Προς το περιεχόμενο

AVI/MKV/OGM --> DVD/(S)VCD all in one tool (Αvi2Dvd)

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

protoimo na psakso na bro enalaktiki lysh. den eine dynaton kathe fora na elenxo poious codecs exo mipos dimiourgisoun problhma sto proggy tou trustfm. afou ola ta alla programata gia avi kai dvd mou douleyoyn mia xara, tha psakso na bro kapoia allh lysh

• Απαντ. 752
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν έχεις χρόνο,Τάσσο,θα ήθελα να κοιτάξεις γιατί είναι τόσο ευαίσθητο το πρόγραμμά σου.Δεν μπορεί με το παραμικρό λάθος να κρεμάει,ενώ άλλοι encoders να δέχονται το "χαλασμένο" avi και να βγάζουν επιτυχώς mpg.Από το απόγευμα τραβιέμαι με ένα xvid(mof...) ac3,στο οποίο ότι και να έχω κάνει,δεν στρώνει.Και έκανα πολλά.Το δικό σου κρεμάει στα πρώτα 5'.Ευτυχώς,γιατί φαντάσου να με κρέμαγε μετά από κανα τετράωρο.Με MainConcept δίνει mpg με ήχο+εικόνα.Με TMPGEnc ενώ τροφοδοτώ πλήρες avi,μου βγάζει "γκριζαρισμένο" τον ήχο,σημάδι ότι είναι λάθος header.Το καλό είναι ότι μπορώ με τον αρχικό ήχο(απ' το avi) να συνεχίσω με BeSliced(και εδώ μου βγάζει λάθος,αλλά το δέχεται το ifoedit) και να τελειώσω με επιτυχία το τελικό authoring.

Το κακό είναι ότι καλοσυνήθισα με το "one-click" σου και μου κακοφαίνεται να πισωγυρνάω στο "χερογλύκανο".Γι αυτό -παρακαλώ- μερίμνησε να δέχεται και "άσχημα" divx/xvid...

Δημοσ.
pote kremaei ?

Μόλις συμπληρώνει το πρώτο demux,στα πέντε πρώτα λεπτά και πριν αρχίσουν οι μαύρες οθόνες των επιμέρους εργασιών.

dokimases ola ta encoders ?

Όχι,μόνο με cce.

Edit,only for beta-testing:Και με τους άλλους encoders,το ίδιο...(acess violation at...).

Σου έχω ξαναπεί,δεν φταίει το δικό σου γι αυτό.Φταίνε οι "κατεβασιές" με τα corupted αρχεία.Αλλά (υποθέτω) θα μπορούσες να το κάνεις πιο "bulletproof".

Δημοσ.
molis ebgala thn 0.1.8 me ellhniko support !

Kala na pernate 1

Πολυ καλη δουλειά trustfm και σε ευχαριστουμε. Κατέληξα ότι χρησιμοποιόντας τον FreeEng (όταν για το ίδιο έργο ο Quencμου κόβει καποια λεπτά στο τέλος) έχω καλύτερα και σίγουρα αποτελέσματα . Συνέχισε όσο αντέχεις...

Δημοσ.

Σίγουρα έχει αναφερθεί ξανά, αλλά έκανα 10 ώρες encoding και μετά δεν μου εμφάνισε DVD αρχεία καθόλου, οπότε έκανα μετά ένα μικρό αρχεία και μου εμφάνισε τα αρχεία του DVD.. Οπότε λέω ok και μετά άλλες 10 ώρες encoding και πάλι τα ίδια. Τώρα έχω το m2v αρχείο και το mp3 και προσπαθώ να τα βάλω στο ifoedit και παίρνω αυτό το λάθος

INTERNAL ERROR:additional data required but no free space

Τι να κάνω;;

Δημοσ.

A: You probably used TmpegEnc to produce the video stream and forgot to set the options on the 'GOP structure'-tab:

- 'Output interval of sequence header'

- 'MAX number of frames in a GOP'

You must set the output interval to '1' instead of '0',

and for the MAX number of frames specify 15 for PAL and 12 for NTSC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...