. Μετά θα σε ρωτήσουν για νεα αποστολή ή επιστροφή χρημάτων. ΥΓ: Βλέπω σύντομα να ανακοινώνει το amazon οτι καταργεί τα δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα (μόνο) καθώς και περιορισμούς στα είδη που θα αποστέλλει.
timoboll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Επικοινωνείς μαζί τους (γράφει πως στη σελ 19) και τους ενημερώνεις για το πρόβλημα. Μετά θα σε ρωτήσουν για νεα αποστολή ή επιστροφή χρημάτων. ΥΓ: Βλέπω σύντομα να ανακοινώνει το amazon οτι καταργεί τα δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα (μόνο) καθώς και περιορισμούς στα είδη που θα αποστέλλει. μου ειχαν χωρισει μια παραγγελια σε 2 αποστολεσ η μια ηταν 20 λιρες και η αλλη 17 πριν 1 μηνα αυτη με τα 17 τπτ ακομα
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 μου ειχαν χωρισει μια παραγγελια σε 2 αποστολεσ η μια ηταν 20 λιρες και η αλλη 17 πριν 1 μηνα αυτη με τα 17 τπτ ακομα Επικοινωνείς μαζί τους (γράφει πως στη σελ 19) και τους ενημερώνεις για το πρόβλημα. Μετά θα σε ρωτήσουν για νεα αποστολή ή επιστροφή χρημάτων.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Βλεπω φιλε οτι εχεις το συνηθειο να απαντας σε ασχετα νηματα... Αλλο ενα απο τα συμπερασματα σου, βασισμενα στο τιποτα... Απορουν βλεπω καποιοι παραπανω γιατι ενω τα βιβλια και τα cd/dvd ερχονται σε 2 μερες, ολα τα υπολοιπα ερχονται ΟΠΟΤΕ ΝΑΝΑΙ και ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ. Γιατι ακριβως το amazon ειναι καταστημα μονο για τα δικα του προιοντα (βιβλια/cd/dvd) και αυτα στοκαρει μονο. Ολα τα υπολοιπα ερχονται απο διαφορα μικρομαγαζα (αυτα που βλεπετε σε καθε σελιδα προιοντος δεξια), που επειδη δεν εχουν λεφτα για να στησουν δικη τους σελιδα στο νετ και να τη διαφημισουν, διαφημιζονται στο amazon δινοντας ποσοστα. Θελεις πολυ φροντιστηριο για να μιλησεις για θεματα που δεν κατεχεις κατ'ελαχιστον. Εκτιθεσαι. Πρεπει πρωτα να μαθεις να βλεπεις τα προιοντα που ειναι του αμαζον και οχι τριτων πωλητων. Κατι που σου λεω για δευτερη φορα και συνεχιζεις τα ασχετα περι "εκει δεξια" μαγαζακια κλπ... Το αν ειναι σε 2 μερες σπιτι σου η οχι δεν εχει να κανει με το αν ειναι του αμαζον ή οχι, αλλα με τι θα σου ερθει. Αν το αναλαβει κουριερ ερχεται σε 2 μερες. Υπαρχουν 3οι πωλητες και για βιβλια / DVD. Εχω παραλαβει σε 2 μερες δραπανοκατσαβιδο μπαταριας BOSCH 33 ευρω που εδω κανει 90€! Και παλι σε δυο μερες ενα ρολοι 60 ευρω εδω κανει 150. Για τα υπολοιπα τρομερα που ειπες σου απαντησαν ηδη αλλοι (οπως ηδη σου ειχα απαντησει και εγω πριν 10 μερες στο αλλο) Συνεχιζεις να παραπληροφορεις και να λες ανακριβειες στο φουλ, κατι για το οποιο κατηγορησες εμενα, και ουτε σε ενα σημειο δεν απαντησες την προηγουμενη φορα. Δεν προκειται να σου απαντησω αλλη φορα σε κανενα νημα και σε κανενα φορουμ αφου ξερω οτι δεν προκειται να λαβω καμια απαντηση σε οσα λεω, μονο υβρεις και επιθεσεις.
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Παρήγγειλα 2 αντικειμενα απο το amazon αλλα στο ενα απο τα δυο μου λεει αυτο: Delivery estimate: We'll notify you via e-mail when we have an estimated delivery date for this item. It will ship separately. You can cancel at any time. Αυτο τι σημαινει? Πως δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο αυτη τη στιγμη? Και αν ναι σε ποσες μερες παραπανω θα μου το στειλουν? Υπαρχει περιπτωση να μην το βρουν και να μην το στειλουν καθολου? Για βιβλιο προκειται και ουσιαστικα αυτο ηθελα να παραγγειλω (το αλλο αντικειμενο το παρηγγειλα μονο και μονο για να φτασω τις 25 λιρες και να εχω δωρεαν μεταφορικα) Υπάρχει περίπτωση να τους ενημερώσει ο προμηθευτής ότι δεν υπάρχει πια διαθέσιμο και να σε ενημερώσουν ότι δεν μπορούν να το βρουν να στο στείλουν... Αν θέλεις και μπορείς (αν δηλαδή δεν το έχουν στείλει ακόμη) έχεις τη δυνατότητα να καταργήσεις το άλλο είδος που το έβαλες για να συμπληρώσεις τις 25 λίρες. Δεν θα χρεωθείς εξτρά μεταφορικά.
gruser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 επειδη καποιος ειχε ρωτησει γιατι δεν εχει tracking Why Tracking Information May Not be AvailableThis page briefly explains why Your Order may not have tracking information. Sometimes tracking information won't be available. This may be due to the timing of tracking-database updates by the carrier, the sophistication of a particular carrier's tracking system, or the lack of full integration into Amazon.co.uk's tracking systems. If you have been provided with a tracking number with your Order you can check the carriers website directly. A full list of the carriers we use is available by clicking here. * Choose Domestic Delivery for all delivery destinations within the United Kingdom. * Choose International Delivery for all delivery destinations outside of the United Kingdom Other common reasons include: * Some delivery methods, such as Standard International, First Class and Super Saver Delivery are not always trackable. * Marketplace sellers sometimes do not provide Amazon with tracking information for their orders. If you don't see any tracking data for your order, and the estimated delivery date has not yet passed, your package should still arrive on time. See more information on tracking packages.
Προτεινόμενες αναρτήσεις