traganeus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τελικά παιδιά κινητό απο το amazon δεν θα έχει πρόβλημα στο να λειτουργήσει σε ελληνικό δίκτυο? Είναι αρκετά τα χρήματα και σκιάζομαι! Θέλω να είμαι 100% σίγουρος!
PETROS13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 και εγώ έχω παραγγείλει 2 παιχνίδια στις 30/12 το ένα ήρθε 10/1 και το άλλο άφαντο..τι στο καλό με άλλο μέσο έρχεται?να στείλω mail ή να περιμένω... 30/12 έκανες παραγγελία? πότε έγινε η αποστολή και πότε ήταν το delivey estimate για το καθένα?
Mountzouris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Παιδες εκανα μια παραγγελια απο amazon πριν καμια βδομαδα. Εβαλα εν τω μεταξυ αρκετα χρηματα στην prepaid γιατι επρεπε να πληρωσω και τη συνδρομη μου στην ieee οποτε ειπα να το κανω μια και καλη. Προχτες λοιπον που πηγα να πληρωσω τη συνδρομη, και επειδη παρουσιαστηκε ενα προβλημα και επρεπε να επικοινωνησω με την τραπεζα μου, ενημρωθηκα οτι εχω κανει 4 αγορες, ενω εγω εχω κανει 3. Η διαφορα μας ειναι σε μια αγορα (ποσο που δεσμευτηκε τελως παντων) και η οποια δεν δικαιολογειται απο κατι. Στο προφιλ μου δειχνει 3 αγορες. Η τεταρτη ειναι αξιας 20 περιπου ευρω. Εστειλα mail αλλα με γειωσανε. Προσπαθω να τους παρω τηλεφωνο (εχω forthet double play οποτε δεν θα χρεωθω) αλλα βουιζει. α) Εχει κανενας καμια ιδεα? β) παιρνω στο +4402070847911 που βραφουνε στο site. Μηπως στη θεση του + πρεπει να βαλω κατι? Γιατι εγω δεν παταω τιποτα.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 ... β) παιρνω στο +4402070847911 που βραφουνε στο site. Μηπως στη θεση του + πρεπει να βαλω κατι? Γιατι εγω δεν παταω τιποτα. στη θεση του + πατας 00
Mountzouris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Η τηλεφωνικη συνομιλια επετεύχθη. Μονο που δεν ξερουνε ουτε αυτοι ποια ειναι η τριτη χρεωση. Με βλεπω να τρεχω... Χιλια ευχαριστω για τη συνδρομη σου isay
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Η τηλεφωνικη συνομιλια επετεύχθη. Μονο που δεν ξερουνε ουτε αυτοι ποια ειναι η τριτη χρεωση. Με βλεπω να τρεχω... Ολες οι χρεωσεις σε μια καρτα εχουν "ονομα". Αν ειναι χρεωση απο το αμαζον θα δεις "AMAZON EU AMAZON.CO.UΚ", αν ειναι απο αλλου (που ετσι θα ειναι) θα δεις κατι αλλο.
PETROS13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 συνήθως το amazon χρεώνει λίγο πριν στείλει κάτι. Μπορεί οι 3 αγορές να μην ήταν 3 αποστολές αλλά 4! Σιγουρέψουν επίσης αν τα χρήματα που λείπουν είναι απλά δεσμευμένα ή αν τα έχουν πάρει πράγματι!
timoboll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 συνήθως το amazon χρεώνει λίγο πριν στείλει κάτι. Μπορεί οι 3 αγορές να μην ήταν 3 αποστολές αλλά 4! Σιγουρέψουν επίσης αν τα χρήματα που λείπουν είναι απλά δεσμευμένα ή αν τα έχουν πάρει πράγματι! αυτο πρεπει να ειναι αλλα επισης μπορεις να τα αποδεσμευσεις απο την τραπεζα με ενα τηλ
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αυτο μπορει να ειναι, αλλα αν ειναι αυτο 1ον το συνολο που εχει χρεωθει ο φιλος θα ηταν οπως το υπολογιζε, οχι παραπανω. Επισης δεσμευει το αμαζον τα χρηματα της παραγγελιας οταν σπαει σε δυο κομματια, και με το που ξεκιναει η διαδικασια να φυγει το καθενα τα χρεωνει κανονικα. Οποτε πως θα τα αποδεσμευσει timoboll; Θα παρουσιαστει προβλημα μετα και λογικα δεν θα φυγει το 2ο αντικειμενο της "σπασμενης" παραγγελιας. Εγω καταλαβα οτι υπαρχει χρηματικη διαφορα που δεν τον αφησε να πληρωσει το ieee, η οποια αποκλειται να ειναι απο το αμαζον. Αν δεν υπαρχει χρηματικη διαφορα στο συνολο τοτε φιλε Moyntzoyris μην αγχωνεσαι που βλεπεις 4 αντι για 3, ετσι γινεται...
PETROS13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αυτο μπορει να ειναι, αλλα αν ειναι αυτο 1ον το συνολο που εχει χρεωθει ο φιλος θα ηταν οπως το υπολογιζε, οχι παραπανω. Επισης δεσμευει το αμαζον τα χρηματα της παραγγελιας οταν σπαει σε δυο κομματια, και με το που ξεκιναει η διαδικασια να φυγει το καθενα τα χρεωνει κανονικα. Οποτε πως θα τα αποδεσμευσει timoboll; Θα παρουσιαστει προβλημα μετα και λογικα δεν θα φυγει το 2ο αντικειμενο της "σπασμενης" παραγγελιας. Εγω καταλαβα οτι υπαρχει χρηματικη διαφορα που δεν τον αφησε να πληρωσει το ieee, η οποια αποκλειται να ειναι απο το αμαζον. Αν δεν υπαρχει χρηματικη διαφορα στο συνολο τοτε φιλε Moyntzoyris μην αγχωνεσαι που βλεπεις 4 αντι για 3, ετσι γινεται... Διαφορά θα έχει βέβαια κάτι λεπτά με τις συναλλαγματικές διαφορές που υπάρχουν,αφού τα rates αλλάζουν κάθε μέρα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Διαφορά θα έχει βέβαια κάτι λεπτά με τις συναλλαγματικές διαφορές που υπάρχουν,αφού τα rates αλλάζουν κάθε μέρα! Ναι σωστο, δεν μιλαω για διαφορα λεπτων, αλλα για διαφορα που δεν του επετρεψε να πληρωσει τον λογαριασμο του στο ieee για αρκετα ευρω δλδ...
Mountzouris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον. Η ieee δεν με αφηνε να πληρωσω γιατι ειχε κολλησει. Το θεματακι λυθηκε με ενα mail που εστειλα. Ας επιστρεψουμε τωρα στο amazon. Αγορασα συνολικα 5 προιοντα τα οποια ομαδοποηθηκανε σε 3 αποστολες. Αποστολη πρωτη 8.9 λιρες Αποστολη δευτερη 10.85 λιρες Αποστολη τριτη 30.75 λιρες Στην επικοινωνια μου με την ΑΤΕ και προσπαθωντας να εντοπισω γιατι δεν με αφηνει η ieee να πληρωσω, ανακαλυψα οτι υπαρχει και τεταρτη χρεωση κοστους 16.09 λιρων, η οποια εγινε μετα την χρεωση των 30.75 . Στο λογαριασμο μου στο amazon δεν εμφανιζεται τετοιο προοιον, ωστοσο η ΑΤΕ μου ειπε πως η 4η χρεωση ειναι απο το amazon.co.uk οπως και η προηγουμενες 3. Μιλησα με 2 ανθρωπους στο amazon και κανεις δεν εβλεπε 4η αγορα. Η πρωτος μου προτεινε μεσω mail το παρακατω: Please call our Customer Service department on the number listed below, and request to speak to a member of our Charge Enquiries team. Στον αριθμο που καλεσα ενας δευτερος υπαλληλος μου ειπε πως για καποιους λογους δεν μπορει να με συνδεσει και πως θα μου απαντησουν απο το συγκεκριμενο τμημα εντος 24ωρου μεσω mail. Οποτε αναμενω. Αυριο θα παω να ζητησω και μια αναλυτικη κινηση λογαριασμου, γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα guys, Λοιπόν έχουμε και λέμε, καταρχήν το Amazon ειναι φοβερο σε τιμές και έχει τα πάντα. Απο κει και πέρα όμως θα πρέπει να προσέξει λίγο το θέμα με τις αποστολές και το estimated time. Και αυτο γιατί πλέον παίζει αποκλειστικά με Royal mail, ενώ στην αρχή έστελνε και μέσω UPS και στις δωρεάν αποστολές Για να μην πολυλογώ. Έκανα μία παραγγελία με 9 προιόντα (περιφερειακά playstation, ps3 games, και bluray ταινίες) Την παραγγελία μου την σπάσανε σε 4 διαφορετικές αποστολές!!!! το οποίο μου την έσπασε λίγο αυτό ενώ ήταν όλα διαθέσιμα και in stock (Η παραγγελία έγινε στις 3 Ιανουαρίου) με free delivery (Καλα καταλάβατε με Royal Mail τα έστειλαν) Το πρώτο wave με 4 προιόντα εγινε Dispatched στις 5 Ιανουαρίου με Delivery estimate:12 Jan 2011. Σήμερα εσίως φτάσαμε 14 του μηνός και ούτε σήμερα ήρθε τίποτα!! Πήρα και μίλησα προσωπικά με τον ταχυδρόμο της περιοχής και δεν έχει λάβει κατι για μενα. Δεν θα πρεπε να είχα παραλάβει ή εστω να πάρω την ειδοποήση; Εσείς τι λέτε Το δευτερο wave της παραγγελίας έφυγε στις 10 Ιανουαρίου με Delivery estimate:17 Jan 2011 το τρίτο wave έφυγε στις στις 11 Ιανουαρίου με Delivery estimate:18 Jan 2011 Προβλέπω να φτύνω αίμα μέχρι να τα παραλάβω όλα.... Τουλάχιστον να έρθουν όλα και να μην χαθεί τίποτα Thanks in advance για την βοηθεία σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις