bandits Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 εχω την μητρικη Asus p5b s775 ich965 η οποια κατα 90 % εχει πεθανει, δεν μπουταρει καθολου, δεν θελω να μπω στη διαδικασια να κανω ξανα εγκατασταση λειτουργικου. Εψαξα και ειδα πως αν το chipset ειναι ιδιο δεν θα χρειαστει να το κανω.ειναι ετσι ή κανω καποιο λαθος? Αν δεν βρω αντιστοιχη μητρικη υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; Στα XP μάλλον δε θα το γλυτώσεις, στα 7 ό,τι και να βάλεις δε χρειάζεται να ξαναπεράσεις λειτουργικό.
bandits Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Στα XP δηλαδη μονο αμα βαλω ακριβως την ιδια μητρικη δεν θα χρειαστει εγκατασταση?
nick#18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Για ιδιο chipset θα εισαι ενταξι πιστευω και εγω... Σε διαφορετικο θα εχεις προβλημα. Οταν αλαξα σε p45 απο p31 ειχα σβησει τους παλιους drivers της μητρηκης για να bootαρει το μηχανημα κλπ να κανω και ενα backup αλλα δεεεν! bsod συνεχος...
bandits Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Κι εγω αυτο καταλαβα, θα πρεπει να ψαξω για μητρικη με ICH965. Αυτο με τα WIndows 7 ειναι σιγουρο?
Luciddream Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 και όλο αυτό για να μην βάλεις πάλι το λειτουργικό.. ποιο είναι το κόλλημα και δεν θέλεις να κάνεις ξανά εγκατάσταση.. ?
bandits Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου, δεν ξερω τι αρχεια εχει μεσα, δεν εχω επικοινωνησει με τον ιδιοκτητη. Μου τον εδωσαν για να τον ελεγξω, δεν μπορεσα να ελεγξω μνημες και σκληρους που ειχε, κατεληξα οτι φταιει η μητρικη. Απλα αν ειναι να κανω και εγκατασταση θα την χρεωθει ο ιδιοκτητης( με τον οποιο δεν εχω μιλησει ακομα).Ετσι το κοστος ξεφευγει μαζι με την εγκατασταση, ισως να μη δεχτει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Σε XP Pro SP3 & αλλαγες μητρικων, δε χρειαστηκε παραπανω απο: επανενεργοποιηση του λειτουργικου & εγκατασταση νεων drivers. [Βεβαιως εχω ακουσει και το ακριβως αντιθετο, παλι για XP...] Ελεγξε επισης τροφοδοσια κλπ!
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; Στα XP μάλλον δε θα το γλυτώσεις, στα 7 ό,τι και να βάλεις δε χρειάζεται να ξαναπεράσεις λειτουργικό. Τώρα που έκανα το ίδιο πρίν λίγες μέρες σε win 7 χρειάστηκε εγκατάσταση απο την αρχή.
klainmaingr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξεκινούσε καν. Μπλέ οθόνη στο loading των win. Και ούτε με repair έφτιαξε δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.