PETROS13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 δεν είναι έτσι, το χαρτάκι το φέρνει και λέει παρακαλώ να περάσετε όχι νωρίτερα από τις 29/12/2010 (παράδειγμα),απλά τους έρχεται πό τα κεντρικά ειδοποίηση και διανέμουν τα ειδοποιητήρια. η ώρα που θα παραλάβει το εκάστοτε ταχυδρομείο από τα κεντρικά διαφέρει (9-11)
therock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Οχι ετσι ειναι οπως τα λεει το παιδι. Αν το δεμα ειναι μεγαλο το παραλαμβανεις αυθημερον καθως ποτε δεν εφυγε απο το ταχυδρομειο. Και μενα ειχε ημερομηνια αλλα ειναι το μονο μερος που δεν κοιταξα. Κοιταξα ολα τα υπολοιπα στοιχεια εκτος απο το ποτε να το παραλαβω. Το θεμα ειναι πως το πρωι ημουν σπιτι. Απλως λογικα δεν χτυπησε το κουδουνι, ή τουλαχιστον οχι το δικο μου που ακουγεται πανω, οποτε εχασα τσαμπα μια μερα... Εκτος και αν δεν το χε καν μαζι και δεν το χε παραλβει και το ταχυδρομειο ακομα, και απλα με ειδοποιησε για την επομενη μερα.
Haldol Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τι καφρίλα έκανε το Amazon; Έκανα μια παραγγελία £84.25 στις 25/12. Περιελάμβανε μία ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας και δύο βιβλία. Δωρεάν μεταφορικά και αποστολή όλα μαζί. Ε... σήμερα το μεσημέρι παίρνω e-mail ότι έστειλαν τη ζυγαριά. Τα άλλα; Αύριο. Το απόγευμα παίρνω επόμενο e-mail ότι έστειλαν και το ένα από τα δύο βιβλία. Το άλλο; Αύριο. Γιατί τα στέλνουν ξεχωριστά; Δεν λυπούνται τα μεταφορικά που πληρώνουν;
million_voices Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τι καφρίλα έκανε το Amazon; Έκανα μια παραγγελία £84.25 στις 25/12. Περιελάμβανε μία ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας και δύο βιβλία. Δωρεάν μεταφορικά και αποστολή όλα μαζί. Ε... σήμερα το μεσημέρι παίρνω e-mail ότι έστειλαν τη ζυγαριά. Τα άλλα; Αύριο. Το απόγευμα παίρνω επόμενο e-mail ότι έστειλαν και το ένα από τα δύο βιβλία. Το άλλο; Αύριο. Γιατί τα στέλνουν ξεχωριστά; Δεν λυπούνται τα μεταφορικά που πληρώνουν; γιατι ειναι σοβαρη επειχειρηση και το ονομα της το προσεχει οπως τπτ αλλο αν εσυ δεις οτι σου τα εστειλαν ετσι ωστε να παραλαβεις οσο το δυνατον ποιο γρηγορα χωρις επιπλεον κοστος θα τους προτιμας και θα τους διαφημισεις το brand name ειναι το μεγαλυτερο asset μιας επιχειρησης
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβως ετσι! Και σου στελνουν αμεσως οτι μπορουν (πληρωνοντας αυτοι 3πλα μεταφορικα για τα δωρεαν που πληρωσες οπως ολοι μας) και γκρινιαζεις... Μην ξεχνας οτι Βορεια Ευρωπη γινεται χαμος απο τον καιρο - χιονια, αποκλεισμοι περιοχων - κλειστα αεροδρομια ή αναβολες πτησεων κλπ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 αμα δεν σε βρει και τα παρει μαζι του πρεπει να πας την επομενη,ειναι μερικα δεματα που μενουν στο ταχυδρομειο λογο ογκου πχ η οτι μπορει να μην χωραγαν στην τσαντα του οπωτε το χαρτακι λεει να πας αυθημερον Και τα δυο που λες ειναι λαθος, τουλαχιστον οσο αφορα το δικο μου ταχυδρομειο - ταχυδρομο: Πρωτα απο ολα λες "αμα δεν σε βρει". Αυτο δεν ισχυει. Δεν ειναι συστημενα. Αν τα εχει μαζι του (που συμβαινει μια στις 20 φορες ασχετως ογκου) στα αφηνει οπου και οπως να'ναι. Μεχρι που μπορει να στα βουτηξει και κανεις. Στις υπολοιπες 19 στις 20 φορες λοιπον αφου σχεδον ποτε δεν τα παιρνει μαζι του, αφηνει χαρτακι το οποιο λεει "οχι νωριτερα απο αυριο" και μαλιστα "μετα τις 10 το πρωι, οχι νωριτερα"! Την επομενη λοιπον το πρωι τα παιρνει απο το γραφειο των ταχυδρομων και τα παει στο καταστημα ΕΛΤΑ, γι αυτο και η επιπλεον καθυστέρηση της μιας μερας.
Haldol Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Και σου στελνουν αμεσως οτι μπορουν (πληρωνοντας αυτοι 3πλα μεταφορικα για τα δωρεαν που πληρωσες οπως ολοι μας) και γκρινιαζεις... Βρε δεν γκρινιάζω. Είμαι από τα άτομα με απίστευτη ανοχή σε θέματα αποστολών. Να φανταστείς πριν καιρό που αργούσε κάτι που είχα πάρει από Amazon (ενώ συνήθως έρχονται σε 5-7 ημέρες) περίμενα να περάσει ολόκληρος μήνας πριν καν τους στείλω e-mail. Απλά μου κάνει εντύπωση που τα έστειλαν έτσι.
devil-ji Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Και γω σε παραγγελια 2 βιβλιων που εκανα πριν μια βδομαδα μου εκαναν dispatch το πρωτο σε 1-2 μερες ενω το αλλο φευγει αυριο πιθανοτατα
million_voices Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ειμαστε τοσο μπανανια ρπμ που οταν μας φερονται με επαγγελματισμο σαστιζουμε no offence Haldol και εγω απορουσα στην αρχη
garrett156 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Και τα δυο που λες ειναι λαθος, τουλαχιστον οσο αφορα το δικο μου ταχυδρομειο - ταχυδρομο: Πρωτα απο ολα λες "αμα δεν σε βρει". Αυτο δεν ισχυει. Δεν ειναι συστημενα. Αν τα εχει μαζι του (που συμβαινει μια στις 20 φορες ασχετως ογκου) στα αφηνει οπου και οπως να'ναι. Μεχρι που μπορει να στα βουτηξει και κανεις. Στις υπολοιπες 19 στις 20 φορες λοιπον αφου σχεδον ποτε δεν τα παιρνει μαζι του, αφηνει χαρτακι το οποιο λεει "οχι νωριτερα απο αυριο" και μαλιστα "μετα τις 10 το πρωι, οχι νωριτερα"! Την επομενη λοιπον το πρωι τα παιρνει απο το γραφειο των ταχυδρομων και τα παει στο καταστημα ΕΛΤΑ, γι αυτο και η επιπλεον καθυστέρηση της μιας μερας. καλα τα λες φιλε μου αλλα αυτο ισχυει σε εσενα.εγω επειδη εχω μιλησει στο δικο μου ταχυδρομο επειδη κανω 5-6 orders το μηνα και ηθελα να ενημερωθω θα μου επιτρεψεις να πιστευω οτι δεν ειναι καθολου λαθος αυτο που λεω οπως και το οτι εχω παρει χαρτακι για αυθημερον παραλαβη ουκ ολιγες φορες οπως επισης οτι μου χτυπαει το κουδουνι σχεδον παντα αν ειναι πακετακι ασχετα αν ειναι συστημενο απλα για να κατεβω να το παρω,δεν μου τα φερνει στο διαμερισμα.βεβαια δεν θα κατσω να διαφωνησω για το θεμα γιατι ειναι προφανες οτι ο καθε ταχυδρομος λειτουργει διαφορετικα αναλογα με την περιοχη αλλα μην τα βαζεις bold λες και ειναι κανονας αυτο που λες. για το θεμα που ειπε το παιδι με την split παραγγελεια το amazon εχει επιλογη που λεει κατ αρχην αν θελεις να τα στειλουν ολα μαζι διαφορετικα αν δεν σε ενδιαφερει να ερθουν σε ενα πακετο εχει επιλογη να αποσταλουν as soon as they become available,μηπως ειχες πατησει το 2ο;
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 καλα τα λες φιλε μου αλλα αυτο ισχυει σε εσενα.εγω επειδη εχω μιλησει στο δικο μου ταχυδρομο επειδη κανω 5-6 orders το μηνα και ηθελα να ενημερωθω θα μου επιτρεψεις να πιστευω οτι δεν ειναι καθολου λαθος αυτο που λεω οπως και το οτι εχω παρει χαρτακι για αυθημερον παραλαβη ουκ ολιγες φορες οπως επισης οτι μου χτυπαει το κουδουνι σχεδον παντα αν ειναι πακετακι ασχετα αν ειναι συστημενο απλα για να κατεβω να το παρω,δεν μου τα φερνει στο διαμερισμα.βεβαια δεν θα κατσω να διαφωνησω για το θεμα γιατι ειναι προφανες οτι ο καθε ταχυδρομος λειτουργει διαφορετικα αναλογα με την περιοχη αλλα μην τα βαζεις bold λες και ειναι κανονας αυτο που λες. για το θεμα που ειπε το παιδι με την split παραγγελεια το amazon εχει επιλογη που λεει κατ αρχην αν θελεις να τα στειλουν ολα μαζι διαφορετικα αν δεν σε ενδιαφερει να ερθουν σε ενα πακετο εχει επιλογη να αποσταλουν as soon as they become available,μηπως ειχες πατησει το 2ο; Καταρχην αν διαβασες την πρωτη φραση μου με bold θα ειδες οτι δεν μιλησα για κανονα οπως λες. ("τουλαχιστον οσο αφορα το δικο μου ταχυδρομειο - ταχυδρομο....") Και εγω εχω μιλησει και με τους ταχυδρομους και με το καταστημα και η πολιτικη τους ειναι ακριβως ο,τι ειπα. Ποτε δεν παιρνει τα πακετα μαζι του και παρολα αυτα το χαρτακι λεει "οχι νωριτερα απο αυριο + οχι πριν τις 10 το πρωι" Το οτι ο ταχυδρομος σου ειναι μαγκας και ωραιος και σου τα αφηνει στο "χερι" σημαινει απλα οτι εισαι πολυ τυχερος και κανει πραγματα που ειναι πιο πολλα απο οσα πρεπει να κανει. Οταν δεν ειναι συστημενο (κανονας-"νομος") το αφηνει κατω και δεν χτυπαει κουδουνι, και μαλιστα οταν ειναι λιγο μεγαλυτερο απο ενα βιβλιο ας πουμε, αφηνει χαρτακι για "ογκωδες" παλι χωρις να σου χτυπησει κουδουνι (αυτα γινονται στο 90% - οι εξαιρεσεις ειναι λογω καποιων πολυ καλων ταχυδρομων - ξερεις ποσο καιρο ευχομαι να γινει κατι και να αλλαξει ο δικος μου; ). Οσο για αυτο που λες στο τελος, ναι εχει επιλογη, αλλα ετσι πληρωνεις εσυ τα μεταφορικα για καθε αποστολη χωριστα. Οι τυποι ομως ειναι τοσο επαγγελματιες που απο μονοι τους τα σπανε σε πολλες αποστολες για να μας εξυπηρετησουν χωρις να πληρωσουμε μεταφορικα. Παντα 1 προιον παραγγελνεις και δεν σου εχει τυχει ακομα; Περιπου τις μισες φορες τα σπανε σε 2-3 αποστολες.
therock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εγω παλι μιας και μιλαμε για ταχυδρομεια, οταν παραγγελνω εκτος Αθηνων στο εξοχικο μου, σε διευθυνση γραφειου συγκεκριμενα, δεν αφηνει ειδοποιησεις ο ταχυδρομος, τα περναει μεσα απο την καγκελοπορτα και την κανει. Αν περασει κανεις και δει τπτ θα μου το καβατζωσει. Ετσι εγινε στο πρωτο ταχυδρομικο δεμα απο Αμαζον, και ετσι εγινε και χτες με ενα δεμα που περιμενα απο eBay. Σε ποιον μπορω να απευθυνθω? Το γραφειο των ταχυδρομων ειναι διαφορετικο απο το ταχυδρομιο?
dkmaster Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως εμένα ήταν ογκώδες και η ειδοποίηση έλεγε 29/12 εγώ πήγα όμως 28/12 και δεν μου είπαν τίποτα. Το έδωσαν κανονικά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως εμένα ήταν ογκώδες και η ειδοποίηση έλεγε 29/12 εγώ πήγα όμως 28/12 και δεν μου είπαν τίποτα. Το έδωσαν κανονικά. Μια φορα το επιχειρησα και εγω να παω την μερα που εφερε το χαρτακι αλλα περιμενα μιση ωρα τσαμπα στο ταχυδρομειο - μολις ηρθε το νουμερακι μου και πηγα, εψαξε η υπαλληλος δεν το βρηκε και το ειχαν ακομα στο γραφειο τους οι ταχυδρομοι - θα το εφερναν την επομενη στο καταστημα των ΕΛΤΑ μετα τις 10 η ωρα, οπως και πηγα και το πηρα ευτυχως χωρις να περιμενω παλι στην ουρα. ΥΓ (μιλαμε το γραφειο ταχυδρομων με το καταστημα 200 μετρα αποσταση! )
PETROS13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μια φορα το επιχειρησα και εγω να παω την μερα που εφερε το χαρτακι αλλα περιμενα μιση ωρα τσαμπα στο ταχυδρομειο - μολις ηρθε το νουμερακι μου και πηγα, εψαξε η υπαλληλος δεν το βρηκε και το ειχαν ακομα στο γραφειο τους οι ταχυδρομοι - θα το εφερναν την επομενη στο καταστημα των ΕΛΤΑ μετα τις 10 η ωρα, οπως και πηγα και το πηρα ευτυχως χωρις να περιμενω παλι στην ουρα. ΥΓ (μιλαμε το γραφειο ταχυδρομων με το καταστημα 200 μετρα αποσταση! ) πήγα πάντως σήμερα για μια παραγγελία μου και ενώ έλεγε 29/12 στο ταχυδρομείο να περάσω,δεν το είχαν..άλλο και τούτο.. οπότε αύριο πρωί ταχυδρομείο και πάλι......
Προτεινόμενες αναρτήσεις