Exoskeletor Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 trusty to proggy sou pos douleyei se 64 bita?
marios1957 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 To 2.2 είχε λάθος στο κάδρο.Πάω τώρα στο 2.3 να δω τι γίνεται.Τάσο,μας παιδεύεις(lol).
marios1957 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Η γκρίνια πάει πακέτο με την άμμετρη ευγνωμοσύνη πεντακοσίων χιλιάδων χρηστών...
nick_gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 DIMON Έχω κάνει την διαδικασία που αναφέρεται στο Tutorial, που μου είπες....αλλά έχω το εξής πρόβλημα... δεν εμφανίζεται ποτέ μέσα στο Ifoedit, η γλώσσα σαν υπότιτλος! Το έκανα πάνω από 15 φορές, και καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά το τι γράφει ο οδηγός. Το κουφό της όλης ιστορίας είναι ότι όταν το έκανα κάποια στιγμή την 1η ή 2η φορά, το πέτυχα εκτός από το ότι οι υπότιτλοι ήταν πράσινοι και η γλώσσα εμφανιζόταν όπως δείχνει και ο οδηγός σε κάποιες εικόνες(έβγαζε και ελληνική σημαία δίπλα). Όμως επειδή είχα διαβάσει τον οδηγό πολύ γρήγορα και δεν είχα δώσει βάση το αποτέλεσμα δεν ήταν το σωστό. Αμφιβάλλω πως τώρα που το έκανα 15 φορές(δεν υπερβάλλω), δεν βλέπει καθόλου τους υπότιτλους ούτε καν τους κάνει mux από ότι κατάλαβα. Το μόνο διαφορετικό που κάνω σε σχέση με τον οδηγό είναι ότι το αρχείο που έχω είναι .avi το κάνω DVD με το DIVX2DVD, και μετά συνεχίζω, και επίσης δεν έχει ήδη υπότιτλους. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
trustfm Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 0.2.4 version released . Kala na pernate !
phobos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 0.2.4 version released . Kala na pernate ! Τι καινουργιο περιλαμβάνει;
marios1957 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Τι καινουργιο περιλαμβάνει; Ευκαιρία να δεις και να μας πεις(lol).
Exoskeletor Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Whats new v. 0.2.4 beta Added : Batch Mode , from now on the user can encode multiple films/Jobs at once. Added : New QuEnc Beta 4 fixed a lot of bugs specially in VCDs Added : New DGIndex 1.3.0 beta 5 Added : Exit confirmation Added : Croatian, French Language support Fixed : Log fle (Negative integers). Fixed : Spumux errors. This error produced 0 byte muxed/iso files.
phobos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Τι καινουργιο περιλαμβάνει; Ανόητη η ερώτηση μου γιατι η πληροφορία υπάρχει πριν την λήψη του αρχείου Whats new v. 0.2.4 beta Added : Batch Mode , from now on the user can encode multiple films/Jobs at once. Added : New QuEnc Beta 4 fixed a lot of bugs specially in VCDs Added : New DGIndex 1.3.0 beta 5 Added : Exit confirmation Added : Croatian, French Language support Fixed : Log fle (Negative integers). Fixed : Spumux errors. This error produced 0 byte muxed/iso files.
trustfm Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 to pio shmantiko einai h dior8wsh tou bug sto spumux pou ekane 0 byte muxed mpg ! Auto eftege sthn periptwsh tou exoskeletor ! Polu sumantiko einai to quenc beta 4 giati to 3 htan xali mauro kai epishs tpo batch mode gia na kanete polles tainies me ena klik !
marios1957 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Τάσο,αν και αυτό μου βγάλει πλήρη οθόνη στο dvd,θα σε παρακαλούσα να μου έδειχνες κάποια παλιά έκδοση(π.χ. 1.6) που θα μου βγάζει 16/9 αποτέλεσμα,με τις μαύρες λωριδίτσες δηλαδή πάνω-κάτω στην εικόνα.Όταν με τις καινούργιες(>2χ) προσπαθώ να βγάλω 16/9,είτε μου βγαίνουν "στραβομούρικα",είτε -όταν είναι σωστό το κάδρο-γεμίζει όλη την οθόνη.
trustfm Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 marie h palia ebgaze 4/3 OUTPUT PANTA ! (eixe input 4/3 h 16/9) opote apla sto output bale 4/3 ! (to input as to opos sto upologizei to avi2dvd ! sunh8ws enai 16/9 ) pes mou an sou doulepse !
marios1957 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Τάσο,plz,βρες που θα κατεβάσω μια παλιά έκδοση(stable,ας πούμε 1.6 η 1.8),κάθε καινούργια που κατεβάζω σβήνω την παλιά,δυστυχώς.Όσο λιγώτερες επιλογές(για μένα τουλάχιστον) τόσο το καλύτερο. Τα προηγούμενα lost που είχα μετατρέψει σε dvd,ήταν άψογα στο κάδρο.Στις καινούργιες εκδόσεις,όταν τελειώσει το encoding και βγάλει το τελικό VIDEO_TS, πρέπει να παίξω είτε με ifoedit είτε με soft player(pan+scan) για να έρθει εκεί που θέλω. Sorry αν σε βάζω σε κόπο. Πάντως,αν σε βοηθάει να βγάλεις συμπεράσματα,τα παλιά τα lost(με vbr mp3 ήχο,μεγέθους τριακόσια πενήντα κάτι mb το επεισόδιο) είχαν κάδρο 624x352,οπότε δεν παραμορφωνόντουσαν.Τα καινούργια(με ac3,μεγέθους εφτακόσια κάτι mb),έχουν κάδρο 960x352.Όταν τα κάνω 4/3 πιάνουν όλη την οθόνη(πράγμα που δεν το θέλω),ενώ όταν τα κάνω 16/9 μου τραβάνε ελαφρά τα πρόσωπα. Αν νομίζεις ότι μπορείς να διορθώσεις κάτι,πες μου.Και πάλι ευχαριστώ.
trustfm Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 opws sou pa kane: Sto PANW Aspect Ratio afhne to ws exei (px 16/9 pou nai sini8ws) Sto Katw Aspect Ratio bale 4/3 ! Mhn anisixeis h 0.2.5 8a einai polu pio eukolh piase mia foto : epishs h 0.2.5 8a swnei tis options kai de 8a prepei na tis 3anabazeis ka8e fora ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.