Προς το περιεχόμενο

Προβλημα (wireless connection doesn't have valid ip configuration )

BlitzGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους γραφτηκα στο φορουμ σας με την ελπιδα να με βοηθησετε με ενα προβλημα που αντιμετοπιζω. Το ιντερνετ μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα πεφτει, κανωντας troubleshoot το προβλημα διορθωνεται αυτοματα και η συνδεση μου επαναρχεται. Το troubleshoot αναγνωριζει το προβλημα ως wireless connection doesn't have valid ip configuration.

Το θεμα ειναι οτι αυτο συμβαινει αρκετα συχνα, οταν κανω web browsing δεν με ενοχλει τοσο, αλλα καταλαβαινετε οτι αν πχ θελω να παιξω ενα online παιχνιδι ειναι σημαντικο προβλημα γιατι με ριχνει συχνα.

Χρησιμοποιω windows 7

router: airties rt-205

και το λαπτοπ εχει ενσωματομενη καρτα δικτιου realtek rtl8191se.

Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια, ευχαριστω.

(αν αυτο το θεμα βρισκεται σε λαθος μερος του φορουμ ζητω συγγνωμη προκαταβολικα διοτι ειμαι νεος στο φορουμ σας)

Δημοσ.

μαλλον σου κλεβουν το internet και αυτος που το κλεβει εχει στατικη IP η οποια κανει conflict εσενα..

Τωρα αν εσυ κλεβεις ιντερνετι.... μαλλον εσυ εχεις στατικη IP

Δημοσ.
μαλλον σου κλεβουν το internet και αυτος που το κλεβει εχει στατικη IP η οποια κανει conflict εσενα..

Τωρα αν εσυ κλεβεις ιντερνετι.... μαλλον εσυ εχεις στατικη IP[/quote

Επιτελους μια απαντηση :D

Εγω δεν κλεβω, εχω δικη μου συνδεση connx 24mbs απ'τα οποια πιανω περιπου τα 11(ξενερα) οποτε μαλλον καποιος με κλεβει...

Υπαρχει καποιος τροπος να βεβαιωθω οτι καποιος χρησιμοποιει τη συνδεση μου και αντιμετοπισω την συγκεκριμενη κατασταση? Δηλαδη να αλλαξω το κωδικο η τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Δε σημαίνει ντε και καλά ότι επειδή κλειδώνεις στα 11, κάποιος πρέπει να σε κλέβει. Παρ'όλα αυτά, αν μπεις στο interface του router, μπορείς να το διαπιστώσεις στα σίγουρα

Δημοσ.
Δε σημαίνει ντε και καλά ότι επειδή κλειδώνεις στα 11, κάποιος πρέπει να σε κλέβει. Παρ'όλα αυτά, αν μπεις στο interface του router, μπορείς να το διαπιστώσεις στα σίγουρα

Δεν ειπα οτι τα 11 σχεντιζονται με τη κλοπη, απλα αναφερα οτι απτα 24 που πληρωνω πιανω μονο τα 11. Βεβαια μετα τη προτροπη σου να κοιταξω το interface tou router προσεχω οτι λεει παραπανω (13865kb/s).

Τελος παντων νομιζω οτι βγαινουμε εκτος θεματος. Το θεμα ειναι με ποιο τροπο μπορω να αποτρεψω το παραπανω Προβλημα (wireless connection doesn't have valid ip configuration) απ'το να συμβαινει....

Δημοσ.

Όταν ξανασυμβεί το πρόβλημα, βάλε στατική IP, συνδέσουν ξανά στο modem και δες ή μέσα από το modem ή με την βοήθεια προγράμματος (angryip scanner) ποιες ip βλέπεις στο δίκτυό σου.

Αυτό όμως δεν σου λύνει το πρόβλημα. (Ναι, δεν μπορείς να τον βρεις και να τον δείρεις...)

Η λύση: Βάλε ασφάλεια στο ασύρματο και ξεμπερδεύεις.

Και όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος μπαίνει στο δίκτυό σου ασύρματα. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε έχεις πρόβλημα με το modem.

Δημοσ.
Όταν ξανασυμβεί το πρόβλημα, βάλε στατική IP, συνδέσουν ξανά στο modem και δες ή μέσα από το modem ή με την βοήθεια προγράμματος (angryip scanner) ποιες ip βλέπεις στο δίκτυό σου.

Αυτό όμως δεν σου λύνει το πρόβλημα. (Ναι, δεν μπορείς να τον βρεις και να τον δείρεις...)

Η λύση: Βάλε ασφάλεια στο ασύρματο και ξεμπερδεύεις.

Και όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος μπαίνει στο δίκτυό σου ασύρματα. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε έχεις πρόβλημα με το modem.

Ευχαριστω για τη συμβουλη απλα επειδη δεν ξερω πως να βαλω στατικη ip και ασφαλεια στο ασυρματο, θα το εκτιμουσα αν θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο λεπτομερης.

Σε περιπτωση που λες οτι μπορει να εχω προβλημα με το modem η αγορα ενος καινουργιου θα ελεινε αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Η αγορά ενός νέου μπορεί και να μην λύσει το πρόβλημα. Πρώτα πρέπει να βρεις την (πιθανή) πηγή του προβλήματος και μετά να ψάξεις για πιθανές λύσεις.

Όσο για την στατική IP, ανοίγεις το "εκτέλεση" (ή "run") από την "έναρξη" (ή "start") και στην άσπρη μπάρα, γράφεις "cmd" και πατας το enter. Στο μαύρο παραθυράκι θα γράψεις "ipconfig /all" και θα βρεις την IP που παίρνει ο υπολογιστής από το Modem αυτόματα. Γράφεις τα στοιχεία αυτά κάπου γιατί θα σου χρειαστούν (IP Address, Subnet, Gateway, DNS). Συνήθως εκεί θα βρεις IP address του στυλ 192.168.ΧΧΧ.ΧΧΧ όπου ΧΧΧ είναι ένας αριθμός από το 1 έως το 254. Για subnet θα βρεις έναν αριθμό του στυλ 255.255.255.0. Για όλα τα υπόλοιπα θα βρεις διευθύνσεις όπως στο περιέγραψα για την IP διεύθυνση (δηλ. 192.168.ΧΧΧ.ΧΧΧ)

Στην συνέχεια πας όπως λέει ο οδηγός:

http://www.home-network-help.com/set-ip.html

χωρίς να προχωρήσεις στο βήμα που λέει για το "Alternate configuration".

Πρόσεξε να επιλέξεις τις ρυθμίσεις της Ασύρματης κάρτας (wireless) και όχι οποιασδήποτε κάρτας δικτύου.

Αυτά προς το παρόν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...