Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 πληρωνεις πολλα παραπανω ομως Μονο ενας εχει μιλησει για 3-4 μερες παραδοση και μονο μια φορα. Ισως μπερδεψε την ups με τους αλλους τροπους κλπ. Ολοι λεμε (και το εχουμε πει πολλες φορες) οτι θες απο 8 μεχρι 20 μερες maximum, και μονο ΑΝ σου κατσει ups κανει μονο 1-2 εργασιμες. Ολα αυτα με free super saver αφου και ο τιτλος του θεματος ειναι "δωρεαν-μεταφορικά-με-παραγγελία-άνω-των-25". Οποιος γραφει για χρονους παραλαβης με αλλους τροπους αποστολης καλο ειναι να αναφερει τον τροπο (αυτο ρωτησε ο PETROS13 φιλε timoboll) γιατι αλλιως ειναι και εκτος θεματος και λαθος/ψευτικη η αναφορα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 για αυτό ρωτάω... ενώ με free super saver για μένατουλάχιστον βλέπω ότι αργούν παραπάνω για dispatch και αποστολή μετά.. μάλλον έτσι τους μειώνεται το κόστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Σε παραγγελια που εγινε dispatched στις 24/12 ακομα δεν εχει ερθει Εκανε καποιος ιδια περιοδο και του ηρθε?? Απ την αλλη πιστευω απο 24/12 μεχρι και 3/1 οι ελληνες ταχυδρομοι δεν πρεπει να βγηκαν καμια βολτα λογω των ημερων, απο αυριο βρε αδερφε :angry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Σε παραγγελια που εγινε dispatched στις 24/12 ακομα δεν εχει ερθει Εκανε καποιος ιδια περιοδο και του ηρθε?? Απ την αλλη πιστευω απο 24/12 μεχρι και 3/1 οι ελληνες ταχυδρομοι δεν πρεπει να βγηκαν καμια βολτα λογω των ημερων, απο αυριο βρε αδερφε :angry: 1oν αν δεις σου λεει estimated delivery στο αμαζον, το οποιο πρεπει να ειναι καπου στις 5-1-2011. 2ον σε αυτη τη σελιδα 2ο μηνυμα απο την κορυφη της, γραφω ποτε παρελαβα σε αποστολη που εφυγε 18-12. Αρα, περιμενε λιγες μερες ακομα, να ναι καλα και τα ΕΛΤΑ, κανουν ο,τι μπορουν για να αργησουν τα πακετα να βρουν την πορτα μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Σε παραγγελια που εγινε dispatched στις 24/12 ακομα δεν εχει ερθει Εκανε καποιος ιδια περιοδο και του ηρθε?? Απ την αλλη πιστευω απο 24/12 μεχρι και 3/1 οι ελληνες ταχυδρομοι δεν πρεπει να βγηκαν καμια βολτα λογω των ημερων, απο αυριο βρε αδερφε :angry: μια χαρα εισαι εσυ... Σε μενα dispatched 21/12 με estimate delivery 31/12 και σημερα εχουμε 6/1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μονο ενας εχει μιλησει για 3-4 μερες παραδοση και μονο μια φορα. Ισως μπερδεψε την ups με τους αλλους τροπους κλπ. Ολοι λεμε (και το εχουμε πει πολλες φορες) οτι θες απο 8 μεχρι 20 μερες maximum, και μονο ΑΝ σου κατσει ups κανει μονο 1-2 εργασιμες. Ολα αυτα με free super saver αφου και ο τιτλος του θεματος ειναι "δωρεαν-μεταφορικά-με-παραγγελία-άνω-των-25". Οποιος γραφει για χρονους παραλαβης με αλλους τροπους αποστολης καλο ειναι να αναφερει τον τροπο (αυτο ρωτησε ο PETROS13 φιλε timoboll) γιατι αλλιως ειναι και εκτος θεματος και λαθος/ψευτικη η αναφορα του. Matrix δεν σε επιασα ρε φιλε εγω απλα ειπα οτι με Priority / Express πληρωνεις πολλα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Matrix δεν σε επιασα ρε φιλε εγω απλα ειπα οτι με Priority / Express πληρωνεις πολλα παραπανω Ναι ρε φιλε, σου λεω απλα πως το ξερει οτι πληρωνεις παραπανω, αλλο ρωταει (τι επιλογη βαζουν οσοι -ενας το ειπε- λενε οτι παραλαμβανουν σε 3 μερες). Το επιβεβαιωσε και ο ιδιος ο Petros13 αμεσως μετα την παρεμβαση μου πως ρωταει αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ναι ρε φιλε, σου λεω απλα πως το ξερει οτι πληρωνεις παραπανω, αλλο ρωταει (τι επιλογη βαζουν οσοι -ενας το ειπε- λενε οτι παραλαμβανουν σε 3 μερες). Το επιβεβαιωσε και ο ιδιος ο Petros13 αμεσως μετα την παρεμβαση μου πως ρωταει αλλο... Ναι το καταλαβα οτι αλλο ρωτησε και αλλο καταλαβα αλλα εκανες λες και εκανα καμια τρελη παραπληροφοριση ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ναι το καταλαβα οτι αλλο ρωτησε και αλλο καταλαβα αλλα εκανες λες και εκανα καμια τρελη παραπληροφοριση ελεος Αλλο δεν καταλαβες ομως, οτι το μηνυμα δεν απευθυνοταν σε σενα, αλλα στο οτι καποιος μιλησε για παραδοση σε 3 μερες στην Αθηνα. Μετα απο μερικα ποστς ο kanesaxo αντεδρασε σε αυτο το 3μερες και ακομα πιο μετα ζητησε διευκρινησεις ο petros. Εσενα αφορουσε μονο η αναφορα μου μεσα στην παρενθεση (για κοιτα το τωρα με αυτο το ματι και πες μου). Μπερδεύτηκες επειδη εκανα πολλαπλη παραθεση μηνυματων αλλα το συστημα εχει (ακομα - περασε ενας μηνας μετα την αναβαθμιση του insomnia) bug και στις πολλαπλες παραθεσεις κραταει μονο την τελευταια, οποτε βγηκες εσυ μονο σαν παραθεση. Cool! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoboll Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αλλο δεν καταλαβες ομως, οτι το μηνυμα δεν απευθυνοταν σε σενα, αλλα στο οτι καποιος μιλησε για παραδοση σε 3 μερες στην Αθηνα. Μετα απο μερικα ποστς ο kanesaxo αντεδρασε σε αυτο το 3μερες και ακομα πιο μετα ζητησε διευκρινησεις ο petros. Εσενα αφορουσε μονο η αναφορα μου μεσα στην παρενθεση (για κοιτα το τωρα με αυτο το ματι και πες μου). Μπερδεύτηκες επειδη εκανα πολλαπλη παραθεση μηνυματων αλλα το συστημα εχει (ακομα - περασε ενας μηνας μετα την αναβαθμιση του insomnia) bug και στις πολλαπλες παραθεσεις κραταει μονο την τελευταια, οποτε βγηκες εσυ μονο σαν παραθεση. Cool! οκ φιλε εχεις δικιο νομιζα ολα τα ελεγες σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 παρεξηγησιαρηδες! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Amazon.com στελνει στην ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εγω εκανα παραγγελια ένα βιβλίο 24/12/10, αλλα πληρωσα τα ταχυδρομικά γιατί το βιβλίο ήταν φθηνό για να πάρω την προσφορά με την δωρεάν αποστολή. Παρ´ολα αυτα το βιβλίο έφτασε εχθές. Το άφησε η ταχυδρομος έξω απτην πόρτα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Amazon.com στελνει στην ελλαδα? Ναι με ανάλογους περιορισμούς (κάποιοι τρίτοι δεν στέλνουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ναι με ανάλογους περιορισμούς (κάποιοι τρίτοι δεν στέλνουν). δωρεαν μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις