Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλως ηρθες φιλε... Αυτη η μια βδομαδα που αρχιζουν και δινουν τις τελευταιες μερες απο την αποστολη μεχρι την αφιξη ειναι λιγο αστεια. Τουλαχιστον με τα μεχρι στιγμης δεδομενα. Εκτος αν βελτιωσαν κατι, αλλα δεν βλεπω κανεναν να αναφερει βελτιωμενους χρονους, το αντιθετο μαλιστα. Μια μονο φορα ηρθε αντικειμενο σε μια ακριβως εβδομαδα απο τις 30 περιπου παραγγελιες(αποστολες) μου με FSS. Συνηθως κανουν 2 βδομαδες. Σπανια και λιγο παραπανω. Μεχρι τις 25 πιστευω θα εχεις "καθαρισει"... Κουραγιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλώς σας βρήκα αδερφέ.... Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απαντησή σου. Τουλάχιστον ακόμα έχω να λέω ότι δεν χάθηκε το πακετάκι Ωντος μόνο κουράγιο μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω αν εχεις διαβασει για εμενα, τα δικα μου εγιναν Dispath 29 Δεκεμβριου και Delivery estimate: 7 Jan 2011 , ακομα το περιμενω, και με email που της το ανεφερα μου λενε μεχρι το Σαββατο να περιμενω. Μπορει να εισαι τυχερος και να σου ερθουν αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 και εγώ είμαι στην ίδια φάση, παραγγελία 22-dispatched 28-delivery estimate 4 και ακόμα περιμένω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 30/12 έκανες παραγγελία? πότε έγινε η αποστολή και πότε ήταν το delivey estimate για το καθένα? 30/12 και για τα δυο.και είχαν ημερομηνία παραλαβής 8/01.το ένα το παρέλαβα στις 10/01.το αλλο ο θεός και η ψυχή του για αυτό έστειλα mail και κλασικά απαντήσανε ότι λυπούνται για την καθυστέρηση.το καλό είναι ότι θα μου στείλουν άλλο αν δεν έρθει μέχρι τις 18/01. ρώτησα πάντως έναν φίλο που δουλεύει στα ΕΛ.ΤΑ μήπως το έχει λουφάρει κανείς και μου είπε ότι αυτό είναι δύσκολο γιατί ελέγχονται.αα και ότι χλωμό να παραλάβεις πράγματα Σαββατιάτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Να μοιραστω και γω την εμπειρια μου με το αμαζον (ή αλλιως, γιατι θα ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΩ απο εκει και οχι απο ελληνικα eshops!) Παραγγελια σκληρου δισκου 20/12 - estimated 30/12 - ο δισκος δεν ηρθε ποτε, στελνω email στις 12/1 και τους λεω οτι δεν ηρθε ακομη, μου λενε σορυ, παρααργησε/μαλλον χαθηκε σου στελνουμε νεο δισκο χωρις χρεωση!!!! Παραγγελια 24/12 διαφορα πραγματα, μου τα σπανε σε 2 αποστολες με estimated 6/1 - ερχεται μονο το ενα απο τα 2 πακετα, στελνω email στις 10/1 τους λεω τα καθεκαστα, μου λενε σορυ, σου πιστωνουμε στην καρτα το ποσο που αναλογει και αν θελεις να τα ξαναπαραγγειλεις, θα στα στειλουμε με normal delivery (συστημενο μαλλον εννοουν και οχι royal mail free delivery) με τα εξοδα δικα τους!!!!! μετα απο αυτα, δεν ειναι να τους λατρεψεις? ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gruser Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 και μιας και λετε οτι σας αργουνε δειτε εδω την απαντηση του royal mail We have read the postings about Royal Mail. We would like to apologise to any customer who feels we have not delivered the level of service they have come to expect from us. We would like to reassure customers that we did everything possible to deliver letters and packets as quickly as possible during the recent four weeks of sustained bad weather. This period saw the UK endure the most hostile start to the winter weather in living memory. Despite airport closures, impassable roads and the suspension of many rail and road services throughout December, Royal Mail delivered the vast majority of Christmas mail. Postmen and women were working up to and including Christmas Eve afternoon. They made every effort to deliver on time. Royal Mail: · Invested £20 million in a range of measures to tackle the impact of the severe weather on the distribution and delivery of some items to those parts of the country most impacted by the heavy snowfalls · Recruited 3,000 more people to support the Christmas operation · Hired 500 additional professional HGV drivers and an extra 250 large lorries to complement our existing fleet · This was on top of Royal Mail's normal Christmas operation, which involved recruiting 20,000 people to help sort the mail, through to using extra planes, trains and trucks to distribute letters and packets around the UK In total, and as a measure of our commitment to our customers, around 20,000 extra delivery rounds on Sundays and in the evenings were completed by postmen and women in the run up to Christmas. We would like to apologise again to any customer who feels they have not had the service they expect from Royal Mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παιδια νομιζω οτι εχουμε πεσει θυμα πλεκτανης! Το αμαζον δεν ειναι μαγαζι, "είναι διαμεσολαβητής για την προβολή των προιόντων μικρομάγαζων, με τα οποία και έχεις να κάνεις. Τα προβάλλει και παίρνει τη μίζα του." Σαν το ebay δηλαδη! Επισης δεν εχει εγγυηση στα προιοντα του, δεν στελνει αντικατασταση οταν παραλαβεις κατι ελλατωματικο και δεν εχει δωρεαν μεταφορικα για να επιστρεψεις το ελλατωματικο. Για ολα φταιει το οτι δεν εχουμε καταναλωτικη παιδεια (αχ και μου το λεγανε εδω και 20 χρονια να ψωνιζω απ'τον Κωτσοβολο και δεν τους ακουγα, γμτ) Εδω μπορειτε να πληροφορηθειτε και εσεις! : http://www.insomnia....ost__p__3808493 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παιδια νομιζω οτι εχουμε πεσει θυμα πλεκτανης! Το αμαζον δεν ειναι μαγαζι, "είναι διαμεσολαβητής για την προβολή των προιόντων μικρομάγαζων, με τα οποία και έχεις να κάνεις. Τα προβάλλει και παίρνει τη μίζα του." Σαν το ebay δηλαδη! Επισης δεν εχει εγγυηση στα προιοντα του, δεν στελνει αντικατασταση οταν παραλαβεις κατι ελλατωματικο και δεν εχει δωρεαν μεταφορικα για να επιστρεψεις το ελλατωματικο. Για ολα φταιει το οτι δεν εχουμε καταναλωτικη παιδεια (αχ και μου το λεγανε εδω και 20 χρονια να ψωνιζω απ'τον Κωτσοβολο και δεν τους ακουγα, γμτ) Εδω μπορειτε να πληροφορηθειτε και εσεις! : http://www.insomnia....ost__p__3808493 Ο,τι να'ναι.. Εσυ φτιαχνεις τις διαφημισεις του Κοτσοβολος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ο,τι να'ναι.. Εσυ φτιαχνεις τις διαφημισεις του Κοτσοβολος? Οχι ρε φιλε, αναποδα τα καταλαβες. Εγω μεταξυ αλλων κατηγορουμαι οτι προμοταρω το αμαζον. Διαβαστε το παραπανω λινκ παρακαλω πριν εκφερετε σχολια χωρις σκεψη, ενα κλικ θελει μονο και 30 δευτερολεπτα διαβασματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 @matrixxx Είσαι ένα τσιράκι του amazon ρε φίλε και μόνο σαν ανθελληνα θα μπορουσα να σε χαρακτηρίσω. Εμείς οι Ελληνες γουσταρουμε να ακουμπάμε τα λεφτά μας στο πλαισιο και στο καθε ελληνικό "πλαισιο" για να μπαίνουν τα λεφτά στις τσέπες Ελλήνων και συγκεκριμένα των Ελλήνων που πάντα μας ζητούσαν ένα 20-30-40 τις εκατό πάνω από τις τιμές των εξωτερικού αλλά όταν υπήρχε προβλημα με το πρoιον ηταν εκεί για μας με αμεση αντικατασταση προιοντος η ακομη και επιστροφή χρημάτων. Σου λείπει η καταναλωτική παιδεία φίλε μου και ελπίζω να (εκ)παιδευτείς σιγά σιγά όσο παιρνούν τα χρόνια. Εννοείται ότι ολο το ποστ μου είναι ειρωνικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Για αυτό λέω..ότι από amazon συμφέρει να παίρνεις μικροπράγματα που δύσκολα μπορεί να χρειαστείς και εγγύηση.. η εγγύηση είναι ένα χρόνο (εκτός αν πάρεις επέκταση εγγύησης) και όχι 2 ή 3 όπως στα ελληνικά μαγαζιά. Πχ. Αν πάρεις Τηλεόραση και σου χαλάσει (χτύπα ξύλο ) θα σου πάει ο κούκος αηδόνι για να τη γυρίσεις στην Αγγλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση, για να μην ανοιγω αλλο νημα:Παω να παρω ενα βιβλιο απο το αμαζον και μου λεει πως δεν στελνει στην διευθυνση μου (ελλαδα). Ειναι δυνατον??Ἕχει να κανει με την χωρα ή με την τιμη (το βιβλιο εχει 120 λιρες)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση, για να μην ανοιγω αλλο νημα:Παω να παρω ενα βιβλιο απο το αμαζον και μου λεει πως δεν στελνει στην διευθυνση μου (ελλαδα). Ειναι δυνατον??Ἕχει να κανει με την χωρα ή με την τιμη (το βιβλιο εχει 120 λιρες)?? Ο συγκεκριμένος πωλητής (πρόσεχε δεν εγραψα amazon) δεν στέλνει Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dapos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Οι τιμες εντωμεταξυ ειναι εντελως αλλου. Ουτε καν πλησιαζουν. Πηρα τις προαλλες μερικα bluray: Band Of Brothers: Complete HBO Series (Commemorative 6-Disc Gift Set In Tin Box) £16.93 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003YCOIFY/ref=oss_product Children of Men £9.99 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0022NHOQQ/ref=oss_product Serenity [blu-ray] (Get Two Selected Blu-ray Titles for £15*)£8.51 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001I1LMHK/ref=oss_product Caddyshack [blu-ray] [1980] (Get Two Selected Blu-ray Titles for £15*) £9.99 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036BT8EE/ref=oss_product Payment Grand Total: EUR 52,60 Και ερχομαι και ριχνω μια ματια στο public: Band of Brothers http://www.public.gr/prod/films/blu-ray/tv-series/band-of-brothers/prod492752/ €132,99 SERENITY (BLU RAY) 19,99 € Για γελια..... Επισης λεει οτι δεν εχει ελληνικους υποτιτλους κι ολας το band of brothers ενω στο amazon λεει οτι εχει.... Χτες τα παραγγειλα, χτες εγιναν dispatched παρεπιπτοντως πολυ καλο site για να ξερεις ποια bluray εχουν ελληνικους υποτιτλους και απευθειας λινκ για αμαζον ειναι το εξης: http://www.blu-world.co.uk/en/List.aspx?genre=232 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις