egio13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, μήπως μπορεί κανείς να μου πει πως αποθηκεύω στο σκληρό μια ταινία με το ultraiso ,όταν δε θέλω να τη γράψω κατευθείαν σε dvd; Y.Γ. Τι λάθος έχω κάνει και η ιστοσελίδα του insomnia εμφανίζεται τώρα με αγγλικά; Eυχαριστώ.
cosmos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν κατάλαβα τί θες να κάνεις.Να κάνεις την ταινία iso? Με ποιόν τρόπο θα την έγραφες σε dvd?
egio13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Θέλω με το πρόγραμμα ultraiso την ταινία να την αντιγράψω όχι σε dvd αλλά στο σκληρό ,και μετά σε dvd αφού προσθέσω ενδεχομένως και άλλη μια γιατί υπάρχει χώρος. Και κάτι ακόμη:την ταινία δοκίμασα να την αντιγράψω κατευθείαν σε dvd ,αλλά ειναι μακρόστενη( προς τα πάνω τα πρόσωπα ) ,δηλ.χάλια.Τι λάθος έκανα; Υ .γ.Ναι .είναι ήδη iso
cosmos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Συγγνώμη αλλά δεν διευκρινίζεις την ταινία που έχεις σε τί μορφή την έχεις? Τελοσπάντων "Αποθήκευση" έχει κάπου πάνω αριστερά στο ultr iso.....
egio13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Sory,είναι σε MPG και την έκανα iso . Στην αντιγραφή που έκανα (κατευθείαν σε dvd )δείχνει χάλια .Γιατί όμως;
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλεις να εξάγεις τα αρχεία από ένα iso με το UltraISO πήγαινε στο μενού Actions->Extract ή πάτα F4. Πρόσεχε να μην έχεις επιλεγμένο τίποτα από τα αρχεία ή τους φακέλους γιατί αλλιώς θα σου εξάγει μόνο αυτό που έχεις επιλεγμένο. Για το μακρόστενο δεν φταις εσύ αλλά αυτός που μετέτρεψε την ταινία.
cosmos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Αφού είναι mpeg καλύτερα να χρησιμοποιείς άλλο πρόγραμμα για να την γράφεις (προτείνω convertXtoDvd πανεύκολο στην χρήση του) σε δισκάκι (μπορείς να την σώσεις και στο σκληρό βέβαια). Όσο γιατι είναι χάλια ...μάλλον κατά την μετατροπή που έκανες χάλασες την ανάλυση (πχ μπορεί να ήταν 16:9 και εσύ το πήγες σε 4:3 γι'αυτό τραβάει προς τα πάνω και κάτω)
egio13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Την μετατροπή σε iso την έκανα o ίδιος με το Convertxto dvd, και μετά πήγα να τη χρησιμοποιήσω με το ultraiso. Η πρώτη μορφή ήταν σε avi,ήθελα όμως να "κόψω"κάτι και την επεξεργάστηκα με studio pinaccle εξάγοντάς της ως mpeg .Tώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.