Savvelis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά καλη χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!! Μια ερώτηση λιιιίγο off topic . Έκανα κάποιες αγορές μέσω amazon , ebay και bookdepository.co.uk/ το τελευταίο διάστημα . Και ενώ έπαθα τη πλάκα μου από τιμές και από ταχύτητα παράδοσης , εχθές το βράδυ κοιτώντας στο υπόλοιπο μου στο i-cardonline.gr , διαπίστωσα το εξής : Τρέχον Υπόλοιπο €-21,96 Συναλλαγές σε Εκκρεμότητα €43,80 Διαθέσιμο Ποσό €0,00 !!! Ενώ δηλαδή , σύμφωνα με όσα αγόρασα και σύμφωνα με όσα λέει και το i-cardonline.gr στις πληροφορίες του , έπρεπε να έχω 21,96 ευρώ στο λογαριασμό μου, εγώ έχω μηδέν διαθέσιμο . Οι συναλλαγές σε εκκρεμότητα είναι η τιμή του τελευταίου αντικειμένου που αγόρασα και είχε αφαιρεθεί ήδη από το λογαριασμό μου! Γιατί λοιπόν διαθέσιμο ποσό 0; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογη περίπτωση;
Haldol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχει αφαιρεθεί, είναι δεσμευμένο. Και πάλι όμως δεν είναι «διαθέσιμο». Δεν είναι κάτι περίεργο, έτσι λειτουργούν οι κάρτες. Δεν χρεώνεσαι την στιγμή της παραγγελίας.
timoboll Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά καλη χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!! Μια ερώτηση λιιιίγο off topic . Έκανα κάποιες αγορές μέσω amazon , ebay και bookdepository.co.uk/ το τελευταίο διάστημα . Και ενώ έπαθα τη πλάκα μου από τιμές και από ταχύτητα παράδοσης , εχθές το βράδυ κοιτώντας στο υπόλοιπο μου στο i-cardonline.gr , διαπίστωσα το εξής : Τρέχον Υπόλοιπο €-21,96 Συναλλαγές σε Εκκρεμότητα €43,80 Διαθέσιμο Ποσό €0,00 !!! Ενώ δηλαδή , σύμφωνα με όσα αγόρασα και σύμφωνα με όσα λέει και το i-cardonline.gr στις πληροφορίες του , έπρεπε να έχω 21,96 ευρώ στο λογαριασμό μου, εγώ έχω μηδέν διαθέσιμο . Οι συναλλαγές σε εκκρεμότητα είναι η τιμή του τελευταίου αντικειμένου που αγόρασα και είχε αφαιρεθεί ήδη από το λογαριασμό μου! Γιατί λοιπόν διαθέσιμο ποσό 0; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογη περίπτωση; εμενα ειχε γινει το ιδιο και πηρα τηλ και μου μπηκε κανονικα το ποσο που επρεπε να εχω
dkmaster Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ τους έστειλα ένα mail και την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά διαθέσιμα τα χρήματα. Κάπου στο site της i-card έχει το mail τους.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) στο Play.com η τιμή που αναγράφεται είναι τελική με ΦΠΑ?(αν ξέρετε ) γιατί αν ναι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά. σωστά? Στο play πρεπει να βαλεις να βλεπεις τιμες σε Ευρω γιατι μονο σε αυτες μπορεις να αγορασεις. Και οι τιμες σε ευρω δεν ειναι με βαση την ισοτιμια, απλα εχουν αλλες τιμες για non-UK customers, πχ το £3.99 γινεται 5.99€ (που με βαση την ισοτιμια θα ηταν 4.66€ ). Βεβαια επισης να ξερεις οτι το Play στελνει Ελλαδα μονο cd/dvd/bray (μεχρι 30 ευρω πιο ακριβα δεν στελνει) και τιποτα αλλο ηλεκτρονικο κλπ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από matrixxx
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) To amazon.co.uk δυστυχως ακομα δεν ανεβασε το ΦΠΑ του (απο 1-1-2011 ο ΦΠΑ της Αγγλιας παει απο 17.5% στο 20%). Ακομα 17.5% VAT εχουν στις τιμες τους. Επειδη καποιοι θα ρωτησουν ευλογα "γιατι δυστυχως;", να πω απο τωρα για να μην αρχισουμε το "chat", οτι : 1. Εμας δεν μας επηρεαζει αμεσα αφου ετσι και αλλιως πληρωνουμε με 23% ΦΠΑ στο αμαζον και δεν αλλαζει τις τιμες για εμας. 2. Οι τιμες που θα βλεπουμε θα ειναι πιο κοντινες με αυτες που χρεωνομαστε εμεις - που βλεπουμε μονο στο checkout που εχουν 23%ΦΠΑ. (Απλα δεν θα ξεφευγουν πολυ απο αυτο που θα βλεπουμε αρχικα.) 3. Αν "απορροφησουν" σαν καταστημα την αυξηση του ΦΠΑ αυτο θα σημαινει για εμας μια πτωση τιμων κοντα στο 2.5% Add: Την Τριτη ανεβαινει τελικα: "the VAT increases to 20% on the 4th January 2011" Add "2" φφφφφφ4-1-2011 Πηγε πραγματι στο 20% ο VAT και οι τιμες των 8 στα 10 προιοντα δεν ανεβηκαν! Απορροφηθηκε λοιπον στην ουσια (τουλαχιστον για σημερα πρωτη μερα) η αυξηση! Ελαχιστα προιοντα ανεβασαν τιμη συμφωνη με την αυξηση του φορου. Πχ οι HDD samsung ανεβασαν, οι seagate και WD δεν ανεβασαν. Αρα μειωση τιμων κατα 2.5% περιπου για εμας οπου εμειναν οι "χθεσινες" τιμες! (απο τα 25 αντικειμενα που ειχα στο καλαθι μου ανεβασε τιμη μονο ο samsung F4 2TB - ολα τα αλλα εμειναν εκει που ηταν - αρα για μας μειωθηκαν - για οσους δεν ξερουν οι τιμες στο καλαθι ειναι με το VAT της Αγγλιας, μονο στο checkout βλεπεις τις "Ελληνικες" τιμες) Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2011 από matrixxx
timoboll Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Παιδια εκανε κανενας αγορα προσφατα εγω εκανα μια τωρα και μου γρεφει Dispatch Estimate: 17 Jan 2011 - 20 Jan 2011 ελεος γιατι τοσο αργα και εχω παρει διαφορα πραγματα για να πω οκ δεν τα εχουν και θα περιμενουν να τους ερθουν αλλα ολα ??????
therock Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μπορεις να κατοχυρωσεις μια τιμη, και να πληρωσεις καποια στιγμη αργοτερα οπως στο eBay? Βλεπω κατι προσφορες σε ορισμενες τιμες και δεν ξερω για πσοο θα τις διατηρησει! Ρε γμτ, επρεπε να φυγω την επομενη για τριημερο, και δεν ειχα λεφτα στην καρτα και με το που γυρισα η προσφορα χαθηκε, και τωρα το Αμαζον ευθεος δεν το δινει καν. Μονο τριτοι πωλητες και χωρις σπουδαια εκπτωση. Πριν απο 69 λιρες το ειχε κατεβασει στις 49. Τι γκαντεμια ρε γμτ. Τωρα πως μπορω να επικοινωνησω μαζι τους να ρωτησω ποτε θα το ξαναφερουν?
kanesaxo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Χμμ... Εκανα παραγγελια στις 21 του μηνα,εχει σταλει την ιδια ή την επομένη, μου γραφει πως θα το εχω λαβει μεχρι τις 31 και φυσικά ουτε φωνή ούτε ακροαση ακομη. Απορώ για καποιους που τους ερχοταν το δεμα απο αμαζον με απλό ταχυδρομειο σε 3-4 μερες
PETROS13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Χμμ... Εκανα παραγγελια στις 21 του μηνα,εχει σταλει την ιδια ή την επομένη, μου γραφει πως θα το εχω λαβει μεχρι τις 31 και φυσικά ουτε φωνή ούτε ακροαση ακομη. Απορώ για καποιους που τους ερχοταν το δεμα απο αμαζον με απλό ταχυδρομειο σε 3-4 μερες θεωρητικά τώρα 5 του μήνα θα το λάβεις..
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Σημερα 4-1-2011 ελαβα πραγματα που εφυγαν (dispatched) απο εκει 18-12 το ενα και 19-12 το αλλο με estimated delivery 29-12-2010 και τα δυο. Οποτε μεχρι την Δευτερα - Τριτη max θα εχεις παραλαβει λογικα.
Jason13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Να σας ρωτησω.. τι παιζει με την Royal Mail?? Μου γραφει οτι το ενα προϊον estimated delivery 6/1/11 και το αλλο 7/1/11. Δεν εχουν tracking number δυστυχως. Αυτη η εταιρια συνηθως φερνει νωριτερα ??? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από Jason13
PETROS13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Να σας ρωτησω.. τι παιζει με την Royal Mail?? Μου γραφει οτι το ενα προϊον estimated delivery 6/1/11 και το αλλο 7/1/11. Δεν εχουν tracking number δυστυχως. Αυτη η εταιρια συνηθως φερνει νωριτερα ??? συνήθως με 1-3 μέρες καθυστέρηση.. (ίσως και λόγω ταχυδρομείου βέβαια) να ρωτήσω.. όσοι τους έρχονται την επόμενη μέρα ή σε 3 μέρες επιλέγετε για αποστολή free super saver standard ή Priority / Express γιατί με το τελευταίο φυσικό να έρθει με courier και γρήγορα!
timoboll Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 συνήθως με 1-3 μέρες καθυστέρηση.. (ίσως και λόγω ταχυδρομείου βέβαια) να ρωτήσω.. όσοι τους έρχονται την επόμενη μέρα ή σε 3 μέρες επιλέγετε για αποστολή free super saver standard ή Priority / Express γιατί με το τελευταίο φυσικό να έρθει με courier και γρήγορα! πληρωνεις πολλα παραπανω ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις