Προς το περιεχόμενο

Sharkoon Rebel 9 pro economy

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' τα χέρια μου έχουν περάσει και τα 2 κουτιά της απλής σειράς (9 και 12). Δεν τα λες ούτε σάπια, ούτε ποιοτικά.

Συντονισμός παίζει πάντως.

Απ' ό,τι βλέπω έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με την απλή σειρά.

Δημοσ.

Μωρέ ο δίσκος είναι το θέμα; Οι λαμαρίνες είναι το θέμα που τις ακουμπάς και σταματάει.

Ακουμπάς κάτι πάνω και ή θ' αρχίσει να βουίζει ή θα σταματήσει (αφού βουίζει ήδη).

Δημοσ.

Κατα την αποψη σου αξιζει τα χρηματα του;Οταν λες οτι εχει πλεονεκτηματα σε σχεση με την απλη σειρα σε ποια αναφερεσαι;

Δημοσ.
Κατα την αποψη σου αξιζει τα χρηματα του;Οταν λες οτι εχει πλεονεκτηματα σε σχεση με την απλη σειρα σε ποια αναφερεσαι;

Πόσο το έχεις βρεί και απο πού αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Το εσωτερικό του είναι μαύρο, δίνει δυνατότητα για κρύψιμο των καλωδίων, φαίνεται καλύτερη κατασκευή, βγαίνει και σε αλουμίνιο ;)

Κοίτα, όταν εγώ πήρα μερικά μικρά (9άρια) είχαν λίγο λιγότερο από 50€ και το μεγάλο (12άρι) το πήρα 90€ και τότε δεν υπήρχαν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Πλέον νομίζω ότι το Xigmatek είναι σε πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.

Απο κατι reviews που διαβασα μου φενεται αρκετα καλο και πιστευω οτι σε αυτα τα χρηματα ολα τα κουτια θα ειναι ισαξια σε ποιοτητα μαλλον θα το τολμησω και θα το αγορασω.

Δημοσ.

Εστησα προσφατα ενα μαζεμενο watercooling (cpu, vga 3ple & single radiator)

σε ενα Rebel 12 και μου φανηκε πολυ τιμιο για τα λεφτα του.

Λαμαρινα μεν αλλα οχι φτελι επιπεδου innovator

μαλλον πιο πολυ προς casetek, chieftec εφερνε.

ελπιζω μονο στη νεα εκδοση αυτη

να διορθωσαν το βλακωδη τροπο στηριξης του 12αρη ανεμιστηρα στην υποδοχη για 14αρη fan που ειχαν στις προηγουμενες εκδοσεις (εμπαινε ανγκαστικα στραβα/διαγωνια)

στα λεφτα αυτα και με μαυρο εσωτερικο

μοιαζει πολυ καλη λυση imho

Δημοσ.

Αν και έχει περάσει μια βδομάδα, παραθέτω 2 φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του κουτιού (το 9αρι ειναι) μήπως βοηθήσουν:

a.jpg

b.jpg

Εαν πάρεις την Value έκδοση, να προσέχεις διότι το 24αρη fan ενδέχεται να βρίσκει στις ψηλές ψήκτρες και να μην κλεινει το πλαϊνό φύλο.

Από τρίξιμο, εαν σφίξεις καλά τις βίδες νομίζω δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Καλό θα είναι βέβαια αν μπορείς να πάρεις κάποιες αντικραδασμικές βάσεις.

Επίσης, τα μπροστινά «καπάκια» (αυτά που καλύπτουν τις 5.25" θέσεις) ενδέχεται να μην κάθονται καλά και όταν τα αγγίζεις να μπαίνουν μέσα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις φωτογραφιες αλλα εγω παω για το pro economy:p

Αλλα μιας και σε βρηκα η ninja δεν ειναι αυτη;Χωραει ανετα στο κουτι γιατι εγω θα βαλω την mugen 2 και φοβαμαι μηπως δεν κλεινει..

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις φωτογραφιες αλλα εγω παω για το pro economy:p

Αλλα μιας και σε βρηκα η ninja δεν ειναι αυτη;Χωραει ανετα στο κουτι γιατι εγω θα βαλω την mugen 2 και φοβαμαι μηπως δεν κλεινει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...