tiranous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εχω αγορασει το iphone 4 αλλα χωρις apps μεσα ειναι ... βαρετο... γιαυτο λοιπων σκευτικα να το κανω jailbreak απο το http://www.jailbreakme.com .. αλλα δεν ξερω καθολου απο αυτα... μπορει καπιος να μου πει.. αν το iphone 4 διατρεχει καπιο κυνδινο απο το jailbreak? και τι μου συμβουλευετε ? να το κανω?
eytyxhs098 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εχω αγορασει το iphone 4 αλλα χωρις apps μεσα ειναι ... βαρετο... γιαυτο λοιπων σκευτικα να το κανω jailbreak απο το http://www.jailbreakme.com .. αλλα δεν ξερω καθολου απο αυτα... μπορει καπιος να μου πει.. αν το iphone 4 διατρεχει καπιο κυνδινο απο το jailbreak? και τι μου συμβουλευετε ? να το κανω? πιο ios εχει???
isay Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 το jb είναι σχετικά εύκολο (πέρα ότι αποκτάς επιπρόσθετες δυνατότητες) αλλά ΠΑΝΤΑ υπάρχει η πιθανότητα να γίνει το κινητό σου ... τούβλο (δηλ να μην ανάβει). Διάβασε αρκετά πριν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις.
JimGer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 το jb είναι σχετικά εύκολο (πέρα ότι αποκτάς επιπρόσθετες δυνατότητες) αλλά ΠΑΝΤΑ υπάρχει η πιθανότητα να γίνει το κινητό σου ... τούβλο (δηλ να μην ανάβει). Διάβασε αρκετά πριν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις. Χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα δεν ξέρω αν ισχύει...Νομίζω οτι για αυτόν τον λόγο (για να μην γίνει brick ) έχει η apple την bootrom που ζητάει itunes.Νομίζω παντα...
Haldol Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ποιος σου είπε ότι χρειάζεται J/B για να βάλεις apps; Άνοιξε το App Store και κατέβασε ότι τραβάει η ψυχή σου! Έπειτα. Το J/B από μόνο του σπάνια θα προκαλέσει πρόβλημα, όχι ότι δεν γίνεται όμως. Οι εφαρμογές που βάζεις όμως, και κυρίως αυτές που επεμβαίνουν στο σύστημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στα κάνουν όλα άνω κάτω. Αλλά ακόμα και να μην υπήρχε κανένα πρόβλημα, πάλι δεν είναι το ίδιο «καλό». Διότι πλέον κρέμεσαι από τα μπαλάκια του κάθε ενός, πότε θα βρει exploit και αν, πότε θα βγάλει jailbroken firmware, πότε, πότε, αν και αν. Αν δεν το έχεις 100% ανάγκη μην το κάνεις. Τα όσα σου προσφέρει δεν αξίζουν μπροστά στις θυσίες που καλείσαι να κάνεις.
eytyxhs098 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 η γνομη μου ειναι να μην του κανεις jb απο τωρα βαλε καμια 80ρια φρι αππς και αν ζωριζεσε απο τοσους περιορησμους καντου....
tiranous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 δεν ξερω τι ΙΟS εχει επισις αν γινει "τουβλο" δεν υπαρχει περιπτοση να φτιαχτει ? θα ειναι ακριβο λογικα ε? επισης.. στο app store τα free apps ειναι ... βαρετα.. δησκολα βρησκεις free που να αξιζει.. επισης δεν εχω και πιστοτικη.. αν υπιρχε αλλος τροπος πλητομης... θα ηταν καλητερα...
kostastnt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τούβλο δεν γίνεται... Όσες φορές έχει γίνει κάτι τέτοιο πάντα το τηλ ήταν ελλατωματικό.. Πάνε Ρυθμίσεις-Γενικά-Πληροφορίες και πες μας τι έκδοση έχει... Αφού το κάνεις συγχρονισμό-backup με itunes πήγαινε στο limera1n.com και κατέβασε το προγραμματάκι που έχει εκεί... Με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ http://www.iphonehellas.gr/21592/limera1n-οδηγός/ θα κάνεις το jailbreak...
tiranous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 εκδοση 4.0.2 (8A400) ' αλλα αποτι διαβασα "Μεχρι να κυκλοφορήσει το limera1n σε stable version σας προτείνουμε να μην το χρησιμοποιήσετε και να περιμένετε να σταθεροποιηθεί η “απόδοση” του. Τα περισσότερα μέλη του forum που έχουν δοκιμάσει το limera1n δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, ωστόσο είναι προτιμότερο να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να διατεθεί μία σταθερή έκδοση." τι να κανω? επισης δεν ξερω να κανω backup
Jimbo13fe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Φιλε μου εγώ με 3GS JailBroken στη 4.0.1, έχω πραγματικά άλλο τηλέφωνο. Με την πολιτική της Apple είναι σαν να χρυσοπληρωνεις μια Ferrari και να σου έχει κοφτη στα 100χλ/ω. Το ξέρω ότι εάν περάσω τα 100 έχω πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να έχω θανατηφόρο ατύχημα και μπλα μπλα μπλα. Όμως γιατί να πάω να χρυσοπληρώσω μια Ferrari, για να βλέπω μόνο το πολύ ωραίο εσωτερικό της και τις ωραίες ζάντες της, ή το εξαιρετικό κατακόκκινο χρώμα της??? εν προκειμένη περιπτώσει, εγώ θα σου συνιστούσα να χαρεις λίγο ακόμα το καθαρό σου iPhone, και όταν βγει η τελική έκδοση του limera1n τότε θα μπορέσεις άφοβα να το σπασεις. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Φιλικά πάντα, Δημήτρης
tiranous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 πραγματη ετσι ειναι φιλε Δημητρη μαλον αυτο θα κανω... ειμαι καινοριος χρηστης iphone και δεν ξερω πολα πραγματα ... παρολα αυτα το καθαρο iphone καταντα βαρετο!!!
tiranous Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 δεν ειναι ακριβα τα παιχνιδια ξερεις.... ναι αλλα δεν εχω visa...
mdr21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πηγαινε και βγαλε μια prepaid visa. Στην βγαζουν αμεσως και εχεις την ασφαλεια οτι βαζεις μεσα οσα χρηματα θες εσυ. Επισης υπαρχουν οι itunes cards (προπληρωμενες για αγορες itunes). Δες αμα τις πουλανε τα καταστηματα istorm και golden i , που ανοιξαν κολωνακι και golden hall αντιστοιχα. Οι εφαρμογες κανουν 0,79E συνηθως και καλυπτουν τις αναγκες των περισσοτερων μας. Δοκιμασε και αν δεις οτι κατι που χρειαζεσαι πραγματικα , δεν μπορεις να το βρεις απο appstore τοτε προχωρα σε jb. Επειδη κανουν ολοι Jb δεν σημαινει και οτι σου χρειαζεται.
tiranous Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πηγαινε και βγαλε μια prepaid visa. Στην βγαζουν αμεσως και εχεις την ασφαλεια οτι βαζεις μεσα οσα χρηματα θες εσυ. Επισης υπαρχουν οι itunes cards (προπληρωμενες για αγορες itunes). Δες αμα τις πουλανε τα καταστηματα istorm και golden i , που ανοιξαν κολωνακι και golden hall αντιστοιχα. Οι εφαρμογες κανουν 0,79E συνηθως και καλυπτουν τις αναγκες των περισσοτερων μας. Δοκιμασε και αν δεις οτι κατι που χρειαζεσαι πραγματικα , δεν μπορεις να το βρεις απο appstore τοτε προχωρα σε jb. Επειδη κανουν ολοι Jb δεν σημαινει και οτι σου χρειαζεται. prepaid visa απο τραπεζα βγαζω? επισης δεν μενω Αθηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.