Προς το περιεχόμενο

AVI/MKV/OGM --> DVD/(S)VCD all in one tool (Αvi2Dvd)

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 752
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
na sai kala adams thx gia tis info !

Tι ευχαριστας ρε Τασο το λιγοτερο που μπορω να κανω,εγω να ευχαριστησω για ολα αυτα που εχεις προσφερει.

Αντε να δοκιμασω και κανα "καλο" xvid με ac3 5.1 ηχο.

Δημοσ.

Εδώ παίζεται -παγκόσμια- ΤΟ παιχνίδι και γω λέω να πάω για ύπνο;Μπα,δεν θα πάρω.Κατέβηκε τελικά μετά χιλίων βασάνων η νέα έκδοση.Βάζω τον P III 1Ghz 512 ram 60Gb hd 5400 rpm να δουλέψει σε xvid με vbr mp3 ntsc.Θα το κάνω pal.Βάζω 4 περάσματα στο NuEnc,τσεκαρισμένο το trellis quant(= ωρ τιν' ιτούτου ρε πιδιά;).Θα δείξει μετά από καμια μέρα.

Κάτι άλλο.Τα νουμεράκια που έχει κάτω δεξιά δίπλα απ' τους υπότιτλους,είναι αυτό που νομίζω;Μετακομίζουν την θέση των υποτίτλων στην ταινία;

Δημοσ.
Εδώ παίζεται -παγκόσμια- ΤΟ παιχνίδι και γω λέω να πάω για ύπνο;Μπα,δεν θα πάρω.Κατέβηκε τελικά μετά χιλίων βασάνων η νέα έκδοση.Βάζω τον P III 1Ghz 512 ram 60Gb hd 5400 rpm να δουλέψει σε xvid με vbr mp3 ntsc.Θα το κάνω pal.Βάζω 4 περάσματα στο NuEnc,τσεκαρισμένο το trellis quant(= ωρ τιν' ιτούτου ρε πιδιά;).Θα δείξει μετά από καμια μέρα.

Μαριε ειναι δυνατον να απεχεις εσυ? :grin:

ΝuEnc και 4 περασματα?Εμενα σε amd 64 3000+ και 2 περασματα εκανε 12 ωρες ...καλο κουραγιο

Κάτι άλλο.Τα νουμεράκια που έχει κάτω δεξιά δίπλα απ' τους υπότιτλους,είναι αυτό που νομίζω;Μετακομίζουν την θέση των υποτίτλων στην ταινία;

Απο οσο καταλαβαινω και γω αυτο νομιζω :wink:

Δημοσ.

Αφού σκάλισε τον ήχο,μπήκε στην οθόνη του encoding με το τρισμέγιστο "τατα...ταταρατατα...τατα...τατα....:6.38fps".Για το πρώτο πέρασμα.Και μένουν άλλα τρία.Μάλλον πάει για (έως και) Σαββατοκύριακο.Σερί.Πότε θα μου ζητήσουν δεδουλευμένα τα μηχανάκια μου,δεν ξέρω...

Δημοσ.
giati 4 passes re guys? tha arxisei na alionete h eiona me tosa polla. 2 mia xara eine.

Έτσι,να μάθει το παλιοComputer με ποιόν έχει να κάνει...

Στο δεύτερο(απ' τα τέσσερα passes) δείχνει υπολειπόμενο χρόνο 14 h.Πλάκα έχει.Τι έλεγα;Σαββατοκύριακο;Πάει για Δευτέρα...

Δημοσ.

exo mia idea trust fm. Na kaneis mia eidikh version tou avi2dvd mono gia ton mario.

Me to pou teleionei ta 4 pass meta apo 40 ores na fonazei to programa FINISH ME (to pc tha exei parei fotia kai tha kouniete h eikna san zalismenh)

Meta o marios mporei na parei ena ilektriko prioni kai na apoteleiosei to pc tou. H apolyth hdonh.

AVI2DVD FinalBattle - MariosEdition (in the end, there will be only him)

Δημοσ.

ebala ena akoma mirror mias kai opws hmoun sigouros dhladh epese ka io 2os mirror . Opoios exei upopsin kana host as mou pei .

later... ananewsa ta downloads giati opws to perimena epesan . Breite ta sthn 1h selida 1o post.

Δημοσ.

Ναι,αλλά ο (φευ)γάτος εγώ,είχα την καβάτζα μου.Έβαλα και τον Athlion 2.4+(άλλο μηχανάκι αυτό) να παίζει με 2 passes.Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα,δεν το ανέφερα,ήταν ο κρυφός άσσος που έβγαλα απ' το μανίκι μου.Γυρίζοντας σπίτι,είχα την "Πτήση του Φοίνικα" έτοιμη.Ένα έχω να πω για τον Τάσο και τα proggies του: Αυτό το παιδί ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.vbr mp3 ntsc ήτανε και μου βγήκε τέλειο pal dvd.Χωρίς κενά στον ήχο,με άριστη(για τα μάτια μου) ποιότητα εικόνας,χωρίς κανένα κρασσάρισμα,με τέσσερα clicks πήγα για ύπνο και το βρήκα έτοιμο.

Εισήγηση,όσον αφορά τα γράμματα,πάλι σκορωφαγωμένα μου βγήκανε.Και το μέγεθος της ταινίας,πάλι στα 2.9gb βγήκε.Αλλά ποιότητα άριστη...

Μοναδική μου ένσταση,βάλε μας καλέ μου να παίξουμε και με εμπορικούς encoders...

plz.

Δημοσ.

@trust:Υπόχρεως.

@Exoskeletor:Είναι selectable.Αφήνω τη default γραμματοσειρά,στα 28.

@All:Είναι ότι καλύτερο (αν εξαιρέσεις το χρόνο...) έχει πέσει στα χέρια μου ως τώρα.Και πιστέψτε με,έχουν πέσει πολλά...

Συγκρίνω στην ίδια οθόνη την πηγή (divx) και το αποτέλεσμα (dvd).Παιδιά,σε αρκετά σημεία έχει καλύτερη ποιότητα το dvd.Ίσως οι ρυθμίσεις που έχει βάλει στα φίλτρα ο trust να φτιάχνουν το συγκεκριμμένο αποτέλεσμα,σημασία έχει ότι το παραγόμενο <3gb αρχείο είναι ανώτερο από τα 4.37gb που έχω ως τώρα "φτιάξει",με άλλα.

Και τα "φαγωμένα" γράμματα και οι ανεπαίσθητες "ουρίτσες" στις ακρούλες (των γραμμάτων),ουδόλως ενοχλούν η δυσκολεύουν στην ανάγνωση.Απεναντίας ορίζουν μια (θέλω να πιστεύω) loveable(!) ιδιαιτερότητα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...