Προς το περιεχόμενο

overclokcing E6850 απορίες αρχάριου!

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ προς το παρον λοιπον εμεινε στο 9χ380 (voltage 1,3v) με 333 fsb strap και 760 dram requency. στο online virtual mark δινει 14200 (έχει τον αργο i7 στα 17200) ενω πριν το o/c εδινε 12000 , άρα κάτι κάναμε! :P σε 9χ400 και πανω ψηνεται ο cpu.

επίσης στο modern warfare 2 έχει πεταχτει στα υψη το fps!!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι φυσαει το μηχανημα στα 3,4mhz, οχι οτι θα με χαλουσε 3,6 ή 3,7 αλλά δε θελω να βλεπω 67 κελσίου στο CPU!

ευχαριστώ γενικά τα παδιά εδω, αν δεν με "εσπρωχναν" λιγο για o/c ήμουν έτοιμος να παρω αλλο επεξεργαστη!

Δημοσ.

λες ε? δεν εχεις αδικο, με απασχολει μονο σε gaming κατάσταση μην ψηθει τιποτα :P

μια ερωτηση, εφοσον με περισσοτερο fsb εχει καλυτερη αποδοση και η μνημη, αν βαλω 8χ440 (multi x fsb) θα εχει διαφορα απο 9 χ 380 που το εχς τωρα? και τα δυο 3.4mhz θα δωσουν αλλα υποτιθεται οτι θα βοηθηθει η μνημη με πιο πολυ fsb?

Δημοσ.

μην ανησυχείς ρε δε παθαίνει τίποτα με 67 βαθμούς ...@caution εγώ λέω να βάλει 2 slipstreams schythe έτσι για να δει και αυτός τι σημαίνει να ζεις σε μεγαλούπολη μιας και απο ότι βλέπω μένει Κω..@isaias εγώ πάντως θα το προσπαθούσα σιγά-σιγά μέχρι τα 3,7-λογικά τα έχει η cpu

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...