traganeus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Θέλω να πάρω ένα κινητό και στο amazon το βρίσκω 70€ φθηνότερα... Αν το παρω απο εκεί θα έχει κάποιο πρόβλημα με τα ελληνικά δίκτυα ή κάτι παρόμοιο που θα το κάνει ΜΗ λειτουργικό στην Ελλάδα? Ελληνικό μενού θα μπορεί να έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Θέλω να πάρω ένα κινητό και στο amazon το βρίσκω 70€ φθηνότερα... Αν το παρω απο εκεί θα έχει κάποιο πρόβλημα με τα ελληνικά δίκτυα ή κάτι παρόμοιο που θα το κάνει ΜΗ λειτουργικό στην Ελλάδα? Ελληνικό μενού θα μπορεί να έχει? Γράψε εδώ το link και θα σου πούμε. Για ελληνικό μενου το βλέπω χλωμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1294697308&sr=8-1 αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Βρισκουμε/κατεβαζουμε το manual του κατασκευαστη και βλεπουμε αν εχει Ελληνικα η οποιαδηποτε συσκευη μας ενδιαφερει! Εχω παρει ασυρματα τηλεφωνα panasonic απο το amazon με μια χαρα Ελληνικο μενου ακομα και οδηγιες στο βιβλιαρακι στα Ελληνικα. Ο,τι δινει ο κατασκευαστης ειναι μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 τώρα πια όλα έχουν ελληνικά (εκτός από μερικά κινέζικα).. οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ειχα παραγγειλει στις 23 Δεκεμβριου ενα παιχνιδι. Και στις 29 Δεκεμβριου εγινε Dispathed με την Royal Mail, χωρις tracking. Το Delivery Estimate λεει οτι είναι στις 7 Jan 2011. Ομως το ταχυδρομειο στην περιοχη μου δεν εχει λαβει ακομα κανενα πακετο. Τι μπορω να κανω; Ταυτοχρονα,ειχε γινει Dispathed με την Royal Mail στις 28 Δεκεμβριου και ενα αλλο προιον αλλα με Delivery Estimate 6 Ιανουργιου, οπου τελικα ηρθε στις 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ειχα παραγγειλει στις 23 Δεκεμβριου ενα παιχνιδι. Και στις 29 Δεκεμβριου εγινε Dispathed με την Royal Mail, χωρις tracking. Το Delivery Estimate λεει οτι είναι στις 7 Jan 2011. Ομως το ταχυδρομειο στην περιοχη μου δεν εχει λαβει ακομα κανενα πακετο. Τι μπορω να κανω; Ταυτοχρονα,ειχε γινει Dispathed με την Royal Mail στις 28 Δεκεμβριου και ενα αλλο προιον αλλα με Delivery Estimate 6 Ιανουργιου, οπου τελικα ηρθε στις 5. και γω κάτι που είχα πάρει με delivery estimate 7 Jan 2011 το πήρα χτες. οπότε μέχρι την παρασκευή το πολύ (για να μην μπω αύριο) θα σου έχει έρθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 και γω κάτι που είχα πάρει με delivery estimate 7 Jan 2011 το πήρα χτες. οπότε μέχρι την παρασκευή το πολύ (για να μην μπω αύριο) θα σου έχει έρθει! Εστειλα e-mail , και μου ειπαν οτι μεχρι της 15/1 θα εχει ερθει κλπ κλπ. ΑΝ δεν εχει ερθει μεχρι τοτε, να επικοινωνησω ξανα λογικα για να μου στειλουν καινουριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εστειλα e-mail , και μου ειπαν οτι μεχρι της 15/1 θα εχει ερθει κλπ κλπ. ΑΝ δεν εχει ερθει μεχρι τοτε, να επικοινωνησω ξανα λογικα για να μου στειλουν καινουριο. Ναι , λογικά μεχρι 15 θα σου έχει έρθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εντελει δε προκειται να ξαναψωνισω απο αμαζον... Οχι οτι φταιει αυτο,θα μου πεις και "τζαμπα θες και τώρα το θες?" η παραγγελία μου έλεγε πως θα φτασει στις 31/12 και ειμαστε ηδη στις 12/1. Τι ναι αυτα τα ρογιαλ μειλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ηταν μικρο το αντικειμενο; Αν ναι, στο εφερε ο ταχυδρομος, το αφησε χυμα και στο πηρε ο "γειτονας"... Διαφορετικα το εχασαν στο ταχυδρομειο ή καπου ενδιαμεσα, σπανιο φαινομενο. Ρωτα τον ταχυδρομο σου, μηπως το εχει "ξεχασει" καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Φαντάζομαι μικρό θαναι. Ενα docking station για ενα δισκο και μια θηκη κινητου. Πηρα στο ταχυδρομείο χθες και μου ειπαν πως ΟΤΑΝ ερθει το δέμα, θα έρθει ειδοποιηση στο σπιτι να το παραλάβω. Να το εφεραν σπιτι μου,ουτε για αστειο, τον παιζουν στο τοπικό ταχυδρομείο μας.(επαρχια γαρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Φαντάζομαι μικρό θαναι. Ενα docking station για ενα δισκο και μια θηκη κινητου. Πηρα στο ταχυδρομείο χθες και μου ειπαν πως ΟΤΑΝ ερθει το δέμα, θα έρθει ειδοποιηση στο σπιτι να το παραλάβω. Να το εφεραν σπιτι μου,ουτε για αστειο, τον παιζουν στο τοπικό ταχυδρομείο μας.(επαρχια γαρ) μπορεί να έχει χαθεί η ειδοποίηση ! το ταχυδρομείο έχει κατάσταση κάθε μέρα με ότι δέματα έρχονται και για ποιον είναι. οπότε άλλο ένα τηλέφωνο, αναφέρεις ότι θα ίναι σε ένα κουτί που θα λέει από amazon. πολύς καιρός για να μην έχει έρθει. μόνο 1 φορά μου χει τύχει που είχα παραγγείλει από το Γερμανικό amazon ( είχε έρθει 20 μέρες μετά) , όλες τις άλλες φορές με στην μέρα του ή αντε το πολύ +5 μέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εκανα παραγγελία 22/12, έγινε dispatched 28, προσδιορίστηκε για τις 4/1 το ένα κ 7/1 το άλλο αντικείμενο και περιμένω! Πριν μερικές μέρες έστειλα mail και απαντήσαν να περιμένω ως τις 25/1, αν και ενδέχεται να έρθει πιο νωρίς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 και εγώ έχω παραγγείλει 2 παιχνίδια στις 30/12 το ένα ήρθε 10/1 και το άλλο άφαντο..τι στο καλό με άλλο μέσο έρχεται?να στείλω mail ή να περιμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις