Προς το περιεχόμενο

Με πεταει συνεχεια εχω το messenger 2011

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εβαλα σημερα να δοκιμασω το windows live messenger 2011, και μολις κανω log in, αυτοματως με πεταει εξω. Απ οτι εχω διαβασει στο forum της Microsoft παρα πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα, χωρις λυση. Τρεχω windows 7 ultimate. Εχετε καμια ιδεα ?

ps. Εχω δοκιμασει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση, καθως και διορθωση

Δημοσ.
Γεια σας, εβαλα σημερα να δοκιμασω το windows live messenger 2011, και μολις κανω log in, αυτοματως με πεταει εξω. Απ οτι εχω διαβασει στο forum της Microsoft παρα πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα, χωρις λυση. Τρεχω windows 7 ultimate. Εχετε καμια ιδεα ?

ps. Εχω δοκιμασει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση, καθως και διορθωση

Μια απο τα ίδια ... σήμερα μου το ξεκίνησε.

Δημοσ.

βγάλτε το και πετάξτε το. *(εγώ αυτό έκανα μετά που το δοκίμασα)

είναι πανάθλιο...

άκους εκεί να μην μπορείς να έχεις custom display name... έλεος πραγματικά.

Δημοσ.
Οχι μονο παναθλιο αλλα και δεν βγενει Πως το εβγαλες??

Σε windows 7:

Control Panel -> uninstall a program -> Windows Live (essentials? δεν θυμάμαι, κάτι τέτοιο).

right click και uninstall/change

επιλέγουμε ΟΛΑ (Όχι μόνο το Messenger), και τα κάνουμε Uninstall. Αν δεν επιλέξεις όλα, δεν θα σε αφήσει να εγκαταστήσεις το πιο παλιό MSN.

Μετά κατεβάζουμε την offline installation έκδοση του Windows Live Messenger 2009 (full δηλαδή) στη γλώσσα που θέλεις (link: http://www.mydigitallife.info/2009/01/07/download-windows-live-essentials-messenger-version-2009-build-14080501202-for-windows-7/ ) και κάνεις εγκατάσταση.

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση.

Ενας γνωστός μου στο pc του, τρέχει τα windows xp, δεν θυμάμαι πιο service pack, και πήγε και εγκατέστησε το windows live messenger 11. Παρουσίασε πρόβλημα και προσπάθησε να το απεγκαταστήσει χωρίς επιτυχία.

Επιασα εγώ το μηχάνημα το απεγκατέστησα με τον κλασσικό τρόπο(πίνακας ελέγχου->κατάργηση προγράμματος) και τζίφος. Διέγραψα τον φάκελο του προγράμματος μέσα απο το program files και πάλι τζίφος. Πέρασα πρόγραμμα που σβήνε τα πάντα ακόμη και απο τη registry και πάλι τζίφος.

Μόλις πάω να εγκαταστήσω παλαιότερη έκδοση του msn, μου λέει ότι υπάρχει ήδη η νεότερη στο σύστημα και τερματίζει τη διαδικασία.

Τι να κάνω; Μεχρι και τις οδηγίες της microsoft ακολούθησα και πάλι τίποτα.

Δώστε μια λύση ή έστω επιβεβαιώστε μου την σκέψη μου για format.

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Δημοσ.

@stelis εχουν γινει remove ολα τα προγραμματα του windows live essensials ? μηπος εχει μεινει κανενα που θελει ξεχωριστα uninstall?

Δημοσ.

Το μηχάνημα το κοίταξα την παρασκευή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα χρησιμοποιήσει όλες μου τις γνώσεις για να το απεγκαταστήσω και αυτό εξακολουθούσε να επιμένει στην εγκατάσταση ότι είναι ήδη περασμένη η πιο καινούρια έκδοση....

Εχω ένα θέμα πάντως με τέτοιου είδους προβληματάκια.....Επειδή ξέρω πως το format είναι η εύκολη λύση ακόμη και αν κάνω format θέλω πριν το format να δω τι έφταιγε!!!

Οχι, τίποτα αλλο...αλλά να μαθαίνουμε και τίποτα!!! :P

Δημοσ.

Πετάξτε στα σκουπίδια το msn 11. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η Microsoft θα έφτιαχνε τέτοιο έκτρωμα. Αν δεν βάλουν μυαλό και δεν ξανακάνουν minimal πάλι την εφαρμογή εκτός του ότι θα ακούνε πολλά μπινελίκια εγώ θα μείνω με την έκδοση 2010. Τι το 'θελαν αυτό το Facebook connect; Εγώ θέλω να μιλάω άμεσα με τους φίλους μου. Όχι να κάνω την εφαρμογή να ζυγίζει "1 τόνο" και να περιέχει χαζομαρούλες. Το msn το γνωρίσαμε minimal. Αν παραμείνει το ίδιο και στις επόμενες εκδόσεις θα δυσαρεστήσει πολλούς και μένα μέσα.

Δημοσ.

δε βλεπω την ωρα να κατεβει παλι το 2009να το εγκαταστησω τι παιδεμα ουτε appear offline δε μπορω να κανω με ευκολια ... ουτε ζωγραφικη ... τραγικα

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει ένα κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει "μετάβαση στη συμπυκνωμένη προβολή. Πατήστε και έχετε τη minimal μορφή του messager. Σαν να έχετε τη παλιά έκδοση του προγράμματος.

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με ξένισε η νέα έκδοση.

Δημοσ.
Ρε παιδιά να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση.

Ενας γνωστός μου στο pc του, τρέχει τα windows xp, δεν θυμάμαι πιο service pack, και πήγε και εγκατέστησε το windows live messenger 11. Παρουσίασε πρόβλημα και προσπάθησε να το απεγκαταστήσει χωρίς επιτυχία.

Επιασα εγώ το μηχάνημα το απεγκατέστησα με τον κλασσικό τρόπο(πίνακας ελέγχου->κατάργηση προγράμματος) και τζίφος. Διέγραψα τον φάκελο του προγράμματος μέσα απο το program files και πάλι τζίφος. Πέρασα πρόγραμμα που σβήνε τα πάντα ακόμη και απο τη registry και πάλι τζίφος.

Μόλις πάω να εγκαταστήσω παλαιότερη έκδοση του msn, μου λέει ότι υπάρχει ήδη η νεότερη στο σύστημα και τερματίζει τη διαδικασία.

Τι να κάνω; Μεχρι και τις οδηγίες της microsoft ακολούθησα και πάλι τίποτα.

Δώστε μια λύση ή έστω επιβεβαιώστε μου την σκέψη μου για format.

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Mα το windows live messenger 2011 δεν ειναι για τα xp :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...