polidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 File mou Bravo sou gia to progi poli kalo. Mia protasi. Den tha itane kalo na kaneis kai mia versio sto Ellinika?
trustfm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 to prog exei para polla bugs !!! 8a ngalw amesa 2h ekdosh !!! upomonh kai prosoxh
grigas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Marie λογικά η επιλογή ISO 8859-7 θα σου βγάλει το σωστό αποτέλεσμα...αν πατήσεις το ερωτηματικό δίπλα θα δεις άλλωστε ότι αυτό προτείνει για ελληνικά!!! Trustfm μετά τον εκπληκτικό σου οδηγό για divx, αυτό το πρόγραμμα είναι αντάξιο των όσων μας έχεις δώσει στο παρελθόν!!!Και εις ανώτερα!!!!
marios1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Θα σε δυσκολέψω σήμερα... Θα βάλω interlaced με vbr mp3 ήχο. Περιμένουμε update,αν και όπως είπα παραπάνω,η ποιότητα είναι άριστη!
grigas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Bug no1: Ξεκινάω τη διαδικασία, τo source είναι ΑVI με Mp3 ήχο, κάνει demux to mp3 και μου πετάει μήνυμα ότι δεν βρίσκει το AC3 αρχείο. Τρέχω χειροκίνητα το besweet.bat το οποίο έχει δημιουργηθεί στο Temp folder φτιάχνω το ΑC3 αρχείο,ξαναπάω από την αρχή, αυτή τη φορά δεν πετάει σφάλμα ότι λείπει το AC3 (αφού το είχα κάνει εγώ manually) αλλά μου πετάει matrix.ini is missing....Παιδικές ασθένειες....
Exoskeletor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 popo ergaleio mou trustfm. marie pes ths rithmiseis pou ekanes kai petixes teleia poiothta. (pes akribos th ekanes, pos to ekanes, posi ora sou phre, poses fores anigoklises ta matia ktl ktl) th prama eine ayto pou eftiakses pali. to dokimazo kai tha sou po oti problhma bro. keep fucking pes mou pos otidipote format hxou tou bazeis to kanei 5,1 kai erxome na sou doso to baros mou se xrisafh
marios1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Αυτή τη στιγμή δουλεύει με το "Alfie". Αυτή την ταινία την έχω κάνει γύρω στις 5 φορές,με διάφορους τρόπους και μεθόδους.Είναι με Vbr_mp3 ήχο και σαν να μην έφτανε αυτό,είναι και interleced(χτενίζεται η αγάπη μου στο Γκουανταλκιβίρ,που λέει κι ο ποιητής.).Είχα χρησιμοποιήσει VirtualDub με de-interlaced φίλτρο,αφού είχα κάνει με πατέντες τον ήχο pcm και τον ξανάβαλα στο avi.Την είχα βάλει standalone στο MainConcept.Είχα χρησιμοποιήσει το avs του Roba και δούλεψα με CCE.Τέλος την έβαλα και στο WinAviVideoConverter.Κανένα αποτέλεσμα δεν μου άρεσε. Τώρα,απλά με NunDub(για το mp3) ένωσα τα δύο cdάκια σε ένα αρχείο και το δέχτηκε.Δουλεύει και έχει υπολοιπόμενο χρόνο γύρω στις 10κάτι ώρες(στο αργό P III 1Ghz,512ram,και δίσκο 5.400rpm).Αύριο -νάμαστε καλά- θα δούμε τι παίχτηκε. Exoskeletor,καμία ρύθμιση,όπως είναι άστο.Μόνο στους υπότιτλους βάλε "iso 8859-7" για Ελληνικά,γιατί εγώ ξεχάστηκα,το άφησα "8859-1" και έβλεπα ...Σουηδέζικα.Η όλη διακασία εισαγωγής(αν έχεις έτοιμα avi+srt),είναι ακριβώς πέντε δευτερόλεπτα.Από stereo σε 5.1 ac3,μην κάνεις χαρούλες ακόμη.Αν σε καίει,πάνε και κοίτα εδώ: http://forum.doom9.org/showthread.php?threadid=75445. ΤΟ απόλυτο "one-click"!
Exoskeletor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 ellhnas den eine? den perimename kati ligotero
trustfm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 paidia dior8wnw polla bugs .... ekana bgiastikh release kakws ! to bradu arga elpizw na exw kati kalutero ! byez
marios1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Φαντάσου πως θα είναι χωρίς bugs! Και μια και πέρασες για καλησπέρα,μήπως θα μπορούσες να τον κάνεις client για παράγωγα framaserving;(π.χ. vdr,avs).Έχω και κάτι mpg και θα ήθελα πολύ να τα δω πως θα είναι επεξεργασμένα με το δικό σου project...
accipio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Περιμένω τη νέα έκδοση για κατέβασμα! Σκοπεύω να τη δοκιμάσω με ένα XviD με ac3 ήχο και εξωτερικούς υπότιτλους και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα (εγώ δεν βάζω δύσκολα, είδατε; ).
trustfm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 paidia eixe polla probs h 1h ekdosh ! shmera molis katwr8wsa kai dior8wsa ola ta la8h oswn afora vcd/svcd . Mou menei na 3anadw apo thn arxh to dvd meros eidika sto parsing tou hxou exw kanei polla la8h ka8ws kai sthn swsth xrhsh tou pulldown ! 8a exw neotera to bradu ... Byez
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.