Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αυτά που ήταν να έρθουν 20/12 και 23/12 δεν έχουν έρθει ακόμη. Σε μία συνομιλία με το customare care του amazon μου είπαν αν δεν έρθουν μέχρι και 31/12 να τους ενημερώσω να τα στείλουν ξανά χωρίς χρέωση.

Τουλάχιστον από εξυπηρέτηση είναι άψογοι.

Δημοσ.

Τι πετυχημένο ήταν πάλι αυτό; Το τελευταίο βιβλίο απεστάλη εχθές... και τώρα μου χτύπησε το κουδούνι η UPS.

Μέσα σε μία μέρα. Και με courier! :blink:

Δημοσ.

Μπορεις να κατοχυρωσεις μια τιμη, και να πληρωσεις καποια στιγμη αργοτερα οπως στο eBay? Βλεπω κατι προσφορες σε ορισμενες τιμες και δεν ξερω για πσοο θα τις διατηρησει!

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να κατοχυρωσεις μια τιμη, και να πληρωσεις καποια στιγμη αργοτερα οπως στο eBay? Βλεπω κατι προσφορες σε ορισμενες τιμες και δεν ξερω για πσοο θα τις διατηρησει!

Οχι βεβαια.

Τι πετυχημένο ήταν πάλι αυτό; Το τελευταίο βιβλίο απεστάλη εχθές... και τώρα μου χτύπησε το κουδούνι η UPS.

Μέσα σε μία μέρα. Και με courier! :blink:

Ειδες χαλια!!! Ασε, ειναι απαραδεκτοι οι τυποι... tongue.gif

Το κακο ειναι οτι μπορει να στο δωσουν το ups με παραγγελια 25 λιρων (πχ ενα ρολογακι 100 γραμμαριων) και σε αλλη των £150 (ακομα και μπαουλο) να στειλουν με το αργο deutcshe post sad.gif. Μου εχουν τυχει ολα αυτα, τα εχω δει ολα πλεον...

Δημοσ.

Οχι βεβαια.

Ειδες χαλια!!! Ασε, ειναι απαραδεκτοι οι τυποι... tongue.gif

Το κακο ειναι οτι μπορει να στο δωσουν το ups με παραγγελια 25 λιρων (πχ ενα ρολογακι 100 γραμμαριων) και σε αλλη των £150 (ακομα και μπαουλο) να στειλουν με το αργο deutcshe post sad.gif. Μου εχουν τυχει ολα αυτα, τα εχω δει ολα πλεον...

και εμενα το ιδιο matrix aaxaxa0ax0
Δημοσ.

Πάντως αυτά που ήταν να έρθουν 20/12 και 23/12 δεν έχουν έρθει ακόμη. Σε μία συνομιλία με το customare care του amazon μου είπαν αν δεν έρθουν μέχρι και 31/12 να τους ενημερώσω να τα στείλουν ξανά χωρίς χρέωση.

Τουλάχιστον από εξυπηρέτηση είναι άψογοι.

θα σου ερθουν και εμανα ενα αντι για 20 ηρθε σημερα

Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι! Μόλις τώρα κοίταξα στη σελίδα της UPS τη παραγγελία που είχα κάνει , εκείνη που έλεγε Delivery estimate:13 Jan 2011 και τώρα βλέπω έχει ήδη έρθει Θεσσαλονίκη και αύριο θα μου παραδοθεί! Ξέρουν οι τύποι να σε φτιάχνουν απίστευτα! Για αυτό και θα τους ΞΑΝΑπροτιμήσω, και ξανά, και ξανά... :)

Δημοσ.
Δημοσ.

Σήμερα ήρθε και το τρίτο δέμα που ήταν να παραδοθεί 23/12. Το δέμα που ήταν για της 20/12 δεν έχει έρθει ακόμη. Πάντως ενώ η ειδοποίηση του ταχυδρομείου έλεγε όχι νωρίτερα από της 3/1 μου το έδωσαν κανονικά.

Δημοσ.

τυχαίνει τελικά ανάλογα με ταχυδρομείο..

με ups έρχεται αν βάλετε priority delivery ?

ή μπορεί και στa standar kai free super saver αντίστοιχα ?

Δημοσ.

στο Play.com η τιμή που αναγράφεται είναι τελική με ΦΠΑ?(αν ξέρετε )

γιατί αν ναι δεν έχουν και μεγάλη διαφορά. σωστά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...