GEOXL Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παιδια χρησιμοποιησα το AVI2DVD και για να φτιαξω ενα dvdακι. Για την κωδικοποιηση χρησιμοποιησα τον HCenc σε best ποιοτητα, ορισα το dvd να ειναι 4,7 giga αλλα οταν πηγα να καψω το iso moy εβγαλε οτι δεν χωραει στο δικακι των 4,7. Θα μπορουσε καποιος να μου πει γιατι εγινε αυτο και τι μπορω να κανω για να μην ξανασυμβει; Αν το ζητημα εχει προαναφερθει sorry αλλα σε μια ματια που εριξα στα post δεν το ειδα
dimitris2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 pedia mia erwtisi ekei pou leei logos pleurwn (ratio) to rithmizw analoga me to ti eidous tileorasi exw? i to afinw opws exei?
miltos75 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ video/x-ms-wmv ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙL ΜΟΥ & ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ!!!
SL9S9 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια τι παλιοπρογραμματα είναι αυτά Εχω φαει 2 ωρες και τιποτα. Θελω το εξής απλό: Να συνδεσω μερικά AVI σε ενα αρχείο DVD ή SVCD Κανω load το το 1ο avi και το βαζει Job1 Κανω το 2ο και λεει two jobs have the same output path. Change output path ΑΠΟ ΠΟΥ;;; Θελω ενα output αφού τα συνδεω... Αυτο το απλο πραγματακι. Κατα τα αλλα εχει ενα σωρο (ηλιθιες) ρυθμίσεις, για πααδειγμα Use trellis Quant, QuEnc, Free Enc... Δεν έχω χρόνο να ψαχνω αυτα. Δοκιμασα και κατι προγραμματακια από το downloads του insomnia αλλά τζίφος MediaCoder-0.6.0.3678.exe, VFCCsetup.exe... Αν ξερει κανεις ενα προγραμμα που να κανει τα εξής: Mετατροπή avi ή άλλο τύπο σε vcd, svcd, dvd, να χειρίζεται 16:9 και να συνδεει πολλά αρχεία σε ένα... και με default ρυθμίσεις (οχι πολύ ψάξιμο και πειραματα).
AfterForever Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά κ εγώ μια ερώτηση γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω όλο το τόπικ : έχω επεισόδια Southpark σε avi και θέλω να τα περάσω σε DVD, ώστε να τα δω στην τηλεόραση. Κ με κάποιο τρόπο να μπορώ να διαλέξω ποιο επεισόδιο θέλω ( αν τα' χε σαν chapters ίσως;; ). Κάθε επεισόδιο είναι κ ένα αρχείο. Υπάρχει πρόγραμμα για να γίνει απλά χωρίς πολλές πολλές ρυθμίσεις; (δεν έχω ιδέα από dvd authoring κτλ κτλ γι' αυτό) Ευχαριστώ ΥΓ. Χωρίς υπότιτλους είναι τα αρχεία EDIT : Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση καταστάλαξα στο ConvertXtoDVD. Πως γίνεται κάθε αρχείο να' ναι κ ένα κεφάλαιο ? Αν είναι δυνατό κάποιος να με κατατοπίσει με βήματα, άσχετος ων....
konandrio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Τι να ρωτισω εδω που δεν απανταει κανενας, μονο ερωτησεις βλεπω!!!!
zoranb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Οκ κατέβασα το Avi2DVD αλλά ενώ έχω επιλέξει το avi δεν μου εμφανίζει audio stream για να επιλέξω! Τί φταίει?
cartoonaki Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 γεια σε ολους! εχω κ εγω την ιδια απορια με τα παιδια πιο πανω αλλα δυστυχως κανεις δεν απανταει μηπως βγαλουμε καμμια ακρη... χρησιμοποιω το avi2dvd κ οταν παταω το Go!!! μου λεει οτι πρεπει να διαλεξω audiostream αλλα αφου ειναι ενσωματωμενο με το .avi τι γινεται?? αν υπαρχει καποιος που να ξερει ας μας πει... ευχαριστω!
akalos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 προσπαθω να την κανω DVD για τον επιτραπεζιο player my.movie.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR αλλα εχω δοκιμασε τα:CONVERTX2DVD 3,DVD FLICK,AVI2DVD και τα τρια κλεινουν ξαφνικα μετα απο δεκα λεπτα περιπου χωρις να τελειωσουν την μετατροπη. αυτο συμβαινει μονο στα συγκεκριμενα τυπου αρχεια. εχει καποιος καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει?
blk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 παιδια και εγω το ίδιο πρόβλημα με τον ηχο. μετεφερα την ταινεια στο c:\ και εβαλα την ταινεια με μια λεξη και επαιξε. Δοκιμαστε το
GiorgosH Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Για να δω downloaded mkv στο DVD Player μου πρέπει να το κάνω DVD? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Εννοείται πως θέλω να βλέπω subs ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:07 ---------- Anyone... ?
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Εξαρτάται: Εκτός από DVD VIDEO (που παίζουν όλα ανεξαιρέτως τα επιτραπέζια players), τί άλλα formats υποστηρίζει το δικό σου... ;
GiorgosH Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 DVD-R/RW, DVD+R/RW, Div-X, J-PEG, VCD, OSD λεεί στα χαρακτηριστικά.
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Άρα, έχεις κι άλλες επιλογές. Π.χ. ένδειξη "DivX" σημαίνει πως είναι MPEG-4 συμβατό το player σου. Μπορείς να μετατρέψεις σε AVI με το video stream συμπιεσμένο με κάποιον MPEG-4 encoder όπως XviD ή DivX. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως για να παίξεις τα MKV ως έχουν χωρίς καμμία μετατροπή, θα χρειαστείς κάποιο από τα «φρέσκα» players που είναι συμβατά με αρχεία με MPEG-4 AVC (δηλαδή H.264) video stream. Π.χ. το WD TV της Western Digital κ.ά. παρόμοιες συσκευές...
GiorgosH Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Θενξ για την απάντηση.. DivX & XVid βλέπω και τώρα.. Ρωτάω για .mkv διότι βλέπω πως είναι καλύτερη ποιότητα και θέλω να δω ποια μπορεί να είναι η βέλτιστη ποιότητα συμπιεσμένης ταινίας (όχι σε DVD δηλαδή ή που έχει γίνει DL) που μπορώ να δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.