Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ασχετο. Βιβλια στα ελληνικα υπαρχουν στο amazon?

Εγώ δεν έχω πετύχει, αλλά για ελληνικά βιβλία θα κοιτάς στο βιβλιοπωλείο Πολιτεία. Έχει άπειρους τίτλους, καλές τιμές και δεν την έχει δει επιχείρηση όπως ο παπασωτηρίου

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω πετύχει, αλλά για ελληνικά βιβλία θα κοιτάς στο βιβλιοπωλείο Πολιτεία. Έχει άπειρους τίτλους, καλές τιμές και δεν την έχει δει επιχείρηση όπως ο παπασωτηρίου

Το site αυτο ειναι http://www.politeianet.gr/ ???

Δεν βλεπω καπου να κανω αναζητηση βιβλιων...

Δημοσ.

Να πω ότι επικοινωνησα μαζί τους για την αλλαγή της κάρτας (Sandisk 16 Gb - - > Samsung 8 Gb) και μου απαντησαν ταχυτατα μετά απο 6 ώρες περίπου.

ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν γίνεται η αντικατάσταση.

ΕΝΩ εμφανιζει την καρτα σαν "in stock"

μου στείλανε το παρακάτω email.:

Dear Customer,

Thank you for contacting Amazon.co.uk

From your e-mail, I can understand that you wish to purchase the item "Samsung 8GB Micro SDHC PLUS High Speed memory card Class 6" instead of "SanDisk 16GB microSDHC Memory Card".

Unfortunately, we are unable to add this item into your order as we are currently out of stock of this item in Amazon.co.uk retail shop.

Although this item is still listed in our catalogue as being available we are currently unable to obtain a copy and our catalogue will shortly be updated to reflect this item's new status.

We would like to offer our sincerest apologies for any inconvenience to you over your order.

<Στα Αγγλικά μόνο θα το δεις,στα Ελληνικά δύσκολο έως απιθανο>

Perhaps you could check our website from time to time to see if this item has come back in stock or if it is available from a third-party seller through Amazon.co.uk Marketplace.

Καθαρά για ενημερωση το ποστ.Θέλω να δω βεβαια πότε θα αφαιρέσουν το in stock απο το site.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά αν τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν ας μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις με την παράδοση γρήγορα. Εδώ πληρώνουμε σε ελληνικά καταστήματα έξοδα αποστολής και θέλουν 1 εβδομάδα και βάλε για να τα στείλουν. Είχα κάνει παραγγελία στις 28/12/10 (Logitech G500) με "estimated delivery" 6/1/11. Τελικά το παρέλαβα στις 17/1/11.

ΥΓ: Δεν ξέρω μήπως με τα παράπονα δούμε στο μέλλον "no delivery to Greece" και μετά γκρινιάζουμε για άλλους λόγους.

Δημοσ.

ΕΛεοσ, μου επιστρεψανε τα λεφτα. Και σημερα η παραγγελια ηρθε. (Φυσικα 1 μηνα μετα την παραγγελια και 13 μερες μετα το Estimate Delivery)

Μας βλεπω να τρωμε Banned στα δωρεαν μεταφορικα!!!

Δημοσ.

Τελικά μετά απο προσωπική εμπειρία, και απο μηνύματα που βλέπω στο forum δεν ξέρω προς άλλες χώρες αλλά αν διαλέξεις το δωρεάν μεταφορικά προς Ελλάδα την παραγγελία θα την παραλάβεις μετά απο 13 ημερολογιακές μέρες περίπου!!!!

Αρχίζω και σκέφτομαι πολύ σοβαρά οτι στην επόμενη παραγγελία που θα κάνω απο το amazon δεν θα βάλω δωρεάν μεταφορικά, αλλά αυτο που είναι με 5.50 λίρες και μέσα σε 7 μέρες θα είναι σπίτι μου (το δοκιμασα με ενα gun attachement για το move controller) και ήρθε ακριβώς στις 7 μέρες.

Jason το προτιμώ να φάμε banned παρά να μας κοροιδεύουνε ότι η παραγγελία θα είναι σε 7 μέρες στην πόρτα σου. Εμένα την κάρτα μου την χρεώνει με το που κάνει dispatch και εγώ τα πράγματα τα παίρνω μετα απο 13 - 15 μέρες, αν μου γραφε ότι delivery time είναι απο 15-20 μέρες μπορεί και να το σκεφτόμουνα αν θα ψωνίσω απο Amazon ή αν θα διαλέξω δωρεάν αποστολή (εμένα απο την αρχή κάτι μου μύριζε).

Εντομεταξύ δεν ξέρουν να κάνουν value σωστά μία παραγγελία, έκανα παραγγελία 200 λίρες πράγματα και μου τα στείλανε όλα με Royal Mail (τα μισά έκανα 13 μέρες να τα παραλαβω και τα άλλα μισά τα περιμένω) και έχω φίλο που παράγγειλε κατι DVD αξίας 26 λίρες και του το στείλανε με UPS και παρέλαβε μέσα σε 2 μέρες. Τι να πώ!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα παντως, μια χαρα μου ηρθε μια καφετιερα με δωρεαν μεταφορικα. Αργησε μεν καμμια 10αρια μερες (οπου μου εστελναν μηνυμα συνεχως οτι δεν με εχουν χρεωσει ακομη, και οτι θα με χρεωσουν μονο μετα την αποστολη), και προχτες βραδυ εσκασε μεηλ που ελεγε οτι παρελαβαν λιγο πιο νωρις (μου ειχαν πει στην αρχη οτι θα εστελναν τη συγκεκριμενη μετα τις 25 Γεναρη), και οτι θα την εστελναν επι τοπου. 1,5 μερες μετα ηταν εδω με speedex.

Επεξ/σία από pournaras
Δημοσ.

Παιδια σε οποιον δεν αρεσει υπαρχουν και τα ελληνικα μαγαζια.

Anubis13, εδώ δεν κάνουμε σύγκριση σε σχέση με τα ελληνικά μαγαζιά, άλλωστε το έχω γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα ότι το Amazon είναι έτη φωτός μπροστα σε τιμές σε σχέση με τα ελληνικα μαγαζιά και με άλλα site που στέλνουν στην Ευρώπη. Το θέμα αδερφέ ξέρεις ποιο είναι;

1. Γιατί διαφημίζεις μία δωρεάν υπηρεσία όταν δεν έχεις το πορτοφόλι ή τις υποδομές να το υποστηρίξεις

2. Γιατί λες ότι σε 7 μέρες ο πελάτης σου θα έχει παραλάβει

3. Γιατί όλα τα είδη των παραγγελιών τα ρίχνουν στο ίδιο καζάνι και άλλες φορρές τους ρίχνεις κίολας (παραγγελία 25 λιρων να στέλνεται με UPS και να λαμβάνει σε 15 ώρες και ο άλλος που έχει κανει μια παραγγελία μέ ένα σοβαρό ποσό να κάνει το σταυρό του και να περιμένει καμιά 15αρια μερες)

4. Γιατί οι παραγγελίες μέσω UPS και μέσω Royal Mail είναι random (δηλαδή τα στέλνουν όπως τους έρθει)

Τώρα ότι αν δεν παραλάβεις και χαθεί η παραγγελία κάθε σοβαρή επιχείρηση που δουλεύει δικτυακά και όχι μονο και σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της ή θα στο ξαναστείλει ή θα σου κάνει refund.

Απλα με 2 λόγια έχει super ντουπερ διαστημικές τιμές και φοβερά πακέτα για αυτό και προτιμάμε το Amazon απο άλλα site. Αυτά.........

Δημοσ.

Καταρχας καταλαβαινω τα προβληματα με το free super saving. το αμαζον λεει το ιδιο 3-10 εργασιμες μερες. Αυτο ειναι 1 - 2 εβδομαδες ημερολογιακα

Ενταξει προφανως και το αμαζον εχει τα προβληματα του (πχ αυτο με το ups - απλο ταχυδρομειο) αλλά αυτά πραγματικά είναι πταίσματα μπροστα σε άλλα που βλεπουμε

Δημοσ.

Σημερα παντως, μια χαρα μου ηρθε μια καφετερια με δωρεαν μεταφορικα.

:confused: :confused: :confused:

Είχε και πελάτες μέσα ή στην έστειλαν άδεια οι τσίπηδες; :devil:

Δημοσ.

Είχε και πελάτες μέσα ή στην έστειλαν άδεια οι τσίπηδες; :devil:

Δεν του στείλανε τασάκια γιατί ακούσανε οτι υπάρχει σχετικός νόμος.

Δημοσ.

:confused: :confused: :confused:Είχε και πελάτες μέσα ή στην έστειλαν άδεια οι τσίπηδες; :devil:

Δεν του στείλανε τασάκια γιατί ακούσανε οτι υπάρχει σχετικός νόμος.

Χαχαχα τωρα το 'δα. :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...