Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 δωρεαν μεταφορικά? Ουτε για αστειο! Φαντασου δισκος που εχει 85€ τελικη στο uk.co, στο Αμερικανικο ενω εχει (τιμη που βλεπεις εκει επειδη ειναι με 0 φορο) 99$=σχεδον 70€, με μεταφορικα φορους κλπ φτανει ανετα τα 120-130€ τελικη τιμη! (ολα αυτα χωρις το πιθανο τελωνειο!) Μια δυο τετοιες δοκιμες εκανα να κανω checkout στο Αμερικανικο και δεν ασχοληθηκα αλλο... Εδω και μερικες βδομαδες μαλιστα στα πιο πολλα αναφερει οτι δεν τα στελνει Ελλαδα ετσι και αλλιως (τα ιδια που "εστελνε" λιγο πριν) (Amazon.com)
sougiasdj Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Σχεδόν οσα προσπάθησα να επιλέξω στο τέλος μου έβγαζαν <<This item cannot be shipped to the address you selected.You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.>> Επικοινώνησα με τον προμηθευτή και μ ειπε οτι στέλνει αλλα μαλλον απο το amazon δε θα μπορέσω να το πάρω. Ελεγα οτι θα ειναι και δωρεαν τα μεταφορικά αφου ειναι πάνω αποτ ο ποσό που απαιτείτε. Amazon fail me
PETROS13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Σχεδόν οσα προσπάθησα να επιλέξω στο τέλος μου έβγαζαν <<This item cannot be shipped to the address you selected.You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.>> Επικοινώνησα με τον προμηθευτή και μ ειπε οτι στέλνει αλλα μαλλον απο το amazon δε θα μπορέσω να το πάρω. Ελεγα οτι θα ειναι και δωρεαν τα μεταφορικά αφου ειναι πάνω αποτ ο ποσό που απαιτείτε. Amazon fail me όσες φορές έχω ψωνίσει, πάντα διαλέγω πωλητή amazon.co.uk ή amazon preferred seller και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Amazon preferred Ποιοι ειναι? Και εγω παντως Αμαζον προτιμω παντα.
farfan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τελικά τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν και σε προιόντα κάτω των £25;Ρωτάω για αυτή την μηχανή στην οποία λέει πως ισχύει FREE Super Saver Delivery. Και μια ερώτηση σχετικά με την πληρωμή επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εξωτερικό. Τα στοιχεία που δίνω θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά της κάρτας με την οποία θα πληρώσω;Ρωτάω γιατί έχω δηλώσει τα δικά μου στοιχεία όμως η χρεωστική που θα χρησιμοποιήσω είναι του πατέρα μου άρα γράφει το δικό του όνομα στην κάρτα.
PETROS13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τελικά τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν και σε προιόντα κάτω των £25;Ρωτάω για αυτή την μηχανή στην οποία λέει πως ισχύει FREE Super Saver Delivery. Και μια ερώτηση σχετικά με την πληρωμή επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εξωτερικό. Τα στοιχεία που δίνω θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά της κάρτας με την οποία θα πληρώσω;Ρωτάω γιατί έχω δηλώσει τα δικά μου στοιχεία όμως η χρεωστική που θα χρησιμοποιήσω είναι του πατέρα μου άρα γράφει το δικό του όνομα στην κάρτα. στο άθροισμα πρέπει να είναι πάνω από 25 £ , οπότε ναι στην ερώτησή σου! Για την κάρτα δεν ξέρω να πω με σιγουριά.. Amazon preferred Ποιοι ειναι? Και εγω παντως Αμαζον προτιμω παντα. In stock. Items for dispatch to UK will be sold by Amazon's Preferred Merchant. αλλά έρχεται και ελλάδα χωρίς όμως να λέει sold-dispatch by amazon όπως πχ εδώ.. ή σε φώτο Γενικά αν κάνετε αναζήτηση με free super saver delivery τότε δεν θα έχετε πρόβλημα!
farfan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 στο άθροισμα πρέπει να είναι πάνω από 25 £ , οπότε ναι στην ερώτησή σου! Για την κάρτα δεν ξέρω να πω με σιγουριά.. Ναι έχεις δίκιο για το άθροισμα του ποσού. Όταν πάω να συμπληρώσω τον αριθμό της κάρτας να αφήνω κενά ανάμεσα σε κάθε τετράδα όπως είναι γραμμένο ή όχι;Και τέλος στον αριθμό τηλεφώνου να βάλλω μπροστά +30 που είναι για εξωτερικό ή δεν χρειάζεται;
flo1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ναι έχεις δίκιο για το άθροισμα του ποσού. Όταν πάω να συμπληρώσω τον αριθμό της κάρτας να αφήνω κενά ανάμεσα σε κάθε τετράδα όπως είναι γραμμένο ή όχι;Και τέλος στον αριθμό τηλεφώνου να βάλλω μπροστά +30 που είναι για εξωτερικό ή δεν χρειάζεται; νομιζω πως δεν αφηνεις κενα, στο τηλεφωνο βαλε καλυτερα και +30 Τελικά τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν και σε προιόντα κάτω των £25;Ρωτάω για αυτή την μηχανή στην οποία λέει πως ισχύει FREE Super Saver Delivery. Και μια ερώτηση σχετικά με την πληρωμή επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εξωτερικό. Τα στοιχεία που δίνω θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά της κάρτας με την οποία θα πληρώσω;Ρωτάω γιατί έχω δηλώσει τα δικά μου στοιχεία όμως η χρεωστική που θα χρησιμοποιήσω είναι του πατέρα μου άρα γράφει το δικό του όνομα στην κάρτα. οχι δεν χρειαζεται να ειναι το ιδιο ονομα με της καρτας.
isay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Όταν πάω να συμπληρώσω τον αριθμό της κάρτας να αφήνω κενά ανάμεσα σε κάθε τετράδα όπως είναι γραμμένο ή όχι;Και τέλος στον αριθμό τηλεφώνου να βάλλω μπροστά +30 που είναι για εξωτερικό ή δεν χρειάζεται; Βάζεις τον αριθμό χωρίς κενα. Στα τηλέφωνα γράφεις +30 ή 0030
farfan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 νομιζω πως δεν αφηνεις κενα, στο τηλεφωνο βαλε καλυτερα και +30 οχι δεν χρειαζεται να ειναι το ιδιο ονομα με της καρτας. Βάζεις τον αριθμό χωρίς κενα. Στα τηλέφωνα γράφεις +30 ή 0030 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
skiabox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αν προσθέσω σε αντικείμενο που δεν έχει δωρεάν μεταφορικά ένα ακόμα που κάνει 25 λίρες και πάνω και που έχει δωρεάν μεταφορικά τότε η όλη παραγγελία επιβαρύνεται με μεταφορικά ή όχι?
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αν προσθέσω σε αντικείμενο που δεν έχει δωρεάν μεταφορικά ένα ακόμα που κάνει 25 λίρες και πάνω και που έχει δωρεάν μεταφορικά τότε η όλη παραγγελία επιβαρύνεται με μεταφορικά ή όχι? Εξαρτάται απο πολλά (πωλητής, είδος, κλπ). Βάλε το στο καλάθι σου και προχώρα στο checkout. Εκει θα δεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΕΣ πληροφορίες για τα μεταφορικά.
censOred Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλη χρονιά insomnia.. Κάποιες ερωτήσεις: αυτό,αυτό και αυτό ενώ αναφέρουν ότι είναι eligible for Free Super Save Delivery και είναι Sold by and Fulfilled by Amazon δεδομένου αυτού Only items dispatched by Amazon.co.uk are eligible for free Super Saver Delivery. This includes Marketplace items that are "Fulfilled by Amazon" (usually items from Amazon Merchants or Warehouse Deals). δεν θα επρεπε να ισχυει η δωρεάν αποστολή?τι καταλαβαίνω λάθος?
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλη χρονιά insomnia.. Κάποιες ερωτήσεις: αυτό,αυτό και αυτό ενώ αναφέρουν ότι είναι eligible for Free Super Save Delivery και είναι Sold by and Fulfilled by Amazon δεδομένου αυτού δεν θα επρεπε να ισχυει η δωρεάν αποστολή?τι καταλαβαίνω λάθος? Λίγο πιο δεξιά που γράφει «this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery» έχει ένα link που γράφει «See details and conditions» γράφει ξεκάθαρα που ειναι εντελώς δωρεάν και που υπο κάποιο ελάχιστο κόστος συνολικής παραγγελίας.
PETROS13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αν προσθέσω σε αντικείμενο που δεν έχει δωρεάν μεταφορικά ένα ακόμα που κάνει 25 λίρες και πάνω και που έχει δωρεάν μεταφορικά τότε η όλη παραγγελία επιβαρύνεται με μεταφορικά ή όχι? Για να έχει μεταφορικά , θα είναι από πωλητή εκτός του amazon. οπότε για τα πρώτα που έχεις πάρει θα είσαι δωρεάν και τα υπόλοιπα μέσω του πωλητή (άν τα στέλνει Ελλάδα), ότι χρεώνει ο ίδιος !
Προτεινόμενες αναρτήσεις