Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση με ultraiso

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως μπορεί κανείς να μου πει πως αποθηκεύω στο σκληρό μια ταινία με το ultraiso ,όταν δε θέλω να τη γράψω κατευθείαν σε dvd;

Y.Γ. Τι λάθος έχω κάνει και η ιστοσελίδα του insomnia εμφανίζεται τώρα με αγγλικά;

Eυχαριστώ.

Δημοσ.

Θέλω με το πρόγραμμα ultraiso την ταινία να την αντιγράψω όχι σε dvd αλλά στο σκληρό ,και μετά σε dvd αφού προσθέσω ενδεχομένως και άλλη μια γιατί υπάρχει χώρος.

Και κάτι ακόμη:την ταινία δοκίμασα να την αντιγράψω κατευθείαν σε dvd ,αλλά ειναι μακρόστενη( προς τα πάνω τα πρόσωπα ) ,δηλ.χάλια.Τι λάθος έκανα;

Υ .γ.Ναι .είναι ήδη iso

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά δεν διευκρινίζεις την ταινία που έχεις σε τί μορφή την έχεις?

Τελοσπάντων "Αποθήκευση" έχει κάπου πάνω αριστερά στο ultr iso.....

Δημοσ.

Sory,είναι σε MPG και την έκανα iso . Στην αντιγραφή που έκανα (κατευθείαν σε dvd )δείχνει χάλια .Γιατί όμως;

Δημοσ.

Αν θέλεις να εξάγεις τα αρχεία από ένα iso με το UltraISO πήγαινε στο μενού Actions->Extract ή πάτα F4.

Πρόσεχε να μην έχεις επιλεγμένο τίποτα από τα αρχεία ή τους φακέλους γιατί αλλιώς θα σου εξάγει μόνο αυτό που έχεις επιλεγμένο.

Για το μακρόστενο δεν φταις εσύ αλλά αυτός που μετέτρεψε την ταινία.

Δημοσ.

Αφού είναι mpeg καλύτερα να χρησιμοποιείς άλλο πρόγραμμα για να την γράφεις (προτείνω convertXtoDvd πανεύκολο στην χρήση του) σε δισκάκι (μπορείς να την σώσεις και στο σκληρό βέβαια).

Όσο γιατι είναι χάλια ...μάλλον κατά την μετατροπή που έκανες χάλασες την ανάλυση (πχ μπορεί να ήταν 16:9 και εσύ το πήγες σε 4:3 γι'αυτό τραβάει προς τα πάνω και κάτω)

Δημοσ.

Την μετατροπή σε iso την έκανα o ίδιος με το Convertxto dvd, και μετά πήγα να τη χρησιμοποιήσω με το ultraiso. Η πρώτη μορφή ήταν σε avi,ήθελα όμως να "κόψω"κάτι και την επεξεργάστηκα με studio pinaccle εξάγοντάς της ως mpeg .Tώρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...