Προς το περιεχόμενο

amazon.co.uk δωρεαν μεταφορικά με παραγγελία άνω των £25

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο συγκεκριμένος πωλητής (πρόσεχε δεν εγραψα amazon) δεν στέλνει Ελλάδα

Φιλε μου του εγραψα μειλ και ιδου η απαντηση. Τι γινεται ρε παιδια , μας δουλευουνε??

Dear Harry,

Thank you for your email. Amazon does not ship to Greece and as you are an Amazon customer we are unable to make an exception. You would need to contact Amazon if you would like to make a complaint

Sincerely,

Emma

Better World Books

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήγα σήμερα στο ταχυδρομείο και δεν είχε έρθει τπτ.Δεν άντεξα και έστειλα mail.τους είπα να μου κάνουν refund...

όντως μετά τα κλασικά συγνώμη και τα συναφή θα μου τα βάλουν μέσα σε 10 μέρες.άλλωστε και εδώ έχει πέσει στα 38 ευρώ το παιχνίδι.

το γέλιο θα είναι να σκάσει μύτη το παιχνίδι μετά το refund... ;-p

χαχαχα δεν έλεγα 6 νούμερα καλύτερα? τελικά παρέλαβα το παιχνίδι σήμερα και οι άλλοι θα μου κάνουν refund.σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω?

1)το κορόιδο και παίρνω τα λεφτά

2) τους το λέω ότι το πήρα?

μπορούν να δουν ότι το παρέλαβα?και να μην μου ξανά στείλουν?

χαχαχα δεν έλεγα 6 νούμερα καλύτερα? τελικά παρέλαβα το παιχνίδι σήμερα και οι άλλοι θα μου κάνουν refund.σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω?

Ότι κρίνεις εσύ καλύτερο.

τους λες οτι το πηρες γιατι θα γινει μια δυο τρεις και μετα θα γινει οτι με το play και θα την πληρωσουμε και εμεις που δεν φταιμε

• Moderators

Τα προιοντα της AMAZON ασφαλισμενα δεν ειναι σε περιπτωση που χαθουν?

Απο που προκυπτει οτι ειναι ασφαλισμενα;

Ασφαλισμενο γενικα σε αγορες μεσω ΝΕΤ ειναι κατι που του βαζεις 30-40-50 ευρω μεταφορικα που καλυπτουν και ασφαλεια.

Ετσι εγινε και με το play.com και εκοψε τις αποστολες Ελλαδα ανω των 30€, ενω ηλεκτρονικα δεν στελνει καθολου - μονο DVD/games.

εκανα μια παραγγελια εχτεσ και σημερα μου εγραψε οτι εγινε Dispatched...

υπαρχει καπου στο site που να αναφερει που βρισκετε η παραγγελια μου?

το μονο που μου αναφερει ειναι αυτο :Delivery estimate:28 Jan 2011

Οχι ρε φιλε, αναποδα τα καταλαβες.

Εγω μεταξυ αλλων κατηγορουμαι οτι προμοταρω το αμαζον.

Διαβαστε το παραπανω λινκ παρακαλω πριν εκφερετε σχολια χωρις σκεψη, ενα κλικ θελει μονο και 30 δευτερολεπτα διαβασματος.

Βλεπω φιλε οτι εχεις το συνηθειο να απαντας σε ασχετα νηματα, λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να ψαχνουμε ολο το insomnia. Οτι εγραψα ισχυει 100%.

Απορουν βλεπω καποιοι παραπανω γιατι ενω τα βιβλια και τα cd/dvd ερχονται σε 2 μερες, ολα τα υπολοιπα ερχονται ΟΠΟΤΕ ΝΑΝΑΙ και ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.

Γιατι ακριβως το amazon ειναι καταστημα μονο για τα δικα του προιοντα (βιβλια/cd/dvd) και αυτα στοκαρει μονο.

Ολα τα υπολοιπα ερχονται απο διαφορα μικρομαγαζα (αυτα που βλεπετε σε καθε σελιδα προιοντος δεξια), που επειδη δεν εχουν λεφτα για να στησουν δικη τους σελιδα στο νετ και να τη διαφημισουν, διαφημιζονται στο amazon δινοντας ποσοστα.

Τωρα μαλιστα που το ΦΠΑ στην Αγγλια ανεβηκε απο 17 στο 20%, τα οποια ωφελη εξανεμιζονται.

Αγοραστε απο εδω, στηριξτε το καταστημα της γειτονιας σας που εχει Ελληνες υπαλληλους και πληρωνει εδω φορους, και σας αλλαζει/επισκευαζει αμεσα το προιον οταν χαλασει, και αφηστε τους Αγγλους να κουρευονται.

Το μονο που αξιζει να αγορασεις απο εκει ειναι βιβλια/cd/dvd, που δεν εχουν θεματα εγγυησης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...